Battle Priesttin Çilesi

RoXriTe

Üye
Kızarak ve sinirlenerek yazıyorum bunları çünkü kesinlikle yardımcı olmuyorsunuz. Mağaza ve ücretli ürün tavsiyeleri notlarınıza alıyorsunuz ancak 1 yıldır R vurmayan priest ve warrior konularına cevap bile vermiyorsunuz. Sahi neden her skill de R vuramıyoruz ? Hangi silahı elimize alırsak alalım ancak bir şey değişmiyor.

Yeni skillerin videolarını gerek sosyal medyada gerek forumda paylaştınız ve en sona priesti bıraktınız. İnsanlar prieste büyük yenilik gelecek diye beklerken tenezzül edip buraya konusunu bile açmadınız. Ben bu konuda sizi eleştiren konu açtığım için açılan konuyu silip yerine konu açtınız. Ama gördük ki getirmiş olduklarınız diğer karakterlere gelenlerle yakından uzaktan alakası yok. Kör eden karaktere skill vurduğunda görünmezlik getirdiniz ve 2 saniye. Prieste gelen skiller de süre yok. Kaç saniye bu kalkan ? Ne kadar üstümüzde kalacak ? Açıklayan yok.

Priest dışında kalan bütün karakterler donduruyor yada kitliyorken battle prieste stun özelliğinin gelmemesi çok saçma. Biri uçuyor, diğeri dönüyor, bir diğeri ışınlanıyor peki battle priest kaçan birini nasıl yakalayacak ? Bari skille ekleseydiniz her 3 vuruşta stun tetiklenir ve 2 saniye kitler / dondurur ama yok oyun rogue online olduğu için böyle yapmak sizlere zor geldi.

4000 buff 85 lvl de açılacak ama şuan 3500 buff sc mağazada satılıyor.

Oyun başında mage oynadım ben bu oyunu ve mageyi çöp ettiniz bir güncelleme ile. İtemlerini stafını çöp ettiniz. 2 tane staff skili vardı ikisinin arasındaki damage farkı 50 idi. Oyun başında onlarca mage clan vardı blud, vox, 46, Qualet, just aklıma gelenler bunlar hepsini küstürdünüz ve hepsi çekti gitti kalanlarda can çekişerek oynadı. Bir güncelleme ile aylar sonra hatanızı anlayıp mage alan skillerini güncellediniz. Mageleri imperial giyinmeye mecbur bıraktınız. Hiç mi mage oynamadı tasarlayan arkadaş ama staff atağından novanın damagesini arttırdınız. İyi elimize arch sword alalım o zaman :D Mageyi çöp ettiniz sıra battle priest e geldi ve emin adımlarla ilerliyorsunuz. Bir tane yönetici çıksın desin biz dw de farm istemiyoruz geri kalanlar yerlerde zaten birileri onlarca sunucu kiralayıp karakter açıyor itemleri onlar alacak sizlere gerek yok vallahi oynamayız. Sizleri onlarla baş başa bırakırız. Bu yapılanlar sorumsuzluk bu yapılanlarda adalet yok eşitlik yok denge yok. Eleştiriyoruz konuları siliyorsunuz. Bende biliyorum içinizde birileri karakterler arası dengeden bahsedince yüzünüzün düştüğünü bende biliyorum içinizden birileri priest çok basit kaldı dediğinde idare ederiz dediğinizi ama olmaz böyle.

Şimdi battle priestten atağı daha fazla olan okçu yada asas var peki bir battle priest nasıl mücadele edecek ? Bir yönetici çıksın anlatsın hatta anlatmasın buyursun itemli bir asas ile vs atsın izleyelim. Ama söyleyeyim kendine heal atmaktan başka bir şey yapamayacak. Şanslı ise gate skili çalışır ve town atar. Gate skili düzenli çalışmıyor 10 tanesinden 7 tanesi gate atmıyor. Millet şikayet ediyor gate atamasın kesilsin diye ve sizde dinliyorsunuz. Oyunun vermiş olduğu takılar yada bonusları rogue takılarına yanaşamıyor. Buyrun divine ile dragon takılarını ve set bonuslarını karşılaştırın. Divine 5 str verirken dragon 10 dex veriyor :D Bir kaç güncelleme ile dex eklendi rogue takılarına ama diğerlerine ekleme yok.

Uzun lafın kısası mageyi bırakıp prieste geçmiştim ama priesti bırakırsam oyun benim için bitmiş olacak. Benim gibi düşünen onlarca insan varken siz daha doğru adımlar atın ve bizleri küstürmeyin. Yakındır rise online mağdurları adında site açılır.
Sizlerden cevap bekliyor olacağız ve lütfen erken erişim lafının arkasına sığınmayın. @SunRise @Digital @BEARFACT

İndeterminekolit

Üye
Hocam battle priest bolluğundan farm yapacak slot bulamadım az önce her taraf BP kaynıyor, bu kadar neden çok tercih ediliyor halen o halde? 2 BP birleşince alamadıgı slot yok , tek başına undead vs dönen bp ler var. Daha ne istiyorsunuz?

Rosalindaa

Üye
BP farm konusunda şuan en güçlü job konumumda ki bende BP oynuyorum.Ha bide pkda da güçlü olsaydı ne anladım o işten.

Lady

Üye
Hocam battle priest bolluğundan farm yapacak slot bulamadım az önce her taraf BP kaynıyor, bu kadar neden çok tercih ediliyor halen o halde? 2 BP birleşince alamadıgı slot yok , tek başına undead vs dönen bp ler var. Daha ne istiyorsunuz?
Acaba bir yerde farm dan bahsetmişte ben mi göremedim? @RoXriTe burada pvp den bahsediyor. Bp ye yavaşlatma ya da stun özelliği gelmesi gerekiyor. Hiçbir şekilde rakibini yakalayamayan bir sınıf. Resmen dalga geçiyorlar Dv'de. Lütfen konuyu başka yerlere çekip algı yapmayın.

Lady

Üye
BP farm konusunda şuan en güçlü job konumumda ki bende BP oynuyorum.Ha bide pkda da güçlü olsaydı ne anladım o işten.
Kimse en güçlü olsun demiyor. Savaşırken bir şansı olsun isteniyor sadece. Her sınıfta en aşağı bir tane yavaşlatan ya da donduran yeteneği var. Hasarı çok yüksekse ona da ayar getirsinler. Ama güçlü eşyası olduğu halde bunu savaşta sadece karşı tarafın izin verdiği ölçüde kullanabilmesi hiç mantıklı değil.

RoXriTe

Üye
Tekrar dikkatli okumanı öneririm. Arkadaş sana kısa özet geçmiş onuda okuyabilirsin.

Forjen

Üye
allah allah nasıl hala açık bu konu ya bak ben mesela 3-4 başlık önce mount race etkinliğinde ki spell süresinin saçmalığını eleştirdim daha 1 kişi göremeden konuyu kilit geldi. NFT binekler mount racede hızlı olacak diye duyuru yapmışlar peki o zaman koy NFT marketine 5-10k rocodan bizde çekelim. En azından markette var kardeşim paran varsa buyur al cevabını kabul edelim

RoXriTe

Üye
allah allah nasıl hala açık bu konu ya bak ben mesela 3-4 başlık önce mount race etkinliğinde ki spell süresinin saçmalığını eleştirdim daha 1 kişi göremeden konuyu kilit geldi. NFT binekler mount racede hızlı olacak diye duyuru yapmışlar peki o zaman koy NFT marketine 5-10k rocodan bizde çekelim. En azından markette var kardeşim paran varsa buyur al cevabını kabul edelim
Kimseye hakaret yok kötüleme yok sileceklerini sanmıyorum. Ama bazen gereksiz alınganlık yapıp gayet normal olan konuları siliyorlar.

İndeterminekolit

Üye
Tekrar dikkatli okumanı öneririm. Arkadaş sana kısa özet geçmiş onuda okuyabilirsin.
Hocam anlamadıgım nokta şu: BP karakterinin farm deat valley slotlarında kasma konusunda en güçlü karakter oldugunda hemfikiriz anladıgım kadarıyla. Üstüne bi de PK da da mı en güçlü olsun istiyorsunuz yani? Oyunun belli bir dengesi var farm açısından avantajlı karakteri veya pk açısından avantajlı karakteri seçmek senin elinde.

RoXriTe

Üye
Hocam anlamadıgım nokta şu: BP karakterinin farm deat valley slotlarında kasma konusunda en güçlü karakter oldugunda hemfikiriz anladıgım kadarıyla. Üstüne bi de PK da da mı en güçlü olsun istiyorsunuz yani? Oyunun belli bir dengesi var farm açısından avantajlı karakteri veya pk açısından avantajlı karakteri seçmek senin elinde.
Oyundaki bir hatadan dolayı değil. Evet o hata olmasa dediğin gibi. Ancak her karakterde olduğu gibi bp de itemli olması gerekiyor. Oyundaki hata ne dersen okçuların macro ile normal hızından daha seri 3 - 5 li ok atması. Maşallah elleri hiç hareket etmeden ok atıyorlar istediğin kadar itemin olsun kutu alamazsın okçudan

GizliPriest

Üye
85 olduğunda sc basıp farm atmak zorundasın oyun seni buna zorlamış neden mi ? 85 buff 20 master verdiğin de tortune acamazsin :D debuff oynaman lazım ki master 25 verip yüksek heal acabilesin. Buffer olarak oynarsan hiç birsey yapamazsın 3000buff oynamak zorundasın ve markette 3500 buff satılıyor :D O kadar pahalı itemlerimiz var ama silahların apsi o kadar düşük ki :D roguesinden tuttt warrioruna hepsinin apsi bizden fazla :D onlar mı çaput giyiyor biz mi anlamış değilim :) yakında magenin de apsi bizden fazla olur çünkü elle tutulur bir silah bp için yok. Bütün joblar yeni skillerle moblara bpden daha çok vurucak çünkü hepsine %400 geldi bir avantajımız yok MOBA vurdugumuz da 6.vurus da calismiyor :D Halen R vuramiyoruz falan filan. Yukarı da demiş ki birisi solo undead kesiyor solo okçu da kesiyor ve debuff atmadan :) roguelerin takıları çok yüksek dex veriyor mesela asas set bonu da mob hasarı %7 brawlerda %3 :D

RoXriTe

Üye
85 olduğunda sc basıp farm atmak zorundasın oyun seni buna zorlamış neden mi ? 85 buff 20 master verdiğin de tortune acamazsin :D debuff oynaman lazım ki master 25 verip yüksek heal acabilesin. Buffer olarak oynarsan hiç birsey yapamazsın 3000buff oynamak zorundasın ve markette 3500 buff satılıyor :D O kadar pahalı itemlerimiz var ama silahların apsi o kadar düşük ki :D roguesinden tuttt warrioruna hepsinin apsi bizden fazla :D onlar mı çaput giyiyor biz mi anlamış değilim :) yakında magenin de apsi bizden fazla olur çünkü elle tutulur bir silah bp için yok. Bütün joblar yeni skillerle moblara bpden daha çok vurucak çünkü hepsine %400 geldi bir avantajımız yok MOBA vurdugumuz da 6.vurus da calismiyor :D Halen R vuramiyoruz falan filan. Yukarı da demiş ki birisi solo undead kesiyor solo okçu da kesiyor ve debuff atmadan :) roguelerin takıları çok yüksek dex veriyor mesela asas set bonu da mob hasarı %7 brawlerda %3 :D
İşte söylüyoruz anlatmaya çalışıyoruz ama bakan eden umursan yok. Ya rogue olacaksın yada rogue olacaksın buna zorluyorlar insanı. 1 yılda denge nasıl oluşturulamaz anlamış değilim.

Rosalindaa

Üye
Ben mount race ile ilgili 2 konu açtım bi tanesi Binek yarışı p2w dedim yöneticiler bana binekler o kadarda hızlı değil dedi :D 2.konumu taşıdılar oda anket olarak açmıştım yani senin anlıcağın lobide 1 den fazla nft varsa oynamaya gerek yok 1 tane varsa şansımızı deniyoruz

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Şahsi fikrimi sorarsanız Battle Priest diye tabir ettiğimiz karakterler PvE konusunda çok çok güçlü, PvP konusunda bir tık geride(solo için). Battle Priest çok fazla hasar vurup, bunu çok küçük bir yetenek CD içerisinde yapabiliyor. R için çok çok ekstra bir sorun varsa mutlaka ilgilenilir zaten o ayrı bir konu.
Rogue sınıfı için Archer veya Assassin fark etmez, daha çok saldırı hızı üzerine kurulu bir oynanışa sahip. Takıları, yetenekleri, silahları buna göre dizayn ediliyor.
2 yetenekten birinde R kullanabiliyor diye biliyorum Battle Priest arkadaşların bu durum böyle değilse veya ekstra bir sorun varsa bizzat kontrol ettireceğim.

Diğer yazılanlara gelecek olursak, arkadaşlar biz oyun için yaklaşık 1 senedir eleştiriye açığız, eleştiri olup olmadığını bilmediğiniz, kişisel egoları tatmin ettiğiniz, insanlara işlerini nasıl yapılacağını öğreten ama yukardan bakan azarlayıcı mesajları siliyoruz (Genelleme değil, yapan kullanıcılara söylenmiştir.).
Örneğin ; Bu zindanı kim tasarladı acilen işten kovun adam iş bilmiyor ya, bu bir eleştiri mi?
Ya da herhangi bir GM bir yazı yazıyor, sorunuza cevap veriyor böyle böyle olacak veya böyle böyle yaparsan bunu elde edersin gibi, discord veya forum üzerinde ama aldığı karşılık cevap ''sen kimsin la hayırdır, başkası yazsın'' bu bir eleştiri mi?
Kuralları %100 uyguladığımız zaman forum ve discord üzerinde 3-4 kişi konuşuruz sadece burada, rahat bırakıyoruz ki insanlar normal hayatta ki stressini oyunda, forumda, discordda da atabilsin ama ipin ucunu kaçıran sayısı çok fazla. Kimse kimsenin kişisel egolarını tatmin etmek zorunda değil.

_F_G_

Üye
Hersinifta olduğu gibi priestinde eksikleri elbette var. Ama bir priest oyuncusu olarak sahip olduğumuz yetersiz mana havuzundan yada yeteneklerimizin istediği yüksek mana miktarindan bahsedebiliriz.

RoXriTe

Üye
Şahsi fikrimi sorarsanız Battle Priest diye tabir ettiğimiz karakterler PvE konusunda çok çok güçlü, PvP konusunda bir tık geride(solo için). Battle Priest çok fazla hasar vurup, bunu çok küçük bir yetenek CD içerisinde yapabiliyor. R için çok çok ekstra bir sorun varsa mutlaka ilgilenilir zaten o ayrı bir konu.
Rogue sınıfı için Archer veya Assassin fark etmez, daha çok saldırı hızı üzerine kurulu bir oynanışa sahip. Takıları, yetenekleri, silahları buna göre dizayn ediliyor.
2 yetenekten birinde R kullanabiliyor diye biliyorum Battle Priest arkadaşların bu durum böyle değilse veya ekstra bir sorun varsa bizzat kontrol ettireceğim.

Diğer yazılanlara gelecek olursak, arkadaşlar biz oyun için yaklaşık 1 senedir eleştiriye açığız, eleştiri olup olmadığını bilmediğiniz, kişisel egoları tatmin ettiğiniz, insanlara işlerini nasıl yapılacağını öğreten ama yukardan bakan azarlayıcı mesajları siliyoruz (Genelleme değil, yapan kullanıcılara söylenmiştir.).
Örneğin ; Bu zindanı kim tasarladı acilen işten kovun adam iş bilmiyor ya, bu bir eleştiri mi?
Ya da herhangi bir GM bir yazı yazıyor, sorunuza cevap veriyor böyle böyle olacak veya böyle böyle yaparsan bunu elde edersin gibi, discord veya forum üzerinde ama aldığı karşılık cevap ''sen kimsin la hayırdır, başkası yazsın'' bu bir eleştiri mi?
Kuralları %100 uyguladığımız zaman forum ve discord üzerinde 3-4 kişi konuşuruz sadece burada, rahat bırakıyoruz ki insanlar normal hayatta ki stressini oyunda, forumda, discordda da atabilsin ama ipin ucunu kaçıran sayısı çok fazla. Kimse kimsenin kişisel egolarını tatmin etmek zorunda değil.
Cevap için teşekkürler. Sorularımıza yüzeysel cevap verilmiş kendinizde pvp de bir tık geride olduğunu söylüyorsunuz bunun için bir güncelleme var mı ? Yada bir şeyler yapılacak mı ? Ayrıca priestin diğer karakterleri durdurabilecek kitleyecek - donduracak bir özelliğe sahip olmasını düşünüyoruz bu konuda fikir beyan etmemişsiniz bununla ilgili bir çalışma olur mu ?

Zafer1991

Üye

R dmg sadece priest için değil warrior içinde problem sayın @BEARFACT bence bu konuya bir el atmanız veya atılması gerekiyor asas sınıfı sorunsuzken diğer joblarda R dmg sorunlu

calippooo

Üye
Kesinlikle katılıyorum. Mafya gibiler resmen. Adam +7 Cursed blade ile slot alıyor sonra asas güçlü diyolar birde. +7 paper +7 cursed blade alan bp oluyor. 10m'lik item ile sabah akşam farm yapıyor ne güzel dünya.

Zafer1991

Üye
Kesinlikle katılıyorum. Mafya gibiler resmen. Adam +7 Cursed blade ile slot alıyor sonra asas güçlü diyolar birde. +7 paper +7 cursed blade alan bp oluyor. 10m'lik item ile sabah akşam farm yapıyor ne güzel dünya.
10mlik bp ile 10mlik okcu kıyaslaması var youtubede algı mod on :) hangısı iyi kaybederen videolara bakarsın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt