İstek Battle Priest LWL 61 (Master 1) Skil Damagesinin Düşürülmüş Olması Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Adv3NN

Üye
Bu forum konusunun sebebi destek elde etmek şuanda oyunda z skill oynamaktan expde alt tab atip ticket atıcak vakit yok adamlar kasıyorlar ama bp nerflı bp cöp oldugundan haberleri yok haberleri olsun diye bu konu acılıyor ki cogunluk olalım.

sertan123

Üye
bp düzenleme gelmicekse job change verin bütün priestlere yaptıkları ödemeleride geri iade edin ben salak mıyım millete heal atip attack yapip kasmayla ugraşayım koyardım okcuyu macroya kasar gecerdım 56dada asas olur pk atar bakardım keyfıme kastıgım bütün exp emek hakkını helal etmiyerem
bende onu farkettim şuan 58 e kastım sadece heal atarak düzgün atak bile yapmadım gece gündüz böyle kalacaksa job change hakkı verilmeli

Adv3NN

Üye
Ben adama 400 500 vurucam adam uzaklaşıcak malice atıcam uzaklaşıcak kardeşim bp adam kesebilmesi icin fazla vurması lasım ki uzama mesafesınde bp adamı öldürebilsin playerligini konuştursun ama yaptıgınız damagelerle maradonda earth worm anca keserız mage olup tekleme ile 900 mu vurak mageye ya mageye 400 vuruyorum eyyy +7 setli 56 level bpyim iron impact olsa onuda alıcam carımda bok gibi para var sitedeki bakiyeyi atsam gözün yaşarır yönetimmmmm aloo biz emek vermek ıstıyoruz siz emeklerımızı boşa cıkarmak acil düzeltilmeli iyileştirilmeye gidilmicekse job change + bütün bakiyelerin iade edilmesini istiyorum emeklerımle birlikte

muhittin_1

Üye
Clandaki arkadaşlarım cok az vuruyor bp hepsi şikayetci buna onem vermeleri lazm bakmaları lazm saygılar sevgiler :)

muhittin_1

Üye
Clandaki arkadaşlarım cok az vuruyor bp hepsi şikayetci buna onem vermeleri lazm bakmaları lazm saygılar sevgiler :)

sertan123

Üye
bide ben 61 skili vuraraak biton mana potu harcıycam ezik skille arasındaki farkı 50-100 damage olcak çok komik ya

kcanyavuz1907

Üye
Alfa-betada oynayan birisi olarak cidden bp priestle çok oynamışsınız.Bp priesti pvp içerisinde görmek istemiyorsanız bunu oyun açılmadan söylemeniz yeterliydi.Fabric set ve master 2 skili ile oynamanız hiç hoş olmamış.Zaten warrior ,asas ve magelere zor dayanacak bir karakterin master 2 skilinin damagesini düşürmüşsünüz.Yönetimden arkadaşlar full +8 paper set + +7 stormbreaker takan bir karakterle oyuna girip cz gitmesini öneriyorum.O itemlerle bile hiçbirşey yapamayacaksınız.görev itemli asas gelip tekleyip gidecek.Bence acilen bu konuya el atılmalı.Tamam sunucu sıkıntıları mevcut onlara önem veriyorsunuz anlıyoruz.Ama buda oyunla alakalı birşey ve önemli.

Son düzenleme:

sertan123

Üye
Alfa-betada oynayan birisi olarak cidden bp priestle çok oynamışsınız.Bp priesti pvp içerisinde görmek istemiyorsanız bunu oyun açılmadan söylemeniz yeterliydi.Fabric set ve master 2 skili ile oynamanız hiç hoş olmamış.Zaten warrior ,asas ve magelere zor dayanacak bir karakterin master 2 skilinin damagesini düşürmüşsünüz.Yönetimden arkadaşlar full +8 paper set + +7 iron impactlı bir karakterle oyuna girip cz gitmesini öneriyorum.O itemlerle bile hiçbirşey yapamayacaksınız.görev itemli asas gelip tekleyip gidecek.Bence acilen bu konuya el atılmalı.Tamam sunucu sıkıntıları mevcut onlara önem veriyorsunuz anlıyoruz.Ama buda oyunla alakalı birşey ve önemli.
+1 bence hemen 1 gm çarla girin deneyin nekadar rezil bir iş yaptığınızı kendiniz görün kim ne yaptıda battle priestlerden bukadar korkuyorsunuz ne alfada ne betada oynıyan bile olmadı zaten kötüydü iyce içine sıçmışsınız

Eavax

Üye
Ticket için bir konu açmamız gerek. İçeriği kesinlikle job change getirilmesi olmalı.Çünkü şahsi fikrim pus iadesi emek iadesi vs kesinlikle olmaz.Bişeyler yapmazsak bunca exp ugrasından sonra CZ'de HD olarak pk izleriz oturduğumuz yerden başkada hiç bişey olmaz.Job'un itemi yok oyunda çıldıracağım böyle bişey olabilir mi.Vazgeçtim yemin ederim BP'sinden falan adam yerine koyup partiye almıyolar wariorlar varken job change olsa suan basacagım rogueye.Slotlarda tek yaptığımız şey adamları izleyerek deli gibi heal atmak.Düzeltme olsada eşitlik olmaz en iyisi job change getirsinler bırakalım bu kadar basit.Bunun içinde toplu bi şekilde ticket atmamız gerek

Adv3NN

Üye
tickette konu acılıcak bişi yok sadece jobların eşitlenmesini savunuyoruz burada bu kadar adam ticket atip niye sistemi meşgül edelim ki ? :S

kcanyavuz1907

Üye
Battle priest çok vuran çok damage yiyen bir karakter olması normal.Gidipte atağını neden kısarsın ki bu karakterin.Herşey 1v1 değil.Kim tek başına takılıyor ki oyunda gidip bulup warrioru yada başkasını atak kırma+def kırma atıpta rahatça kesiceksin.Neredeyse girdiği her fightta saniye bile sürmeden ölüyor karakter.56 level warrioru ele alalım benzer cünkü.Adam giriyor 3 asas vuruyor.Kurtulma sansı var priestinin heali sayesinde.Ancak battle priestte öyle birşey söz konusu değil.Yediği damageler inanılmaz yüksek.Yani tek buldugun kişiyi bile artık bu karakterle kesemeyeceksen.Hiçbir anlamı kalmadı.Silin oyundan.Malum oyundaki gibi saçmalığı yapmayın istiyorum.Bu oyuna koyduysanız işlevi olmalı.Sadece buff ac heal atıcaksam.İnt priestte yapıyor aynı şeyi.Bu konuda bilgi istediğim için yazıyorum.

hamedani

Üye
2009-10 yıllarında ko da warrior oynadım, çok hardcore oyuncu değildim en fazla 75lwl e çıktım ekip dağıldı bıraktım, o zamanlardan bp içimde kalmıştı burada o hevesimi gidereyim işyerinde de boş kaldıkça takılırım diye açtım bi bp ama herkesin dediği gibi çok oynanabilir bi yanı yok, denkgelirse pt denkgelmezse solo oynarım, hele solo tam işkence, bu ara bi mmorpg oynayasım var bu olmazsa lost ark, warframe takılcaz artık:)

sertan123

Üye
2009-10 yıllarında ko da warrior oynadım, çok hardcore oyuncu değildim en fazla 75lwl e çıktım ekip dağıldı bıraktım, o zamanlardan bp içimde kalmıştı burada o hevesimi gidereyim işyerinde de boş kaldıkça takılırım diye açtım bi bp ama herkesin dediği gibi çok oynanabilir bi yanı yok, denkgelirse pt denkgelmezse solo oynarım, hele solo tam işkence, bu ara bi mmorpg oynayasım var bu olmazsa lost ark, warframe takılcaz artık:)
belki bir umut düzeltirler sonuçta doriona koskocaman adaletin simgesi olan otchiwanın heykelini koymuşlar ama pek şuana kadar oyunun bi adaletini göremedik malesef

Zeddicus

Üye
Kusura bakmayın ama çöp karakter olmuş BP.
PVE ve PVP her ikisinde de güçsüz kalmış.
Bari birisinde güçlü olsaydı. Fark yaratabilseydi keşke.
Umarım oyunla ilgili diger sorunlar halledildikten sonra BP karakterini iyileştirme sürecine başlanılır.

myenigkgz

Üye
Kesinlikle katılıyorum. Ya çıkın biz BP karakterini bitirdik, yok ettik alın size job change scroll, ya da düzeltin şu karakteri. Damage atamıyoruz, tek yiyoruz, ne anladık BP oynamaktan?

Digna Nyx

Üye
Job change scroll gibi bir mantık geliştirilebilirse, gerçekten çok büyük kolaylık olur bu durumu yaşayanlar için. Umarım bir çözüm bulunabilir.

yvangquay

Üye
arkadaş oyunun daha ilk haftasındayız, millet 60 oldukça dengeleri izleyip düzeltme yaparlar merak etmeyin bu kadar yaygaraya gerek yok.

Arlina

Üye
BP dediğin karakterin defansı ve hp si düşük olur ama bunun karşılığı atağı yüksek olurdu onuda elinden almışsınız şu an hem defansı hem hp si hem atağı düşük zaten quest kıyafetleri int istediği bir işine yaramıyor. Oyun bildiğin warrior ve rogue ya güzel. Koy macroya git... Priestlerde kassa bile güçsüz olacak karakterle pc başında enayi gibi heal atmakla uğraşsın.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt