BatllePriest e nerf gelmeli !

hele_hele

Üye
Senin döner ekmekci olduguna yemin edebilirim ama kanitlamayam.
Oyunun kanayan yarasi bp ler
döner ekmekçi olsam ne olmasam ne? o çok dalga geçtiğiniz adamlar farm yapıyor item çıkartıyor risk alıp basıp satıyor. sizde alıp kullanıyorsunuz. alma o zaman item ne çıkartıyorsan kendın bas kullan. gene aynı adamlar row alıyor pre alıyor pet alıyor. matta alıyor pelerın alıyor kostum kiralıyor, bir ton pot alıyor sen ne alıyon? 1k pot ve kanat. o döner ekmekçiler bugun salsa koşa koşa gidersen o slota döner ekmek almaya ama :D derdinde bu değil mi konu başlıına bak döner ekmekçilere nerf gelsin bize döner ekmek bırakmıyorlar. hem dalga geçip hem aynı şeyi yapmak için konu açıp nerf istiyorsun :D

N3v3N

Üye
Haha kardesim yapma be :D
Bak 2 gun önce turkoglu diye bi yayinciyi izledim bp pri, farm atiyodu,saglam bi asas geldi girdi buna healini kaldirdi dp sini atip 2 atti asasa :)
DB yiyen assasini geçtim et torbasi warrior bile 2 yer. DB yiyen assasinin olmemesi mı gerekiyordu? Aslında olmeyebilirde. Uçarak kacabilirdi. Cure atabilirdi kendine. Sonra makroyla minör+hp pot abanabilirdi. Canı fulleyio görünmez olup tekrar dalardi. Kesene kadar bu döngü devam ederdi.

HeaveN

Üye
Priest master 10 öyle bi mana iyiyoki adamlar çok normal güçlü vurması.

Su gibi mana içiyo kullananbilir nerf gelmesi haksızlık olur.

Powerslave

Üye
saitama.jpg

Burtto

Üye
şuan yayın yapan 5 kişi var 5 i de bp tesadüfmü bu :D

Zafer1991

Üye
şuan yayın yapan 5 kişi var 5 i de bp tesadüfmü bu :D
Ne yapıyorlarmıs yayında pvp mi? pve mi? Şu oyunun user kaybı sadece ağlayan ve hep asas güclü olsun ne olursa olsun diyen mantık yuzunden user azalır,priest suan intte olsa bp de olsa en ezik karakter bana göre sen farm atamıyorsun diye ağlıyorsun :D

anil1991anil

Üye
Adam fantezi olsun diye yazmış bunları bp ye okadar nerf geldiginde hangi magrada yaşıyordu acaba. Oyuna dün başlamış gibi yorum yapmış. Birde utanmadan asasları kesiyorlar diyor gelde gülme. Oyun asasonline olmuş asası kesecek sınıf yok oyunda warrior dahil ama adam asası ezik göstermek için nasıl da acındırmış. Baktılar herkes asaslardan şikayetçi nerf geldi gelecek ne yapsak diye düşündüler galiba asas mevzusunu kapatmak için gene bp prieste suç iftira atmaya başladılar.
İmzamı atarım.

Asas adam gelmiş burada biz çok zayıfız diyor. Bp çok güçlü diyor. Dalga mı geçiyorsun sen dostum? Yoksa gündem değiştirme çabaları mı? Asaslardan 2 adım yürüyemiyoruz DV'de. Adamlar geleni geçeni süpürüyor. Görünmezlikle dibimize kadar giriyorlar, 1 ya da 2 skille kesip, ışık hızında uzaklaşıyorlar, debuff atsan, ice atsan şipşak cure basabiliyor. Dex'i fullemeyip Hp takılar takıp, o canla ve defansla inanılmaz damageler atıyor. Gelmişsin burada asas güçsüz, bp çok güçlü diyorsun. Bu kadar bencil olmayı, her şeyde "ben" demeyi bırakın artık. Cidden daha mutlu olacaksınız. Asıl nerfin size gelmesi lazım. Herkesin ağzında asas online lafı. Üstelik BP'ye kaç kere nerf geldi. El insaf diyorum artık.

• Beğen
Tepkiler: egg

egg

Üye
Güçlü bir kariyer olduğunu düşünmüyorum
Sadece güçlü bir ekip

1 kişinin tamamı 2~3 suikastçıyla karşılaşır
Suikastçılar rakiplerini kolayca yere yatırabilir

Savaş rahibinin çok güçlü olduğunu mu söyledin?

Oyunun başından bu yana, bazı oyuncular bazı mesleklerin çok güçlü olduğunu ve nerflenmesi gerektiğini düşünüyor.
Bugün pk'yi kazanamazsın, çok kızgınsın ve diyorsun ki
Battle Priest çok güçlü nerf lazım

nerf nerf nerf nerf türk takımlarından bir çok mage oyuncusu oyundan ayrıldı
Sürekli nerfler, oyuncunun çok fazla zaman ve para harcamak istemesine neden olur ve sonunda karakteri işe yaramaz bir adam olur.
Ve çok sayıda oyuncu kaybedilir ve sonunda kimsenin oynayacak oyunu kalmaz.

Bunu söylerseniz, o zaman suikastçıların çok güçlü olduğunu, 75 beceriye sahip olduklarını da söylüyorum, hedef olmadan ışınlanabilirsiniz + kan doldurabilirsiniz + hızlı koş + gizlilik + çok uzun süre körleşebilirsiniz
Diğer solo oyuncuların ve Ben'in ona karşı savaşma yolu yok, bu yüzden suikastçının da nerflenmesi gerektiğini düşünüyorum.

gerçekten yardıma ihtiyacı olan karakter:) @SunRise @Ries @BEARFACT

Mage 75 72 Cast süresi çok uzun, Mage hasarı çok düşük, zindan sıkıştırılmış, güçlendirme gerekli

Priest duff atma mesafesi çok kısa (ekiple işbirliği yapamıyor) buff gerekiyor
70 beceri Mana çok fazla tüketiyor
1 şişe MANA iksiri yenilemek için yeterli değil

Alkoer

Üye
İtemsiz bp nerde farm atıyor çok merak ediyorum.

İtemli warrior gelecekmiş slot alacakmış.

İtemsiz bp dediğiniz beleş chest için cfw- bw girenler. Farm atabilen bp ler gayet iyi itemli.

birol2003

Üye
İtemsiz bp nerde farm atıyor çok merak ediyorum.

İtemli warrior gelecekmiş slot alacakmış.

İtemsiz bp dediğiniz beleş chest için cfw- bw girenler. Farm atabilen bp ler gayet iyi itemli.
üstüne 2 parça elit kıyaf giyince şekilli duruyorlar ya item dedikleri o

JohnPlane

Üye
BP Priest Online olsun istiyorlar oyunu gerçekten şaka gibi ya

JohnPlane

Üye
Sağlam full item full takı warrior bile görev itemli priden slot alamıyor bu normal mi gerçekten yada çok aşırı mana harcaması lazım warrior'un. BP Priestin skili neden 0.5 sn cooldown 1 saniyede 2 skill vuruyor bir çok bp zaten makro kullanıyor milisaniye bile kaçırmıyorlar.

N3v3N

Üye
Sağlam full item full takı warrior bile görev itemli priden slot alamıyor bu normal mi gerçekten yada çok aşırı mana harcaması lazım warrior'un. BP Priestin skili neden 0.5 sn cooldown 1 saniyede 2 skill vuruyor bir çok bp zaten makro kullanıyor milisaniye bile kaçırmıyorlar.
Warrior makro olmasin diye 0.8 sn cd yaptılar. Diğer sınıflara makro serbest. Hele hele asaslar makroyla kestikleri kişileri towna kadar firlatiyorlar.

JohnPlane

Üye
Şuan mesela 5 tane twitchte açık yayın var 5'i de BP Priest ve farm atıyor. Neden çünkü BP pri aşırı güçlü ve rahatça istediği her yerde farm atabiliyor kırık karakter.

N3v3N

Üye
Şuan mesela 5 tane twitchte açık yayın var 5'i de BP Priest ve farm atıyor. Neden çünkü BP pri aşırı güçlü ve rahatça istediği her yerde farm atabiliyor kırık karakter.
Ne zmn yayın açsam asaslar BP leri kesiyor. Onlar sayesinde Bp kasiyorlar. BP ler olmasa Bp kasamazlar.
Assaslar için BP= Free Bp

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt