BatllePriest e nerf gelmeli !

Burtto

Üye
Oyunun neredeyse % 80 i bp miğdem bulanıyo artık bu karakterden ve sayılarıda çoğalmaya devam ediyor çok güçlü olduğu için exp slotlarına bakıyorum en az 6 tane bp şansa 1 okcu 1 mage denk gelirse geliyo bazen 8 i de bp :D gerçekten karakter orantısız güçlü benim karakterim bi mob un hp sini yarıya getiremeden bu karakter öldürüp diğer mob a geçmiş oluyor, ki benim karakterim daha'da sağlam bazen yayınlarda slot basan asasları görüyorum bp den en iyi ihtimalle 3 yiyolar :) umarım bu karaktere bir düzenleme gelir

ayrıca benim fikrim artık bu tarz oyunlarda oldschool mantığı olmamalı, bp priest , leather giyen full mp mage gibi şeyler olmamalı oyunun en basit eşyalarını giyip oyunda belli bir düzeye gelmiş karakterlerden önce olmamalılar pve ve pvp tarafında.

Warkor

Üye
Adam fantezi olsun diye yazmış bunları bp ye okadar nerf geldiginde hangi magrada yaşıyordu acaba. Oyuna dün başlamış gibi yorum yapmış. Birde utanmadan asasları kesiyorlar diyor gelde gülme. Oyun asasonline olmuş asası kesecek sınıf yok oyunda warrior dahil ama adam asası ezik göstermek için nasıl da acındırmış. Baktılar herkes asaslardan şikayetçi nerf geldi gelecek ne yapsak diye düşündüler galiba asas mevzusunu kapatmak için gene bp prieste suç iftira atmaya başladılar.

Porteur

Üye
Oyunun neredeyse % 80 i bp miğdem bulanıyo artık bu karakterden ve sayılarıda çoğalmaya devam ediyor çok güçlü olduğu için exp slotlarına bakıyorum en az 6 tane bp şansa 1 okcu 1 mage denk gelirse geliyo bazen 8 i de bp :D gerçekten karakter orantısız güçlü benim karakterim bi mob un hp sini yarıya getiremeden bu karakter öldürüp diğer mob a geçmiş oluyor, ki benim karakterim daha'da sağlam bazen yayınlarda slot basan asasları görüyorum bp den en iyi ihtimalle 3 yiyolar :) umarım bu karaktere bir düzenleme gelir

ayrıca benim fikrim artık bu tarz oyunlarda oldschool mantığı olmamalı, bp priest , leather giyen full mp mage gibi şeyler olmamalı oyunun en basit eşyalarını giyip oyunda belli bir düzeye gelmiş karakterlerden önce olmamalılar pve ve pvp tarafında.
O kadar doğru bir yazı ki..
Warrior sınıfı %350 skillini 350 manaya kullanırken, Priest sınıfı %350 skillini 280 manaya kullanması çok soru işareti?
Ne alaka neden bu sınıfın %350 skilli az mana istiyor..

Oyuncular priest karakter açsın diye yapılan iyileştirmeler olarak görüyorum.
Fakat faydasızlar. Çünkü battle priest oynayan oyuncuların %80'i farm dışında herhangi bir iş yapmıyor.
PVP alanlarının beklediği priestlar;BP'ler değil.
Normal priest skilleri ve hatta diğer tüm sınıfların skillerin baştan ele alınmalı.
Oyunun %80 skilleri rakip oyunun boyunduruğunda,bu durum acilen değişmeli.
GW2,WOW,Black Desert gibi global çaptaki oyunların skilleri incelenip, oyunumuza uyarlanmalı.

platoon0x

Üye
hep söyledim hala söylüyorum, bu oyunda farm yapabilen, zindan bitirebilen, tek başına görev yapabilen "TEK" sınıf bp, ya bp yi törpüleyip mobları güçsüzleştirin, ya da tüm classları güçlendirin.

warriorun seri skillinin cd si 0.8 ken bp ninkinin 0.5 olmasının ( :D ) mantıklı açıklamasını çıkıp birisi yapacak mı acaba ? hem çok vuran hem de biri elini kaldırana kadar 2 kere gerçekleştirebildiğin bir skillden bahsediyoruz, total dps olarak tüm sınıfları ezip geçiyor bp

hala bir de yüzsüz yüzsüz "asaslar bize tek atıyor, bp yi mahvettiniz" tarzı yorumlar görüyorum, bir oyunun %70 i aynı sınıfı oynuyorsa orada denge yoktur arkadaşlar, yukarıdaki "güçlüyse sen de oyna" diyen amip bunun kanıtı

Powerslave

Üye
saitama.jpg

Burtto

Üye
hep söyledim hala söylüyorum, bu oyunda farm yapabilen, zindan bitirebilen, tek başına görev yapabilen "TEK" sınıf bp, ya bp yi törpüleyip mobları güçsüzleştirin, ya da tüm classları güçlendirin.

warriorun seri skillinin cd si 0.8 ken bp ninkinin 0.5 olmasının ( :D ) mantıklı açıklamasını çıkıp birisi yapacak mı acaba ? hem çok vuran hem de biri elini kaldırana kadar 2 kere gerçekleştirebildiğin bir skillden bahsediyoruz, total dps olarak tüm sınıfları ezip geçiyor bp

hala bir de yüzsüz yüzsüz "asaslar bize tek atıyor, bp yi mahvettiniz" tarzı yorumlar görüyorum, bir oyunun %70 i aynı sınıfı oynuyorsa orada denge yoktur arkadaşlar, yukarıdaki "güçlüyse sen de oyna" diyen amip bunun kanıtı
kanka korkuyolar diğer joblarla eşit güçte olucak gelirleri azalacak diye ondan algı yapıyolar hala bp güçsüz diye :d

IBoRiS

Üye
katılıyorum yazdıklarınızın hepsine, bütün karakterler oyundan tek başına birşey elde edebilmeli bu sadece bp ve okcuya özel birsey olmamalı

ayrıca mp mage ve bp nin olmamasıda güzel olurdu .

BrhnGndz

Üye
Asas kasarak kendimizi yormuşuz. 2 kere skilleri döneceğime BP ile iki tane vurduğum hayvan yamuluyor. Haddarda dahi rahat bir şekilde solo görev yapabilen bir varlıktan bahsediyoruz. Tek eksiği eye, BP 80 skili eye olsun. Yönetime sesleniyorum :)

IBoRiS

Üye
Asas kasarak kendimizi yormuşuz. 2 kere skilleri döneceğime BP ile iki tane vurduğum hayvan yamuluyor. Haddarda dahi rahat bir şekilde solo görev yapabilen bir varlıktan bahsediyoruz. Tek eksiği eye, BP 80 skili eye olsun. Yönetime sesleniyorum :)
bide Rush ve görünmezlik ekledilermi tamamdır bp az bişeyde olsa diğer karakterlere yaklaşır :D :D

N1pple

Üye
Adı üstünde battle priest ne olmasını bekliyorsun? O atağı çıkartmak için en zayıf defansa sahip olan jobuna dönüşüyor priest mageyle beraber tabiki. Emin ol hem tank hem en yüksek hasar hem en hızlı hem görünmez hem görünmezleri gören yetmezmiş gibi true damage atıp üstüne her ihtimale karşı uçup kaçma skill i olan bir asas kadar kırık değil yani. Priest oynayan mage oynayan insanlar o hasara ulaşmak için defansından ödün veriyor kırılgan oluyor zaten bırakta o hasarı da vursun. Kalkmış warrior daha fazla mana harcıyor diyorsunuz e kardeşim yüzde 30-40 daha fazla hp ve defe sahip onu ne yapacaksın? 2tane atılma hareket kabiliyeti sağlayan skill de mevcut? Okçular 3-5kombosuna buff alınca en az priest kadar fazla vurmaya başladılar bir çok moba eksikleri var okçununda kabul etmek gerek ama şuanda skill seti en kırık asaslara tek kelam etmeyip tek olayı hasar vurabilmek olan ve bunu da sadece pve de yapabilen sınıfa nerf istemek komiklik biraz.Zahmet olacak ama kağıt gibi bir job pve de de kullanılmayacaksa silelim her jobu asas warrior dışı birşey kalmasın oyunda olsun bitsin.

BrhnGndz

Üye
bide Rush ve görünmezlik ekledilermi tamamdır bp az bişeyde olsa diğer karakterlere yaklaşır :D :D
Eklenirse itiraz etmem hocam :) ama şu bir gerçek BP için tek elbise var herhalde. Elite ımperial tarzı üst segment bir elbise eklenmeli. O zaman bu sorunlar çözülecektir. BP pvp'de aksiyon alamadığı için bu kadar rahatsızlar. Bu elbise eklenirse AP güncellemesi de olmalı. Gerçekten fazla vuruyor karakter.

Cabbar34

Üye

ee adama sormazlarmı neden maın krakterını asas olarak bırakıp yan krakterını görev itemli bp yapmıyosun.dw de onune gelene tek atmıyosun? moblara 2 tane vurup akıllarını almıyosun..ben soruyorum mısal neden bu tanrılaşmış bp yi açıp farm atmıyosun..büyük ihitmal açtın 2 saatde 1k mana yakınca aboğğ bu ney gı dedin vaz geçtin..dw ye gittin büyük ihtimal daha moba skil atmadan press ok yazısı çıktı şoka falan girdin abow bırde ne göresin asasın biri pişkin pişkin gülüyor .nasıl teğhh yedin len ....sen önce git jobların defansif ofansif mantıgını ogren sonra gel..korkma o asasada nerf gelıcek ister gundemı değiştir ister değiştirme..

Burtto

Üye
ee adama sormazlarmı neden maın krakterını asas olarak bırakıp yan krakterını görev itemli bp yapmıyosun.dw de onune gelene tek atmıyosun? moblara 2 tane vurup akıllarını almıyosun..ben soruyorum mısal neden bu tanrılaşmış bp yi açıp farm atmıyosun..büyük ihitmal açtın 2 saatde 1k mana yakınca aboğğ bu ney gı dedin vaz geçtin..dw ye gittin büyük ihtimal daha moba skil atmadan press ok yazısı çıktı şoka falan girdin abow bırde ne göresin asasın biri pişkin pişkin gülüyor .nasıl teğhh yedin len ....sen önce git jobların defansif ofansif mantıgını ogren sonra gel..korkma o asasada nerf gelıcek ister gundemı değiştir ister değiştirme..
Madem dediğin gibi çöp bu karakter neden bu oyunda en çok bp oynanıyor ? neden benim etkinliğime sürekli çöp bp ler gelip bana etkinliği zehir ediyorlar ? çünkü bunların çoğunun dertleri oyun oynamak değil, cebine 3 5 kuruş bişy koyup döner almak :D

Cabbar34

Üye
Madem dediğin gibi çöp bu karakter neden bu oyunda en çok bp oynanıyor ? neden benim etkinliğime sürekli çöp bp ler gelip bana etkinliği zehir ediyorlar ? çünkü bunların çoğunun dertleri oyun oynamak değil, cebine 3 5 kuruş bişy koyup döner almak :D
çünki mmo oynuyosun çünki sürekli rekabet var çünki sürekli gelişmek zorundasın..bunun içinde farm atman gerekıyor..oyun erken erişimde olduğu ıcın bir çok hata oldugu için farm konusunda en masrafsız job vede en seri slot kesen job hangısı ise o seçiliyor.bunun içinde en uygun job bp oluyor.. bunu 10 yaşındaki çocuk bile kavraya biliyorken sen kavrayamıyosun yazık...ekmek koftecinın önunu açan yönetimdir sikayetin varsa bırazdan hemen konu aç yonetım neden gb satımına izin veriyosunuz diye sor..tutturmuşsunuz bir ekmek koftedir gıdıyor varsa cesaretiniz açın bir konu sorun kardeşim neden gb item alısı satısı serbest diye...niye bunları banlamıyosunuz diye epinciler ile ilişkinizi neden kesmıyosunuz dıye ..yıl 2000 degıl herkesın kredı kartı var senın marketınden alısverıs yapabılır epıncıler ne ayak dıye sor kardeşim .boş beleş konular acıcagına mantıklı konular aç...

PattleBriest | Veinia

Üye

Slot basan asasların beceriksizliği o eli kolu tutan bir asas alelade bir bpyi 1-1de her türlü alır. Dümdüz bodozlama girerse bırak ölsün zaten haketmiş ölmeyi biz boşuna mı kalkan taşıyoruz yanımızda yanıma göstere göstere gelen bir asası görünce kalkanımı takar dbmi atar bam güm 3 vururum tabi. Ama öyle bi asaslar var ki basıldığımı öldükten sonra fark ediyorum.

PattleBriest | Veinia

Üye
İnt priest olarak solo farm yapamayacağım için. Önce bp olarak item setimi ayarlayıp yavaş yavaş int setimi de dizicem.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt