Battle Priestlara Pk yok Şimdide Farm yok ne yapacağız.?

Elessar

Üye
Hocam Warrior oynadın mı sen konusuyorsun böyle , bak kardeşim ben hem warrior hem bp ile aynı moblarda birden fazla deneme yaptım. Ayrıca denedigim olay öyle saniyelik vuruslar degil. Özellikle gittim uzun vadede damagelerini ölctüm bu mob Land of Despairdaki lizard dragondu. Bırak Warriorin daha iyi vurmasını 50saniye geç öldürüyor fazla AP li iken. Dedim Lizard dragon tek kıstas olmaz aynı şeyleri Runic Golem ve Lizardmande saniyeler tutarak yaptım, excelde saniyeler var istersen atarım sen neyin kafasını yasıyorsun da Warrior daha hızlıymıs da animasyon bilmem neymiş diyorsun, skill açılmıyor ki vurabilsin. Yap testini videonu koy konusalım, aglarken insanlara yada diger sınıflara boşa sıkmayın , rakamlarla gel saygı duyalım.
Yok birader kafa meselesi kapasite meselesi sonra hakaret oluyor bunlara birşey demeye gerek yok. Oyun içi dengeden bi haberler. Ben diyorum warriorun hala atağı bp den hem az hemde saniye başına hasarı az skill geç doluyor bp ye göre. Ama bu saatten sonra zor dedim ya bp yi öyle güçlğ yapmışlardıki oyun başı şimdi alıştılar küçük küçük gelen her nerfe ağlıyorlar. Adamlar öyle şımarmışki bpnin warriordan fazla vurması gerektiğine inanmışlar. Artık referansları ne bilmiyorum. Referansları malum oyunsa boşa oynamışlae o oyunu warrior 6k ap ye ulaşıyordu bp hangi oyunda hangi mantıkta warriordan fazla vuruyor ben bilmiyorum

Geoo

Üye
Peki Geo tren charlarada bişey demek ister misin
İp kısıtlaması şart slotların çoğu tekelde şu an 30 40 pc almış farm yapıyor işi gücü yok oyunu geçim kaynağı bellemiş önünü alınmazsa 1 2 ay sonra bunlar yayılacak bırak yeni oyuncu gelip buralarda birşeyler elde etsin eski oyuncuda bırakır gider solo oyuncuda bırakır gider. Baş edemezsiniz adamlar farmı meslek olarak kullanıyor nasıl baş edeceksiniz. ??? Yönetim acil müdahale şart Rowdaki dengeler sağlansın herkez eşit savaşsın derdimiz bu. Hala anlamayanlar var BP 5 10k vursun demiyoruz burada eşit şartlar istiyoruz hata mı evet hata var düzeltilsin istiyoruz. Skill cd lerine göre ayarlansın şu row damageleri. Row gelir gelmez ticket attım Cd süresi 0.5 sn neden daha yavaş vuruyoruz diye ses çıkmadı

MANs

Üye
Geo burası ağlama duvarı değil aylarca ekmeğini yediniz birazda diğer arkadaşlar yesin

Zafer1991

Üye
Geo burası ağlama duvarı değil aylarca ekmeğini yediniz birazda diğer arkadaşlar yesin
Aglayan twitch yayincilari saniyesinde asasi opilestiriyor,körüde %100 tutar yapmislar sen geo'ya ayarsan git özelden giydir,burda bir konu var bu konuda bircok kisiyi useri ilgilendiriyor.Ayrica forumda icerigin disinda konuyu baska mecralara cekmek saptirmakta yasak ogren öle yaz foruma

Geoo

Üye
Sende aynısın yukarıdaki arkadaşla muattap olunmayacak kesim kişisel mesajları dm den yazarsan belki cevap verir muhattap olurum şu anlık buna değmezsin iyi oyunlar. Forum burası yorumunu yap çek git Adam üşenmemiş yeni hesap açmış gelmiş sırf bana cevap vermek için sakin ol şampiyon sen kralsın :D

Son düzenleme:

RoXriTe

Üye
Suç sizde değil bu bp yi oyun başı bu hale getirenlerde suç. 2cil supp bi çarı oyunun em tepesine çıkardılar şimdi ne nerf alsa ağlar dururlar böyle. Uğraşın durun hadi bakalım. Çar pk çarı değil adama kill alınca 5saniye ölümsüzlük veriyorlar. 5saniye ! Warriorun 75def skilinde var bu özellik cd si 2dk :) Bp deli dana gibi gördüğüne dalıyor ki ölümsüzlük alayım diye. 5kişinin içine girip eziği ortadan kaldırayım sora hepsi benden kaçar.. sizin balance dediğiniz şey buysa haklısınız size cümle yazmak için harcadığım vakte yazık.
5 saniye değil 3 saniye. Rogue ve Warrior un master 10 devreye girdiğinde pot heal dispel gibi özellikleri kullanabiliyorken priest kullanamıyor. Diğerleri 10 saniye master 10 u 10 saniye kullanıyor biz 3 :D Hani nerede adalet ?

Zafer1991

Üye
5 saniye değil 3 saniye. Rogue ve Warrior un master 10 devreye girdiğinde pot heal dispel gibi özellikleri kullanabiliyorken priest kullanamıyor. Diğerleri 10 saniye master 10 u 10 saniye kullanıyor biz 3 :D Hani nerede adalet ?
Bp oynamayan karakteri bilmeyen salliyor iste sorun birde bunlara inanip dinleyenlerde ne yazikki

120Bpm

Üye
ashdhashah Macro varsa ÜStte ticket kısmı var kardeşim oraya yazıyorsun buraya değil. buraya gelip şov yapmana gerek yok. Ne istiyorsan anlat bilelim ne varmış. Dorionda 10m dağıtmam senin neden zoruna gitti onu anlamadım param var dağıttım eminim ilk gelenlerden biriside sensindir o doriona :). O 10m dagıtmamın sebebini bil sonra yaz 1 hafta upgrade yaptık yaptıgım karı oyunculara dağıttım senin erişemeyeceğin bi nokta orası. Ben oyunda hiç kimseyle konuşmam ses açmam bilen bilir PM atarsan müsaitsem cevap veririm kiminle konuşmuşum lütfen kanıtlarıyla birlikte yayın aç da görelim kimle ne konuşmuşuz. SAYGILAR. Üstte yazdıklarım senin içinde geçerli kişisel mesajları DM den yazarsan belki muhattap olup cevap veririm. Forum kurallarına uymanı tavsiye ederim. Sırf bana kişisel cevap vermek için yeni hesap gelenlerdensin.

Dönerci adamın 1 kutusuna dokununca neden böyle ağlamaya başlarlar anlamıyorum ekmek kapısı değil burası.

Peki sen bilirsin :) aksama gelecegim aksama gelecegim :)

MANs

Üye
ashdhashah Macro varsa ÜStte ticket kısmı var kardeşim oraya yazıyorsun buraya değil. buraya gelip şov yapmana gerek yok. Ne istiyorsan anlat bilelim ne varmış. Dorionda 10m dağıtmam senin neden zoruna gitti onu anlamadım param var dağıttım eminim ilk gelenlerden biriside sensindir o doriona :). O 10m dagıtmamın sebebini bil sonra yaz 1 hafta upgrade yaptık yaptıgım karı oyunculara dağıttım senin erişemeyeceğin bi nokta orası. Ben oyunda hiç kimseyle konuşmam ses açmam bilen bilir PM atarsan müsaitsem cevap veririm kiminle konuşmuşum lütfen kanıtlarıyla birlikte yayın aç da görelim kimle ne konuşmuşuz. SAYGILAR. Üstte yazdıklarım senin içinde geçerli kişisel mesajları DM den yazarsan belki muhattap olup cevap veririm. Forum kurallarına uymanı tavsiye ederim. Sırf bana kişisel cevap vermek için yeni hesap gelenlerdensin.

Dönerci adamın 1 kutusuna dokununca neden böyle ağlamaya başlarlar anlamıyorum ekmek kapısı değil burası.

Geoo

Üye
Hocam Warrior oynadın mı sen konusuyorsun böyle , bak kardeşim ben hem warrior hem bp ile aynı moblarda birden fazla deneme yaptım. Ayrıca denedigim olay öyle saniyelik vuruslar degil. Özellikle gittim uzun vadede damagelerini ölctüm bu mob Land of Despairdaki lizard dragondu. Bırak Warriorin daha iyi vurmasını 50saniye geç öldürüyor fazla AP li iken. Dedim Lizard dragon tek kıstas olmaz aynı şeyleri Runic Golem ve Lizardmande saniyeler tutarak yaptım, excelde saniyeler var istersen atarım sen neyin kafasını yasıyorsun da Warrior daha hızlıymıs da animasyon bilmem neymiş diyorsun, skill açılmıyor ki vurabilsin. Yap testini videonu koy konusalım, aglarken insanlara yada diger sınıflara boşa sıkmayın , rakamlarla gel saygı duyalım.
neyi neyle denedin be kardeşim ROW açıkken diyorum orada yazıları iyi okuyun. Anlamamışsın son kez yazayım sonra uğraşmam zaten :)

wariorun skill cd si bp den yüksek diyorum. bu 1 Doğrumu doğru
Rowdayken aynı hızda vuruyorlar mı moba vuruyorlar bu da 2
rowda ortalama wairor ve priest 1 sn aralıklarla damage atıyor. eşit sayılır ne oldu burada warior haliyle bp ye nazaran hızlanmış oldu bunu neyini kanıtlayacam sana aç dene

Mage skill CD si 0.5 sn iken -- 0.5 sn yede bi damage atıyor ROW açıkken
Priest skill CD si 0.5 sn iken -- 1 sn yede bi damage atıyor
Warior skill CD si 0.8 sn iken - 1 sn yede bi damage atıyorsun. Bunların Hepsi ROW açıkken.

....... ANlatır gibi anlattım Burada senin su an kullandıgın warioruda savunuyoruz eşitlik istiyoruz dedik cd leri kaç sn yeyse ROW açıkkende o aralıklarla vursun dedik.

Al sana rakamlar Sözünü tutarsan memnun kalırım iyi oyunlar.

harbi_bicakci

Üye
Pk atmaya çalışan yada atan tüm battle priestler saldı 1 tane Bp kalmadı. Siz nurflemeye devam edin.
Row farmınıda bp lerden aldınız.

Rowda warior koy Bp den daha fazla vuruyor. Daha fazla ap si var Bir wariorun ap si Nasıl bp den fazla olabilir. ?
Magelere buf getirdiniz adam rowda nova meteor koyuyorlar Bp ler gene kutu alamıyor.

Daha önce yazan arkadaşlar burdaysa bi yol göstersin Battle priest sadece farm yapar diyenleri bekleriz.
Solo Farm mı atacaz slot yeri söyleyin gidelim . ?
Dv de farm mı atacaz Slotçu asaslarlardan fırsat kalmıyor. Oyuna girip bowla hiç çıkmadan direk slottlara koşan tayfa saolsun.
Rowda solo zaten bişey kesilmiyor kessende zarar yazıyor.
Rowda Pt kurup haggard/haddar mı kasacaksın. Mafyalaşma başlamış maalesef 20-30 pc li adamlar.
Kaldı ki Warrior pt içinde Battle priestden daha fazla damage atıyor.
Bir mage Stafla Nasıl Battle priestten fazla vurabilir ve daha seri vurabilir. ???
Rowda Magelere Nova koymak nedir.

Farm atacaklar Mage dizin arkadaşlar eline unıq +6 staf takın Bp den fazla vuruyor ve daha seri :D
Farm için gene Wariorda açabilirsiniz Bp den daha fazla vuruyor :D
Pk zaten atamazsınız.
O yüzden Bp den uzak durun Her türlü kötü

+8 arch sword %15
nft %7
mattalar %2
brawler set %2---- %25 max mob atac sınırına ulaşmış 2870 ap Battle priest Bu runic goleme 1500 vururken --- 2870ap %25 eklesek 3500 ap yapar mantık olarak.

Bu +7 lunas takmış 8 setli epic setli mage nasıl olurda Böyle Battle Priestten fazla vurabilir. Magede %2 mattalardan gelen mob atac var yalnızca. mantık dışı

VE DAHA ÖNEMLİSİ cd süreleri 0.5 olmasına rağmen magenin 3 priestsin 2 kere vurması...

Ne ağladınız be kardeşim yazan arkadaşlar için Ağlıyoruz ağlamaya devam edeceğiz. SAYGILAR
Bp priest demek tüm karakterlerden fazla vurmak veya tek başına üstün kalması anlamanı taşımaz ve avantaj sağlamaz. Bp priestin amaçı ve avantajı tek başına dahil Buff + Heal + DB kullanabilmesidir. Zaten Bp yapan bu özelliklerdir, yoksa fazla vurması vs değil. Eğer böyle bir mantıkla Bp açan varsa mantığı tamamen yanlış.

Bunun dışında zaten yok asas darlıyor yok vs şu bu bunlar hikaye, herkes için geçerli. Birebirde Bp priestin avantajı her türlü üst seviyede.... En basit DB ve Heal atması zaten olayı bitiriyor.

L1nking

Üye
Peki Geo tren charlarada bişey demek ister misin
Ben MANs clanı üyesi biri olarak söylüyorum. Bu kişinin clanımızla hiç bir ilgisi yoktur. Fitne sokma çabası içerisinde olmaktan başka bir amacı yoktur bu nickle buraya yorum yaparken. Duyurulur

120Bpm

Üye
adam esitlikten bahsediyor :)

........ anlatir gibi anlaticam sana :)

Warrior = High Hp High Def High Attack Skill Cooldown High !
Priest = Normal Hp Low Def High Attack Skill Cooldown Low !
Rogue = Normal Hp Normal Def High Attack Multiple Skill !
Mage = Low Hp Low Def Def Normal Attack Skill Cooldown Low !

Priest = Row'da normal attack kapali 0.5 Cooldown saniye de 1 Attack Yapar !
Mage = Row'da normal attack kapali 0.5 Cooldown saniye de 1 Attack Yapar !

Kesilen Mob'a 15 Kisi attack yaparsa Mob'un Hp Degeri Zaten 2 Parti Icin Low Kaliyor 2. Skill'i Vuramadan Mob Olmus Oluyor !

Sinif ve Skill Cooldown Olarak Suan Oyun Esit Gibi Gorunuyor ! Her Sinifin Kendi Ozellikleri Zaten O Sinifi Ozel Kiliyor !

Eger Bir Avantaj Varsa Suan Oyunda En Avantajli Priest ! Sinifidir Sebebi Oyun da Priest Sinifindan Oyuncunun Cok Olmasindan Dolayi Bir Politikadir Bana Kalsa Priestlara Nerf Gelmesi Lazim !

Ben Mage Ile durdugum Yerden Attack Yaparken Sen Saga Sola Kosturuyor !

Sana Tavsiyem Diger Acicagin Tren Partini Mage Acarsan Daha Verimli Olursun Ama Dikkat Et Priest Buff Kacirirsa Yada Heal , Genelde Moblardan Tek Yiyor Mageler !

Yani Mage Tren Kurucaksan Eger Basina Maasli Olarak 2 yada 3 Kisi Getir Cok Olen Oluyor Partilerde !

Bir Konu Daha Var Mage Oldugun Zaman 7 Attacker Koyabiliyorsun Slotlara Senin Priest Takimin Gibi 8 Kisi Attack Yapamazsin

Son düzenleme:

Elessar

Üye
Bp priest demek tüm karakterlerden fazla vurmak veya tek başına üstün kalması anlamanı taşımaz ve avantaj sağlamaz. Bp priestin amaçı ve avantajı tek başına dahil Buff + Heal + DB kullanabilmesidir. Zaten Bp yapan bu özelliklerdir, yoksa fazla vurması vs değil. Eğer böyle bir mantıkla Bp açan varsa mantığı tamamen yanlış.

Bunun dışında zaten yok asas darlıyor yok vs şu bu bunlar hikaye, herkes için geçerli. Birebirde Bp priestin avantajı her türlü üst seviyede.... En basit DB ve Heal atması zaten olayı bitiriyor.
Aklı çalışan bir arkadaş daha. Eyw birader şu bp konusunu bile bile savunuyorlar. Bak adam ne diyor. Diyorki benim 10bp çarım var cd em 0.5 hemde warriordan fazla vuruyorum rowdada cdem 0.5 olsun saltanatım sallandı benden kimse slot alamasın kral ben olcam. Milleti aşşağılıyor şu kadar para dağıtırım sen ulaşamazsın diye. İnsanların maddi gücünü bu oyunda yansıttıklarımı sandık sen ? Herkez sen mi oyuna binlerce lira harcasın ? Senin sanal alemdeki havan orda söker burası forum. Cevap yazma ben bunları diğer arkadaşlar okusun diye yazıyorm seni kâle aldığım için değil. Oyundada suç var aynı ip den 2pc den fazla sokma yasağı gelecekki bunun gibi 8çarla slotu kapatanlar bitsin. Vpnede çözüm bulmalılar. Ağlayacağına oyunun metasına göre hareket et ozaman bp güçlü idi şimdide warrior git warrior aç..
Arkadaşlar bakın hiç bir oyunda alternatifen hasar verebilen bi sınıf asıl amacı hasar veren sınıftan fazla vuramaz.
Diğer oyunda böyleydi doğrusuda budur zaten.

Balerion

Üye
Aklı çalışan bir arkadaş daha. Eyw birader şu bp konusunu bile bile savunuyorlar. Bak adam ne diyor. Diyorki benim 10bp çarım var cd em 0.5 hemde warriordan fazla vuruyorum rowdada cdem 0.5 olsun saltanatım sallandı benden kimse slot alamasın kral ben olcam. Milleti aşşağılıyor şu kadar para dağıtırım sen ulaşamazsın diye. İnsanların maddi gücünü bu oyunda yansıttıklarımı sandık sen ? Herkez sen mi oyuna binlerce lira harcasın ? Senin sanal alemdeki havan orda söker burası forum. Cevap yazma ben bunları diğer arkadaşlar okusun diye yazıyorm seni kâle aldığım için değil. Oyundada suç var aynı ip den 2pc den fazla sokma yasağı gelecekki bunun gibi 8çarla slotu kapatanlar bitsin. Vpnede çözüm bulmalılar. Ağlayacağına oyunun metasına göre hareket et ozaman bp güçlü idi şimdide warrior git warrior aç..
Arkadaşlar bakın hiç bir oyunda alternatifen hasar verebilen bi sınıf asıl amacı hasar veren sınıftan fazla vuramaz.
Diğer arkadaşlar dediğin forumda açtığı diğer hesaplar mı? Adam buraya yanıt vermek için 10 tane profil olusturdu geldi başka kişilermiş gibi davraniyor. :D Adamın kendisi 8-16 pc zaten, döner ekmekçinin ete kemiğe bürünmüş hali. Dışardan bakan birisi olarak, bi geonun dediğine bakiyorum bir de döner ekmekçi tayfanin dediğine bakiyorum, geo dengesizlik olduğunu söylüyor, oyunu umursuyor, istese 1 günde serverin en iyi mage partisini kuracak güce ve çevreye sahip. Adamın umrunda olmasa bakar hmm en iyi hangisi kesiyo, onu açar onu koyar slota. Warriorsa varrior açar, rogueyse rogue. Ama bunun yerine gelip priestin eksik yanlarıni ifade ediyor. Sen bu başlığı geonun off ya priestimi nerflemişler şimdi kim uğraşacak başka job kasmaya bari foruma gideyim de prieste buff isteyeyim diye düşünerek actığını mı saniyorsun? Biraz mantık lütfen.

120Bpm

Üye

Bravo

Son düzenleme:

AmarettoDisarroNNo

Üye
Aglamaya baslamissin kardes. Sen once sabahin 10 larina kadr makro tiklamalarini mans ve diger tren charlarla olan isbirliklerini ( oyun pazarlari ) Yayin acip duyar kasip arka tarafta hepsiyle arkadas olmani acikla istersen millet seni iyi tanisin oyle dorion da 10m dagitmaya benzemez bu isler. aksam eger musayit olursam yayin acicam rezilligini izlesin herkez eger biraz daha onlarin lafiyla is yapmaya devam edersen butun hikayeyi yayinda discorda sesli bir sekilde kendi arkadaslarimla beraber aciklicam !
Mans clanina laf etmen icin 120 firin ekmek yemek lazim.once 2 kutudan fazla almayi ogreneceksin sonra burda aglayacaksin forumda ki konu bp priestle ilgili kendi aglamalarini foruma yansitiyorsun kendin 10 tane cari yonetiyorsun sonra salca oluyorsun.120Bpm ruthles clani ,powerdown clani is birligini neden yazmiyorsun ve diger isbirliklerini. millete döner ekmekci diye laf atiyorsun kendi doner ekmekci olan bir sahis.
Konu bp priest konusu Mans clanindan almaya calisip alamadigin slotun sesini foruma yansitma istersen.Sayemizde carlarin item gordu oyuna katkin oldu da carlarina item aldirdik.
Bu bos mesnetsiz aglamalarini baska platformlarda yapabilirsin.
Mans clani her car kendine ait olan 20 kisilik bir grup clan daha oncede bole mesnetsiz yalanlara konusanlar oldu discord kanalimiza gelince ekip olarak oldugumuzu gordu.bu sana ilk ve son aciklama.

L1nking

Üye
Sevgili RuthlessSquirells üyesi arkadaş. Artık rogmeroth un yan çarı olan 120Bpm misin raqman mısın hangisisin bilmiyorum ama ks leşmek basit ve ayıp olmayan bir şey. Daha çok vuran kutuyu alır. Daha çok vuramayınca 1 haftadır kutu alamıyorsun diye burada bizim clanın adı ile aynı nickte hesap açıp clanlar arasına fitne sokmaya çalışarak bizans entrikaları yapmana gerek yok. Bizim slota gelip 3 runic golem slotunu da alıcaz hatta 4üncü pt yi de wingedlara kurup burayı komple kapatacağız dedikten sonra slotları alamayıp burada riyakarca adalet savunuculuğu yapacak kadar küçülmene gerek yok. Yaptıkların ile söylediklerinin tutmadığı zaten herkesin bildiği birden fazla slot kapatan ve çoklu pc ile döner ekmekçilik yapan clanlarla değil de bizimle uğraşmaya çalıştığını zannetmenden belli. Savaşta her şey mübah değildir. Biraz gururlu olmaya davet ediyorum sizi.

Geoo

Üye
Sizlere daha fazla vakit ayıramayacağım forumu kişisel çatışmaya çevirdiniz. Benim Attığım konu başlığına göre fikrini söylersin yoksa buraya gelipte polemik yaratmanın anlamı yok. Sen haklısın kardeşim kusura bakmayın biz herşeyi yanlış anladık. Konusuyu burada kapatalım... iyi günler dilerim...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt