İyi db attığı halde asas kessinHaha kardesim yapma be![]()
Bak 2 gun önce turkoglu diye bi yayinciyi izledim bp pri, farm atiyodu,saglam bi asas geldi girdi buna healini kaldirdi dp sini atip 2 atti asasa![]()
Senin döner ekmekci olduguna yemin edebilirim ama kanitlamayam.bu konuyu açan arkadaş kesinlikle asas o toksiklikte ve zihniyette. aynı zamanda cahil.
döner ekmekçi olsam ne olmasam ne? o çok dalga geçtiğiniz adamlar farm yapıyor item çıkartıyor risk alıp basıp satıyor. sizde alıp kullanıyorsunuz. alma o zaman item ne çıkartıyorsan kendın bas kullan. gene aynı adamlar row alıyor pre alıyor pet alıyor. matta alıyor pelerın alıyor kostum kiralıyor, bir ton pot alıyor sen ne alıyon? 1k pot ve kanat. o döner ekmekçiler bugun salsa koşa koşa gidersen o slota döner ekmek almaya amaSenin döner ekmekci olduguna yemin edebilirim ama kanitlamayam.
Oyunun kanayan yarasi bp ler
DB yiyen assasini geçtim et torbasi warrior bile 2 yer. DB yiyen assasinin olmemesi mı gerekiyordu? Aslında olmeyebilirde. Uçarak kacabilirdi. Cure atabilirdi kendine. Sonra makroyla minör+hp pot abanabilirdi. Canı fulleyio görünmez olup tekrar dalardi. Kesene kadar bu döngü devam ederdi.Haha kardesim yapma be
Bak 2 gun önce turkoglu diye bi yayinciyi izledim bp pri, farm atiyodu,saglam bi asas geldi girdi buna healini kaldirdi dp sini atip 2 atti asasa![]()
Ne yapıyorlarmıs yayında pvp mi? pve mi? Şu oyunun user kaybı sadece ağlayan ve hep asas güclü olsun ne olursa olsun diyen mantık yuzunden user azalır,priest suan intte olsa bp de olsa en ezik karakter bana göre sen farm atamıyorsun diye ağlıyorsunşuan yayın yapan 5 kişi var 5 i de bp tesadüfmü bu![]()
İmzamı atarım.Adam fantezi olsun diye yazmış bunları bp ye okadar nerf geldiginde hangi magrada yaşıyordu acaba. Oyuna dün başlamış gibi yorum yapmış. Birde utanmadan asasları kesiyorlar diyor gelde gülme. Oyun asasonline olmuş asası kesecek sınıf yok oyunda warrior dahil ama adam asası ezik göstermek için nasıl da acındırmış. Baktılar herkes asaslardan şikayetçi nerf geldi gelecek ne yapsak diye düşündüler galiba asas mevzusunu kapatmak için gene bp prieste suç iftira atmaya başladılar.
üstüne 2 parça elit kıyaf giyince şekilli duruyorlar ya item dedikleri oİtemsiz bp nerde farm atıyor çok merak ediyorum.
İtemli warrior gelecekmiş slot alacakmış.
İtemsiz bp dediğiniz beleş chest için cfw- bw girenler. Farm atabilen bp ler gayet iyi itemli.
Warrior makro olmasin diye 0.8 sn cd yaptılar. Diğer sınıflara makro serbest. Hele hele asaslar makroyla kestikleri kişileri towna kadar firlatiyorlar.Sağlam full item full takı warrior bile görev itemli priden slot alamıyor bu normal mi gerçekten yada çok aşırı mana harcaması lazım warrior'un. BP Priestin skili neden 0.5 sn cooldown 1 saniyede 2 skill vuruyor bir çok bp zaten makro kullanıyor milisaniye bile kaçırmıyorlar.
Ne zmn yayın açsam asaslar BP leri kesiyor. Onlar sayesinde Bp kasiyorlar. BP ler olmasa Bp kasamazlar.Şuan mesela 5 tane twitchte açık yayın var 5'i de BP Priest ve farm atıyor. Neden çünkü BP pri aşırı güçlü ve rahatça istediği her yerde farm atabiliyor kırık karakter.