İstek Battle Priest LWL 61 (Master 1) Skil Damagesinin Düşürülmüş Olması Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nurus207

Üye
bp nin can acıtıcı damage atması lazım,bizde belli şeylere bakarak bp attık,ki vanilla oyun tarzında bp oynamasıda bu yüzden zevkli olur,
eğer damage vuramıyacaksa ben bir daha baştan char kasıp farklı bir classa geçemem bırakırım oyunu.

Digna Nyx

Üye
arkadaş oyunun daha ilk haftasındayız, millet 60 oldukça dengeleri izleyip düzeltme yaparlar merak etmeyin bu kadar yaygaraya gerek yok.
Bu yorumunuz, battle priest haricinde bir karakter/job oynadığınızı düşündürdü bana, eğer battle priest oynayıp bu yorumu yapıyorsanız o zaman dediklerimizi tam algılayamamış olabilirsiniz, yok başka job oynayıp bu yorumu yapıyorsanız gayet mantıklı dediğiniz(size göre).

sertan123

Üye
arkadaş oyunun daha ilk haftasındayız, millet 60 oldukça dengeleri izleyip düzeltme yaparlar merak etmeyin bu kadar yaygaraya gerek yok.
haklısında alfadada aynıydı betada berbat bir sistem vardı bpde hadi dedim düzeltmişlerdir betada herkes full item bpde item yok tek yiyor diye bişey dememiştim ama dahada nerflemişler bpyi oyunu açıktan sonra bukadarda olmaz kardeşim

Kjheron

Üye
skilleri nerflenmiş hadi ona okey olalım, oyun açılalı 5 gün oldu ne bana ne pazara battle priestin takabileceği bir tane silah düşmedi

jaunbae

Üye
Düzeltilse bile düzeltilmesi %90 aylar alır. Şimdiden vazgeçin beyler, ben ümidi kestim :/

Zayk0

Üye
Bu konu hakkında yetkililerden açıklama istiyoruz. Emeklerim çöpe gidecekse oynamam gereksiz. Avel avel sağ da solda sword varmıdır acaba pazarda club var mıdır acaba pazarda diye gezmekten bıktım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt