Öneri Battle Priest #bpyehayatver

KennyCrenz

Üye
Bu kadar saçma birşey görmedim hayatımda !!! Battle priest zaten canı ve defansı düşük olup , kolay kırılabilen bir karakter ve siz bunu fazlasıyla farkında olmalısınız kapalı beta sürecindede gördünüz doğru düzgün battle priest oynayan yoktu serverda..
Bir battle priest zaten set 1 i giyerek candan,defanstan,manadan fazlasıyla ödün veriyor. Üstüne birde diyorsunuzki rakibiniz en yüksek zırhları giyecek en yüksek rünleri basacak ama siz basamayacaksınız.
Yaptığınız bu durum aradaki uçurumu daha fazla büyütmekten başka birşey değil..

hakoez

Üye
Bu kadar saçma birşey görmedim hayatımda !!! Battle priest zaten canı ve defansı düşük olup , kolay kırılabilen bir karakter ve siz bunu fazlasıyla farkında olmalısınız kapalı beta sürecindede gördünüz doğru düzgün battle priest oynayan yoktu serverda..
Bir battle priest zaten set 1 i giyerek candan,defanstan,manadan fazlasıyla ödün veriyor. Üstüne birde diyorsunuzki rakibiniz en yüksek zırhları giyecek en yüksek rünleri basacak ama siz basamayacaksınız.
Yaptığınız bu durum aradaki uçurumu daha fazla büyütmekten başka birşey değil..
hocam resmi açıklama geldi rünleri açık zırhlar geldiğinde battle priestida dikkate alıcaklarmış konun başında cevabı paylaştım.

Digna Nyx

Üye
Resmi açıklama geldi, dün akşam da bu konu üzerine konuştuk. Umarım rünleri açık zırh dropları aktif olduğunda (rare,epic,legendary,mystic) tier 1, tier 2 kıyafet kategorisi de oyundaki mobların içine drop olarak eklenmiş olur. Böyle bir mantık yapılırsa eğer hem paper mage dediğimiz hem battle priest dediğimiz seçenekler canlı kalır.

X A

Üye
61 Skilinin 51 skili ile aynı damageyi atması saçma. Lütfen düzeltmeye gidilsin.

TheHandOfGod

Üye
bp ler gerçekten çok güçsüz.. magelerde bu kadar dmg varken ve toplu hasar atabiliyorken bplerin hem moblara hem rakibe bu kadar az dmg atması iyi değil. job düzenlemesi şart gerçekten.. okçularda çok güçsüz

ken7

Üye
bende bp pri oynamayı dusunuyorum bp pri açtım zaten daha bilmiyorum ne durumda ama bu kadar insan şikayet ediyorsa demekki bir problem vardır
konuyu upluyorum +

Dimitri

Üye
Ben 60 Lv BP Priest kastım ve gerçekten kendim tecrübe kazanmak istedim. Oyun kesinlikle V1 versiyonda olmadığı belli. Zaten Burhan Bey'de olmadığını en son yayında söyledi. Hazır olmayan tek class priest diyebilirim. Giyeceği set yok, takacağı silah yok. Yani BP dizmek istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. O kadar düzensiz bir class yapılmış ki, dizmek isteseniz dizemiyorsunuz. Diğer classlar için bulunan çeşitlilik priest için şu anda yok. Oyun zorla INT Priest olmanız için sizi sıkıştırıyor gibi duruyor. Görev itemide olmasa herhalde BP'nin sözü geçmez.

ken7

Üye
Ben 60 Lv BP Priest kastım ve gerçekten kendim tecrübe kazanmak istedim. Oyun kesinlikle V1 versiyonda olmadığı belli. Zaten Burhan Bey'de olmadığını en son yayında söyledi. Hazır olmayan tek class priest diyebilirim. Giyeceği set yok, takacağı silah yok. Yani BP dizmek istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. O kadar düzensiz bir class yapılmış ki, dizmek isteseniz dizemiyorsunuz. Diğer classlar için bulunan çeşitlilik priest için şu anda yok. Oyun zorla INT Priest olmanız için sizi sıkıştırıyor gibi duruyor. Görev itemide olmasa herhalde BP'nin sözü geçmez.
usta bende priest açtım full str veriyorum buff-heal yaptım solo oynuyorum , pre çekeyımmı gerek varmı ? Priesti düzeltirlermi bide?
yaş 30 eskısı gıbı degılım sadece 2-3 saat zevkıne gırerım gunde en fazla

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt