Yahu şu nerf gelsin, karakter güçsüz olsun demiyorum bak yakın olsun yeter, çok aşırı güçlüBoş yapmakta 1 numarasın
bir Bp asası malicesiz bile çok rahat kesiyor , sen neyin muhabbetindesın kardesim ? Evet orantısızlık var diyeceksin , hepimiz görüyoruz hepimiz oynuyoruz. db asas diyorBir ptye dalmana gerek yok geç bakalım adam gibi bir db bir asasın karşısına nabıcaksın o charla dediğin şey doğru olsa bowl bp dolar bu kadar insan salak mı asas warrior oynuyor lütfen saçmalama ya kimi neye ikna etmeye çalışıyosun 2 aydır açık oyun ne bp si pksı tek zeki sen misin lütfebya
Aynen kanka aynen devam sen bp aç lütfen asaslar bıçaklasın senibir Bp asası malicesiz bile çok rahat kesiyor , sen neyin muhabbetindesın kardesim ? Evet orantısızlık var diyeceksin , hepimiz görüyoruz hepimiz oynuyoruz. db asas diyorD: kardeşim bide warıor alalım 3 e 1 daha iyi olur he ne dersin ?
bowl dolmuyor dur , deli gibi farm kasıyorlar tek hakimleri slotların .ilerleyen zamanlarda dolacak bekle , önünü kesmezlerse
takıların farkındasın dimi raven slotundakilerin tumunde o kolye kadar item yokturDevamında akışta açık olduğunu farkettim izleyince hissiyatım daha da arttı çok ritmik değilmi sizce de. Ben arkadaşı itemli sanmıştım bunları nerflü bp silahı ile yapıyor olması da ayrı bir olaymış. Çok enteresan bir class dengesi var. Orada sinek gibi vızıldayan okçulara emote attığını görmek hele de bir bp nin çok garip hissettirdi. O adamlar da da görev itemi var belki ama gıdıklıyorlar.
Sırf senin bu tavrın bile kanıtlar nitelikte herşeyi, biz dengeleme istiyoruz kardeşim denge okey. BP yi bitirme gibi bir amacımız yok.takıların farkındasın dimi raven slotundakilerin tumunde o kolye kadar item yoktur
Takılarda str düşüyor dp hp geliyor adama görev itemi ile tek vuruyor iyiki str düşmüş mü o zaman? Bunca yıl oynamadığım mmorpg kalmadı ben böyle abes bozukluğu hissedilen bir class balance ömrü hayatımda görmedim. Bunlar zamanla illaki düzenlenecek fakat o zamana kadar oynayan insan kalırsa. Mesela ben sadece foruma bakıyorum artık. Yakında foruma da bakmayacağım gibi duruyortakıların farkındasın dimi raven slotundakilerin tumunde o kolye kadar item yoktur