Bu forum konusunun sebebi destek elde etmek şuanda oyunda z skill oynamaktan expde alt tab atip ticket atıcak vakit yok adamlar kasıyorlar ama bp nerflı bp cöp oldugundan haberleri yok haberleri olsun diye bu konu acılıyor ki cogunluk olalım.
bende onu farkettim şuan 58 e kastım sadece heal atarak düzgün atak bile yapmadım gece gündüz böyle kalacaksa job change hakkı verilmelibp düzenleme gelmicekse job change verin bütün priestlere yaptıkları ödemeleride geri iade edin ben salak mıyım millete heal atip attack yapip kasmayla ugraşayım koyardım okcuyu macroya kasar gecerdım 56dada asas olur pk atar bakardım keyfıme kastıgım bütün exp emek hakkını helal etmiyerem
+1 bence hemen 1 gm çarla girin deneyin nekadar rezil bir iş yaptığınızı kendiniz görün kim ne yaptıda battle priestlerden bukadar korkuyorsunuz ne alfada ne betada oynıyan bile olmadı zaten kötüydü iyce içine sıçmışsınızAlfa-betada oynayan birisi olarak cidden bp priestle çok oynamışsınız.Bp priesti pvp içerisinde görmek istemiyorsanız bunu oyun açılmadan söylemeniz yeterliydi.Fabric set ve master 2 skili ile oynamanız hiç hoş olmamış.Zaten warrior ,asas ve magelere zor dayanacak bir karakterin master 2 skilinin damagesini düşürmüşsünüz.Yönetimden arkadaşlar full +8 paper set + +7 iron impactlı bir karakterle oyuna girip cz gitmesini öneriyorum.O itemlerle bile hiçbirşey yapamayacaksınız.görev itemli asas gelip tekleyip gidecek.Bence acilen bu konuya el atılmalı.Tamam sunucu sıkıntıları mevcut onlara önem veriyorsunuz anlıyoruz.Ama buda oyunla alakalı birşey ve önemli.
belki bir umut düzeltirler sonuçta doriona koskocaman adaletin simgesi olan otchiwanın heykelini koymuşlar ama pek şuana kadar oyunun bi adaletini göremedik malesef2009-10 yıllarında ko da warrior oynadım, çok hardcore oyuncu değildim en fazla 75lwl e çıktım ekip dağıldı bıraktım, o zamanlardan bp içimde kalmıştı burada o hevesimi gidereyim işyerinde de boş kaldıkça takılırım diye açtım bi bp ama herkesin dediği gibi çok oynanabilir bi yanı yok, denkgelirse pt denkgelmezse solo oynarım, hele solo tam işkence, bu ara bi mmorpg oynayasım var bu olmazsa lost ark, warframe takılcaz artık![]()