Öneri Battle Priest #bpyehayatver

hakoez

Üye
Selamlar çok büyük bir battle priest sevdalısı olarak Tier 1 yani en ezik kıyafetlere sadece common rün basılmasını çok kötü buluyorum.
Sonuçta Battle Priest sınıfı oyunun son anına kadar Tier 1 yani fabric set ile oynanıyor oyüzden Battle Priesta uygun defansı düşük elde etmesi diğer sınıfların üst seviye zırhları gibi zor olan nadir Tier 6 zırhları eklenebilir.
Güncelleme:Oyun açıldıktan sonra battle priest oynayan insan sayısı çok fazla azaldı önümüzdeki günlerde gelicek olan güncelleme ile düzenleme yapılcağı söylendi umarım bukadar insan madur olmaz.
unknown.png

konuya ROW Ekibi tarafından cevap verilmiştir aşağıda ekte bıraktım cevabı teşekkür ederiz <3

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2022-04-11 193517.png
    Ekran görüntüsü 2022-04-11 193517.png
    187.2 KB · Görüntüleme: 389
Son düzenleme:

wHDexteR

Üye
Selamlar çok büyük bir battle priest sevdalısı olarak Tier 1 yani en ezik kıyafetlere sadece common rün basılmasını çok kötü buluyorum.
Sonuçta Battle Priest sınıfı oyunun son anına kadar Tier 1 yani fabric set ile oynanıyor oyüzden ya Tier 1 zırhlara daha yüksek seviye rünler basılabilmeli yada
daha yüksek Tier'larda defansı yine düşük çeşitli fabric setleri olması gerekiyor.Belkide Tier 1 zırhların çok kolay bulunabilmesi veya düşük maliyetle elde edilebilcek olmasından
dolayı basılamıyordur yüksek seviye rünler bu yüzden daha zor elde edilebilir ve maliyetli Battle Priesta uygun Tier 6 zırhları eklenebilir.
Yayında bunu konuşmuştunuz bende katılıyorum

EaGLe*

Üye
Haggdar/Haddar/death valley gibi maplarda droplanabilir, giymek için sadece str isteyen ve yine sadece priest in giyebiliceği (aynı şekilde mp isteyen mage class) epic itemler olabilir. hem lvl kasarken drop alma ihtimalimiz olur hemde en azından epic rüneleri kullanma şansımız olur.

Makarov

Üye
Oyunun en güçlü Battle priestini yaptım. Fakat artık oynamayı düşünmüyorum. Büyük etkinlikte de hiçbir işlevi olmadığını gördüm. Beni rakiplerime karşı oynatan Rünlerimdi.

EaGLe*

Üye
battle priest + paper mage diye birşey olmamalı oyunda bence yıl 2022
oyunda support için pri dışında class yok. priestlerin tek başına kaldıklarında int oldukları sürece kesebileceği mob yada yapabiliceği dangeon yok mallef. diğer mmorpg lerde support sınıflarının pvp/pve kullanabicekleri skilleri var. misal paladin gibi. row da böyle bir seçeneğimiz olmadığı için str priest gereksinimi oluyor. int priest e pve için skill yada item gelmediği, arkadaşları ile yada herhangi bir mecrada duello atabileceği skill olmadığı için mecbur kalıyoruz. bu sıkıntılar giderilirse dediğiniz doğru katılıyorum..

RazarovTA

Üye
Yayında da konuşmuştuk aslında, ne kadar bana hitap etmese de, pve ya da pvp'de battle priest görmeyi isterim. Çeşitlilik her anlamda iyidir. Droplanabilir yüksek seviye battle priest kıyafetleri güzel bir çözüm olabilir.

hakoez

Üye
battle priest + paper mage diye birşey olmamalı oyunda bence yıl 2022
kanka öyle diyorsunda battle priestta severek oynayan çok insan var ve Rise Online World'de resmi olarak tanınan bir class yılın 2022 olması
bu gerçeği değiştirmiyor.lütfen bpmize laf atmayalım :d bpleri karşına almak istemezsin :p

hakoez

Üye
bugün başlangıçta zırhların böyle olacağını ancak ilerde sıkıntı olursa revize edileceği söylendi umarım yinede resmi açılıştan önce bir düzenleme gelir desteklerinizi bekliyorum bp severler

X A

Üye
Katılıyorum +1. Bu kıyafetler düzenlenerek defansı çok abartılmadan oyuna eklenmesi gerekiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt