BatllePriest e nerf gelmeli !

abuzer

Üye
bence gate skilli kaldırılmalı. yeterlidir. Acilen hem de. Tüm pk dinamiği bozmakta. Damage yiyen 3 saniye gate atamasın veya gate atan 240 saniye gate atamasın. Mageler bu sekilde tüm pk dinamiği bozuyor. Aynı şekilde Bpler de öyle. Sprint skilli gibi ya herkese koyun bunu ya da ayarlama getirin. Saçmalığın dik alası, 8 aydır söylüyoruz. Nova gate ile warrior gariplerim dolaşıyor boş. Prieste gider gate atar warrior kalmadı. Czde warrior sayısı o kadar az ki. Bu saçmalıklar bitmeden olmaz. Asas zaten yakalayamıyor, priest mage yakalasa ani damage yok gate atana kadar kesemiyor. Ama bir kişi peşinde yapışsın gate yok bir şey yok kaçamıyor. Neden ? @BEARFACT

birol2003

Üye
BP farmcısı seni gidi :) whatsap ve discord gruplarında anlaşıp BP ler olarak forumda baskın gelmeye çalışıyorsunuz başaramayacaksınız :D
hacı en son farmer denilecek kişiyi buldun, ama bir haksızlık varsa bir olmak lazım, adam benim attığım maliceyi daha kolum yere düşmeden silip üstüne bir de beni kesiyor sonrada nerf gelsin diyor :) sence de komik değilmi, açtım bir okçu kasıyorum bakalım, ucuza birde pedal ayarladım, bakalım belki biz haksızız onlar haklıdır, bir 65-70 olayım :)

JohnPlane

Üye
hacı en son farmer denilecek kişiyi buldun, ama bir haksızlık varsa bir olmak lazım, adam benim attığım maliceyi daha kolum yere düşmeden silip üstüne bir de beni kesiyor sonrada nerf gelsin diyor :) sence de komik değilmi, açtım bir okçu kasıyorum bakalım, ucuza birde pedal ayarladım, bakalım belki biz haksızız onlar haklıdır, bir 65-70 olayım :)
Pedal kullanmak legal değil dostum makro yasak haberin olsun.

birol2003

Üye
Pedal kullanmak legal değil dostum makro yasak haberin olsun.
biliyorum, ama kullanıyorlar, üstelim benim oyun zevkimin içine ederek yapıyorlar, akşamda sadece 3*4 saat online oluyorum oyun için onunda içine ediyorlar, rezil ettikleri saatlerin hesabı soruluyor mu onlara hayır, aldıkları bp yanlarına karmı kalıyor evet. Bırakalım inceldiği yerden kopsun. Geçmişte te aynısı olmuştu, yine aynısı olacak benim için, yönetim bir kurala sahip çıkamıyorsa bizim oyuncu olarak ne yapmamız gerekir ?

JohnPlane

Üye
biliyorum, ama kullanıyorlar, üstelim benim oyun zevkimin içine ederek yapıyorlar, akşamda sadece 3*4 saat online oluyorum oyun için onunda içine ediyorlar, rezil ettikleri saatlerin hesabı soruluyor mu onlara hayır, aldıkları bp yanlarına karmı kalıyor evet. Bırakalım inceldiği yerden kopsun. Geçmişte te aynısı olmuştu, yine aynısı olacak benim için, yönetim bir kurala sahip çıkamıyorsa bizim oyuncu olarak ne yapmamız gerekir ?
hile yapmamamız gerekir.

JohnPlane

Üye
Madem dediğin gibi çöp bu karakter neden bu oyunda en çok bp oynanıyor ? neden benim etkinliğime sürekli çöp bp ler gelip bana etkinliği zehir ediyorlar ? çünkü bunların çoğunun dertleri oyun oynamak değil, cebine 3 5 kuruş bişy koyup döner almak :D
döner ekmek tayfa organize şekilde asası nerfletip rahatça farm yapma peşinde.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Buraya her yazı yazanı veya her gördüğümüz bp yi döner ekmekçi diye yaftalayıp, olayı saptırmaya çalışıp, gerçeklerin üzerini örtemezsiniz.Gerçeklerin er yada geç ortaya çıkma gibi huyu vardır.

JohnPlane

Üye
Buraya her yazı yazanı veya her gördüğümüz bp yi döner ekmekçi diye yaftalayıp, olayı saptırmaya çalışıp, gerçeklerin üzerini örtemezsiniz.Gerçeklerin er yada geç ortaya çıkma gibi huyu vardır.
gerçekler ortada BP Priestler PK Atmıyor sadece farm atıyorlar. Farmda da görev itemli BP den bile kimse slot veya kutu alamıyor. Ve çarını dizmek için BP kasan yok gibi birşey, hepsi yada %99 diyeyim haydi hepsi olmasın kasıyor siteye gb satıyorlar.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Birincisi pk atmıyorlar değil,atamıyorlar.Ne yani dw yw çıkıp assasların egolarınmı tatmin etsinler?İkincisi hala iftira atmaya devam ediyorsun,döner ekmekçi diye hepsini aynı torbaya koyuyorsun.

Alkoer

Üye
gerçekler ortada BP Priestler PK Atmıyor sadece farm atıyorlar. Farmda da görev itemli BP den bile kimse slot veya kutu alamıyor. Ve çarını dizmek için BP kasan yok gibi birşey, hepsi yada %99 diyeyim haydi hepsi olmasın kasıyor siteye gb satıyorlar.
Dostum yapma gözünü seveyim. Biraz abartmıyormusun?

Görev itemli bp nerde farm atıyor gösterir misin bana. Cfw ve bv ye elinde tokmakla girenler konusunda haklısın. Ama genel olarak farm atan bp ler gayet iyi itemli.

İtemin iyi değilse fazla pot gidiyor ve kestiğin mob sayısı azalıyor. Kâr zor elde edersin.

birol2003

Üye
milletin cebinde 2.3.4.5.6.7.8...... hesaplar, pek çoğu oyunu bırakıp gidenlere ait devredilmiş hesaplar, üzerlerinde görev itemi ile zindan farm yapıyorlar, oyunu aktif oynayan bp lerde görev itemi yok varsa bile azınlıktır, ezbere konuşup algı yaratıyorsunuz bence.

JohnPlane

Üye
Dostum yapma gözünü seveyim. Biraz abartmıyormusun?

Görev itemli bp nerde farm atıyor gösterir misin bana. Cfw ve bv ye elinde tokmakla girenler konusunda haklısın. Ama genel olarak farm atan bp ler gayet iyi itemli.

İtemin iyi değilse fazla pot gidiyor ve kestiğin mob sayısı azalıyor. Kâr zor elde edersin.
görev itemli BP kalmadı ki hepsi arch sword 7 yaptılar kafamızı kırıyorlar. ben en basitinden örnek verdim görev itemli BP le dahil itemli haliyle kimse baş edemiyor.

JohnPlane

Üye
milletin cebinde 2.3.4.5.6.7.8...... hesaplar, pek çoğu oyunu bırakıp gidenlere ait devredilmiş hesaplar, üzerlerinde görev itemi ile zindan farm yapıyorlar, oyunu aktif oynayan bp lerde görev itemi yok varsa bile azınlıktır, ezbere konuşup algı yaratıyorsunuz bence.
her yerde BP görünce mideniz kalkmıyormu job çeşitliliği olsa diğer joblarda farm yapabilse güzel olmazmı ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt