Battle Priest pk videosu buyrun

cebraaa

Üye
Evet arkadaşlar biraz güçsüz bu bpler biraz daha zorlasak 2 party devirebilecek tek başına
Günlerdir BP nin orantısızlığını savunuyorum burada...
https://
youtu.be/mJv_HmpJAZc

Zbam

Üye
butun sabah bowl dönüyorum ben 8 9 gblik item var üstümde bowlda 1v1 dışında hiç bir işe yaramıyor char .harpy 55 level adamları güzel kesiyosun helal aç bp oyna ağlama artık

Namaleon

Üye
Hiçbir normal oyuncu damage çıktılarını vs görebileceği sistem penceresini gizlemez. Bu da malum oyundan moda olmuş bir durum. Sebebi nedir hepimiz biliyoruz tabiki iyi optimize edilmiş bir atak makrosu. Legalliğinize leke sürmemek için daima sistem penceresini açık bırakmanızı tavsiye ederim arkadaşlar..

Zbam

Üye
Bir ptye dalmana gerek yok geç bakalım adam gibi bir db bir asasın karşısına nabıcaksın o charla dediğin şey doğru olsa bowl bp dolar bu kadar insan salak mı asas warrior oynuyor lütfen saçmalama ya kimi neye ikna etmeye çalışıyosun 2 aydır açık oyun ne bp si pksı tek zeki sen misin lütfen ya

cebraaa

Üye
Bir ptye dalmana gerek yok geç bakalım adam gibi bir db bir asasın karşısına nabıcaksın o charla dediğin şey doğru olsa bowl bp dolar bu kadar insan salak mı asas warrior oynuyor lütfen saçmalama ya kimi neye ikna etmeye çalışıyosun 2 aydır açık oyun ne bp si pksı tek zeki sen misin lütfebya
bir Bp asası malicesiz bile çok rahat kesiyor , sen neyin muhabbetindesın kardesim ? Evet orantısızlık var diyeceksin , hepimiz görüyoruz hepimiz oynuyoruz. db asas diyor :DD: kardeşim bide warıor alalım 3 e 1 daha iyi olur he ne dersin ?

bowl dolmuyor dur , deli gibi farm kasıyorlar tek hakimleri slotların .ilerleyen zamanlarda dolacak bekle , önünü kesmezlerse

Namaleon

Üye
Devamında akışta açık olduğunu farkettim izleyince hissiyatım daha da arttı çok ritmik değilmi sizce de ;). Ben arkadaşı itemli sanmıştım bunları nerflü bp silahı ile yapıyor olması da ayrı bir olaymış. Çok enteresan bir class dengesi var. Orada sinek gibi vızıldayan okçulara emote attığını görmek hele de bir bp nin çok garip hissettirdi. O adamlar da da görev itemi var belki ama gıdıklıyorlar.

Zbam

Üye
bir Bp asası malicesiz bile çok rahat kesiyor , sen neyin muhabbetindesın kardesim ? Evet orantısızlık var diyeceksin , hepimiz görüyoruz hepimiz oynuyoruz. db asas diyor :DD: kardeşim bide warıor alalım 3 e 1 daha iyi olur he ne dersin ?

bowl dolmuyor dur , deli gibi farm kasıyorlar tek hakimleri slotların .ilerleyen zamanlarda dolacak bekle , önünü kesmezlerse
Aynen kanka aynen devam sen bp aç lütfen asaslar bıçaklasın seni

Zbam

Üye
Devamında akışta açık olduğunu farkettim izleyince hissiyatım daha da arttı çok ritmik değilmi sizce de ;). Ben arkadaşı itemli sanmıştım bunları nerflü bp silahı ile yapıyor olması da ayrı bir olaymış. Çok enteresan bir class dengesi var. Orada sinek gibi vızıldayan okçulara emote attığını görmek hele de bir bp nin çok garip hissettirdi. O adamlar da da görev itemi var belki ama gıdıklıyorlar.
takıların farkındasın dimi raven slotundakilerin tumunde o kolye kadar item yoktur

Son düzenleme:

cebraaa

Üye
takıların farkındasın dimi raven slotundakilerin tumunde o kolye kadar item yoktur
Sırf senin bu tavrın bile kanıtlar nitelikte herşeyi, biz dengeleme istiyoruz kardeşim denge okey. BP yi bitirme gibi bir amacımız yok.
Sen yine farmını atabileceksin, bp elinde patlamayacak yani.
Düşünsene chitinleri çekmiş 5 ataker bp Priest 3 int Priest party? Mageler hariç kimse kesemez. Full hp stat veriyorum arkadaşın bp charında 4300 hp oluyor
Skill 500 r 250 en insaf arkadaşım!!

Zbam

Üye
benim elimde patlamaz bp benim okçumda var duruyo ama dediklerin doğru değil bende yapıyom bunu ama bu adamlar exp kasıyor pk atacak adamlarla karşı karsıya geldiğinde olay böyle değil

Namaleon

Üye
Takılarda str düşüyor dp hp geliyor adama görev itemi ile tek vuruyor iyiki str düşmüş mü o zaman? Bunca yıl oynamadığım mmorpg kalmadı ben böyle abes bozukluğu hissedilen bir class balance ömrü hayatımda görmedim. Bunlar zamanla illaki düzenlenecek fakat o zamana kadar oynayan insan kalırsa. Mesela ben sadece foruma bakıyorum artık. Yakında foruma da bakmayacağım gibi duruyor

priesttt

Üye
serverın yarısı bp priest kasıyor zaten yan çar olarak hem farm hem pk, dengesizlik çok fazla

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt