Öneri Battle Priest #bpyehayatver

Dimitri

Üye
Merhabalar,

Öncelikle değerli bir konu olduğunu düşünüyorum. Çünkü ben de solo playerların tercih ettiği sınıfların biraz daha ön plana çıkmasını istiyorum. Battle Priest bu gibi oyunların vazgeçilmez sınıflarıydı bir aralar ancak yapılan güncellemeler ve değişikliklerden dolayı battle priest diye bir sınıf bırakılmadı. Aynı hatanın veya benzerinin burada yapılması üzücü. Elbette sınıflar arası eşitliğin korunması önceliktir ancak burada sınıflar arası eşitliği maalesef göremiyorum. Bundan dolayı battle priest sınıfının oyun release olmadan tekrar revize edilmesi gerekiyor. Bu sonradan yapılacak bir şey değildir çünkü öncelik her zaman oynanabilirliktir. Sınıfların eşitsizliği oynanabilirlik durumna zarar vereceğinden ötürü, önce bir başlayalım sonra bakarız gibi bir tutumun olması çok büyük bir hata olur. Bu hatayı en yakın zamanda New World yaptı ve 1.5 milyon oyuncudan şu an kala kala 100 bin oyuncusu ya var ya yok. Umarım bu hata burada da tekrarlanmaz. Sınıfların revize çalışmaları sürekli olarak yapılamaz. Elbette yapılır ancak bunlar eşitliği değil sınıfların kendi içinde revizeleridir. Lütfen bu konuyu ciddiye alın. Nasıl olsa az oynanıyor düşüncesiyle yola çıkmamanızı tavsiye ederim.

mentalist1907

Üye
Konu gayet mantıklı. Malum tecrübeden sonra, yıllarca oyuncuların isteğine kulak tıkayan bir yönetim olmayacağını ve fikrin değerlendirileceğini düşünüyorum. Çünkü öteki türlüsü, oyunun mekaniğinden mahrum kalma olabilir.

Paper kıyafet seti, hem görsel olarak hem de karakterle özdeşleşme açısından büyük eksiklik. Kesinlikle, bu tarz bir düzeltme özellikle rune için yapılması lazım.

Sukuna

Üye
Konu gayet mantıklı. Malum tecrübeden sonra, yıllarca oyuncuların isteğine kulak tıkayan bir yönetim olmayacağını ve fikrin değerlendirileceğini düşünüyorum. Çünkü öteki türlüsü, oyunun mekaniğinden mahrum kalma olabilir.

Paper kıyafet seti, hem görsel olarak hem de karakterle özdeşleşme açısından büyük eksiklik. Kesinlikle, bu tarz bir düzeltme özellikle rune için yapılması lazım.
Güzel konuştunuz :)

mentalist1907

Üye
Güzel konuştunuz :)
Eyvallah güzel kardeşim. Aslında iki tarafın da, büyük bir şansı var. Firma, oyunu sıfırdan yapan bir firma ve böyle eklemeleri ekleyebilir. Oyuncular da yıllarca benzer tecrübeleri yaşamışlar. Ve maalesef paper kıyafetler için, gülün dikenine katlansak da, ister istemez estetik eksikliği ve feragat ettiğimiz şeyler yüzünden buruk tat bırakıyor.

AzametAbi

Üye

Bende dediğiniz gibi ilerleyen dönemlerde çare bulunacağını düşünüyorum battle priest benimde çok sevdiğim karakter arka plana atılması üzer

Steven

Üye
+1

I was not aware of this post but had a similar idea that relates to the rune system: lowering the intelligence stat requirement to wear epic armor (chitin). This will allow BP's to equip epic armor as well as do sufficient damage for any SOLO content (to not be forced as full int priest and struggle to complete any content when other classes are not online to help) and allow them to use all the runes that low tier paper armor would not allow.
https://forum.riseonlineworld.com/s...eapon-armor-stat-requirements.5953/post-36309

Phondeep

Üye
#bpyehayatver

Rune sistemi mevcut haliyle BP ve Paper Mage'i bitirecektir. Tier 4 armorlara basılan ekstra bonuslar ile Tier 1 armorlu BP ve Mage'ler arasındaki defansif fark daha da artacak. BP ve Paper Mage'ler görece daha kırılgan olacak. Bir çok oyuncunun oyun tarzı bu specler üzerineyken göz ardı edilmesi büyük hata.

Vionra

Yönetici
Game Developer
Selamlar çok büyük bir battle priest sevdalısı olarak Tier 1 yani en ezik kıyafetlere sadece common rün basılmasını çok kötü buluyorum.
Sonuçta Battle Priest sınıfı oyunun son anına kadar Tier 1 yani fabric set ile oynanıyor oyüzden Battle Priesta uygun defansı düşük elde etmesi diğer sınıfların üst seviye zırhları gibi zor olan nadir Tier 6 zırhları eklenebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 4888
Rün basılabilen eşyaların dropları aktif hale getirildiğinde öneriniz dikkate alınacak.

barbar

Üye
Selamlar çok büyük bir battle priest sevdalısı olarak Tier 1 yani en ezik kıyafetlere sadece common rün basılmasını çok kötü buluyorum.
Sonuçta Battle Priest sınıfı oyunun son anına kadar Tier 1 yani fabric set ile oynanıyor oyüzden Battle Priesta uygun defansı düşük elde etmesi diğer sınıfların üst seviye zırhları gibi zor olan nadir Tier 6 zırhları eklenebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 4888
Oldu Hem Warriordan Fazla Damage vurun hem Support Skıllerını buf ac heal Db kullanın hemde defansınız yoksek olsun :) GM yapsınlar bp lerı ısetermısınız :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt