sirreal911
Üye

okçu bp den daha iyi farm yapıyor.
-stun atabiliyor.
- hızlı koşuyor
- görünmezleri görüyor
-stun atabiliyor.
Akılları sıra algı yapıyorlar. Macro ile eli hareket etmeden seri seri kesiyorlar. Undeath a defans kırma atıyorum ona rağmen okçu benden seri kesiyor. Okçunun animasyon sorununu çözmeleri gerekiyor hadi çözemedin o zaman süre koy skillerine.okçu bp den daha iyi farm yapıyor.
-Geri atılabiliyor
- hızlı koşuyor
- görünmezleri görüyor
-stun atabiliyor.
10mlik bp ile 10mlik okcu kıyaslaması var youtubede algı mod onhangısı iyi kaybederen videolara bakarsın
Yazıda bahsetmiş olduğum job asas idi. Okçu için dediklerinize katılıyorum. 50 metre mesafeden 5'li oku komple tutturması saçmalık.Priest 1 skill vurana kadar okçu macro ile 3 skill vuruyor Priest nasıl kutu alsın ?![]()
Ben de BP oynuyorum, BP ile farm yapıp level kasıyorum ama forumdaki BPlerin konularından bıktım valla. BP oyunda bir karakter değil, BP bir yan sınıf. Yani asıl görevi destek olan priestin farklı bir versiyonu. Ve PvE'de gerçekten çok güçlü ve gerek solo gerek grup olarak oldukça faydalı. Yani hiçbir oyunda priestler "bizim atağımız az" diye konuşumazken bizim oyuncu kitlesi niye hem ayranını dökmemek hem de rahatını bozmamak istiyor? Bu kadar konu açıp hasardan, sınıfa aykırı yeteneklerden bahsedeceğine herkes sınıflar arası dengeyi konuşsa daha iyi olmaz mı?
Tamam da abi, oyunda battle priest diye bir sınıf yok diyorum. Rogue sınıfı var ve rogue suikastçi bir sınıf. Onun yetenekleri üzerinden konuşalım, bu yeteneği fazla, şu yeteği çok güçlü diyelim ama priest için neden STR takı yok demeyelim Allah aşkına. En basit haliyle anlatmaya, örneklemeye çalışayım; otomobille az da olsa yük taşınıyor ama neden beyaz eşya taşıyamıyorum diye kimse sormuyor. Çünkü otomobilin asıl amacı binek olarak kullanılmasıdır. Eğer beyaz eşya taşımak istiyorsan kamyon ya da kamyonet alacaksın çünkü onun amacı yük taşımaktır. Ama hem kamyon gibi yük taşıyıp hem otomobil gibi hızlı ve konforlu olacak bir araç yok. Yani tutup da priestin atağı az, hasar çıkarmıyor demek sınıfın mekaniklerine aykırı zaten. Destek bir sınıfın bu kadar hasar çıkarırken bir çok şeyden vazgeçmesi çok normal zaten. Sen okçudan, asasdan slot alırsan bu sefer onlar da kendilerine heal ister, debuff ister. Çünkü destek bir sınıfın ani hasar çıkaran bir sınıfa hasar konusunda üstünlük sağlaması anormal bir şey. Kaç kere yazdım bilmiyorum ama tekrar yazıyorum: priestin asıl görevi partisine yardım etmektir.Farmda güçlü filan değil. Okçu priestten kutu alıyor niye çünkü animasyon hızı yüzünden standart hızının üstünde el harekeri var. Eli hareket etmeden seri seri ok atıyor. Bizde denge gelsin istiyoruz karakterlere itemlere denge gelmeli. Yönetim bile priest bir tık geride diyor. Priest dışında tüm karakterler donduruyor yada kitliyor peki priest nasıl mücadele edecek ? Okçunun attığı ok 2 saniye kitleyip hiç bir şey yaptırmıyor ama priestin ölümsüzlüğü 3 saniye. Herkesin skill süresi belli iken priest e gelen skillerin süresi belli değil. Skill getirmiş kalkanı kendine basıyorsun ama bir süre diyor. Ne bu süre ? Kaç saniye ? Hemen konulara çık orada bir roguenin açmış olduğu pk videosu göreceksin. Bir priest torture atıp atak yapıyor elinde 7 es var ve vurduğu damage 805. Şaka filan olmalı ama değil. 2200 minimum atağı vardır ama torture ile 805 vuruyor. İşte bu denge filan değil. Priestin en baba +7 silahı 162 ap kaç kişide +8 i var ? Ben söyleyeyim 0. Bugün roguenin atağı bp den fazla kaç tane oyunda böyle bir saçmalık var ? Rogue takısı 10 dex verirken priest takısı 5 str veriyor ikiside unique ama farklar dağ gibi. Çok anlatılacak var ama gereksiz ve değersiz. Oyun rogue online olmuş kimsenin umurunda değil. Bu saatten sonra benimde umurumda değil açıkçası çünkü artık keyif almıyorum. Bu oyun benim gözümde iyi bir oyun değil. Gelişeceğini pek sanmıyorum
Ne anlatmaya çalışıyorsun ? %400 skili olan bir karakter damage çıkartamıyor sen halen araba kamyon diyorsun. Ufacık mantık yok. Kadının amacı sadece çocuk doğurmak diyorsun ama savaşta cephe ye kadınlar mermi taşımasın demiyorsunTamam da abi, oyunda battle priest diye bir sınıf yok diyorum. Rogue sınıfı var ve rogue suikastçi bir sınıf. Onun yetenekleri üzerinden konuşalım, bu yeteneği fazla, şu yeteği çok güçlü diyelim ama priest için neden STR takı yok demeyelim Allah aşkına. En basit haliyle anlatmaya, örneklemeye çalışayım; otomobille az da olsa yük taşınıyor ama neden beyaz eşya taşıyamıyorum diye kimse sormuyor. Çünkü otomobilin asıl amacı binek olarak kullanılmasıdır. Eğer beyaz eşya taşımak istiyorsan kamyon ya da kamyonet alacaksın çünkü onun amacı yük taşımaktır. Ama hem kamyon gibi yük taşıyıp hem otomobil gibi hızlı ve konforlu olacak bir araç yok. Yani tutup da priestin atağı az, hasar çıkarmıyor demek sınıfın mekaniklerine aykırı zaten. Destek bir sınıfın bu kadar hasar çıkarırken bir çok şeyden vazgeçmesi çok normal zaten. Sen okçudan, asasdan slot alırsan bu sefer onlar da kendilerine heal ister, debuff ister. Çünkü destek bir sınıfın ani hasar çıkaran bir sınıfa hasar konusunda üstünlük sağlaması anormal bir şey. Kaç kere yazdım bilmiyorum ama tekrar yazıyorum: priestin asıl görevi partisine yardım etmektir.
Tamam aga, sen haklısın. BP dediğin buff atsın, db atsın, heal atsın, warrior kadar defansı olsun, asas kadar hasarı olsun, mage kadar da manası olsun. İstediğiniz şeye bakın bir de şikayet ettiğiniz şeye bakın. Oyunda anormal yüksek olanı eleştirmek yerine normal olanı anormal seviyeye çıkarmak derdindesiniz.Ne anlatmaya çalışıyorsun ? %400 skili olan bir karakter damage çıkartamıyor sen halen araba kamyon diyorsun. Ufacık mantık yok. Kadının amacı sadece çocuk doğurmak diyorsun ama savaşta cephe ye kadınlar mermi taşımasın demiyorsunEğer karakter olması gerektiği gibi olsaydı bunu konuşmazdık bile. Malum oyun yada benzerlerinde battle priestlere bakarsan çok daha iyi kavrarsın. Biz battle priest 1 partynin arasına girsin demiyoruz zaten ama 1 tane rogue ye de kesilmesin. Skilleri adam akıllı olsun ezilmesin diyoruz
Ayrıca emin ol senin oynadığından çok daha fazla MMORPG deneyimim var ve neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Malum dediğin oyundan tut da WoW'a kadar, BDO'dan Ultima'ya kadar çoğu oyunu uzun süre oynadım ve ona göre konuşuyorum ben.Ne anlatmaya çalışıyorsun ? %400 skili olan bir karakter damage çıkartamıyor sen halen araba kamyon diyorsun. Ufacık mantık yok. Kadının amacı sadece çocuk doğurmak diyorsun ama savaşta cephe ye kadınlar mermi taşımasın demiyorsunEğer karakter olması gerektiği gibi olsaydı bunu konuşmazdık bile. Malum oyun yada benzerlerinde battle priestlere bakarsan çok daha iyi kavrarsın. Biz battle priest 1 partynin arasına girsin demiyoruz zaten ama 1 tane rogue ye de kesilmesin. Skilleri adam akıllı olsun ezilmesin diyoruz
bahsettiğimizi anlamayıp saçma sapan şeyler yazıyorsun biz öyle bir şey demedik sen uydurmuşsun. Hemen foruma geç ve orada bir rogue nin videosu var bir bp defans kırma atıp adama vurduğu damage 805. Şimdi sen diyorsun ki yeterli bu damage. Aynı rogue kritik ile bana belki 2 belki 5 k vuracak ama ben defans kırma ile 805 vurucam ve sen buna denge diyeceksinTamam aga, sen haklısın. BP dediğin buff atsın, db atsın, heal atsın, warrior kadar defansı olsun, asas kadar hasarı olsun, mage kadar da manası olsun. İstediğiniz şeye bakın bir de şikayet ettiğiniz şeye bakın. Oyunda anormal yüksek olanı eleştirmek yerine normal olanı anormal seviyeye çıkarmak derdindesiniz.
Tamam, bunu eleştirelim. Sonuçta aşırı saçma bir animasyon sorunu var.archer sınıfına ben bp ile 2 skill vurana kadar adam 5li ve 3lü hızı o kadar fazla ki adam vururken araya skill bile sıkıştıramıyorum. aşağıya bakıyorum ölünce 5+3 yani 8 adet hasar tablosu peşpeşe sürekli bu kadar saldırı hızı olmaması lazım. BP ler gerçekten çok atıl kaldı
Ama bunu anlamamakta hala ısrarcısın. ROGUE ANİ HASAR VEREN SUİKASTÇİ BİR SINIF. SUİKAST ne demek internetten araştırabilirsiniz. Priest de DESTEK sınıfı ve evet, destek sınıfının 800 vurması gayet normal çünkü PRIEST PARTİYE YARDIMCI OLMASI İÇİN var oyunda. Sen priesti hasar çıkarmak için kullanırsan oyunun sana göre sınıfı güncelleme gibi bir zorunluluğu yok çünkü burada bir hata ya da bug söz konusu değil.bahsettiğimizi anlamayıp saçma sapan şeyler yazıyorsun biz öyle bir şey demedik sen uydurmuşsun. Hemen foruma geç ve orada bir rogue nin videosu var bir bp defans kırma atıp adama vurduğu damage 805. Şimdi sen diyorsun ki yeterli bu damage. Aynı rogue kritik ile bana belki 2 belki 5 k vuracak ama ben defans kırma ile 805 vurucam ve sen buna denge diyeceksino oyunları boşuna oynamışsın hatta kendine iyilik yap oyun oynama
Her karakterle destek oynarsın. Mage destek oynar tp yapar. Warrior tank oynar rogue okçu oynar ama priest atak oynayamazTamam, bunu eleştirelim. Sonuçta aşırı saçma bir animasyon sorunu var.
Ama bunu anlamamakta hala ısrarcısın. ROGUE ANİ HASAR VEREN SUİKASTÇİ BİR SINIF. SUİKAST ne demek internetten araştırabilirsiniz. Priest de DESTEK sınıfı ve evet, destek sınıfının 800 vurması gayet normal çünkü PRIEST PARTİYE YARDIMCI OLMASI İÇİN var oyunda. Sen priesti hasar çıkarmak için kullanırsan oyunun sana göre sınıfı güncelleme gibi bir zorunluluğu yok çünkü burada bir hata ya da bug söz konusu değil.
Bak, ne güzel roguenin yeteneklerini eleştiriyorsun işte. Ben sana ne demişim yukarıda: Normal olanı anormal yapmak yerine anormal olanı normal yapmak için uğraşalım dedim. Sen hala "bp böyle olsun, bp şöyle yapsın" diyorsun. Onun yerine "rogue'ye nerf gelsin" desen haklısın diyeceğim. Ayrıca warriorun tank olması karakterin özelliği, her MMORPG'de warriorlar tank ve yavaş hasar veren sınıflardır. Okçunun destekle alakası yok ki okçu oynayan da roguenin bir çok yeteneğinden mahrum kalıyor ve magenin TP yapması da oyunlardaki destek mantığıyla alakalı bir şey değil.Her karakterle destek oynarsın. Mage destek oynar tp yapar. Warrior tank oynar rogue okçu oynar ama priest atak oynayamazbu nasıl mantık ????? Ne verirsen orası gelişir. Tıpkı Warrior da olduğu gibi priestte de atak skilleri var ve şuan son skill %400. Suikastçi diyorsun peki suikastçi de dispel in ne işi var ? Hızlı koşar gizlenir atağı yüksektir kabul peki Warrior kadar defansı nasıl olur ?? Anlatmaya çalıştığımız bu ama ısrarla anlamıyorsun.
Yani şimdi magenin tank olup warrior kadar defansı olması destek olmuyor güldürme insanı. Anlatmak istediğimiz her karakterin 2 özelliğinin olması ya tank yada atak. Şimdi magenin veya bir diğerinin tank yada destek olmasında gariplik aramayıp priestin atak oynamasında gariplik arıyorsun ve öyle bir şey olmaz diyorsun. Kimseye nerf gelsin demem ama ayrıcalık olmasın derim. Warrior dönerek kaçıyor okçu ileri zıplıyor mage yer değiştiriyor asas ışınlanıyor peki ya priest ne yapıyor ? İşte biz bunu soruyoruz. Aynı defans özelliklerine sahip warrior rogue ve prist i al arenaya git ve rogue ile hepsine skill vur priest daha çok damage yiyecek ? Neden ?Bak, ne güzel roguenin yeteneklerini eleştiriyorsun işte. Ben sana ne demişim yukarıda: Normal olanı anormal yapmak yerine anormal olanı normal yapmak için uğraşalım dedim. Sen hala "bp böyle olsun, bp şöyle yapsın" diyorsun. Onun yerine "rogue'ye nerf gelsin" desen haklısın diyeceğim. Ayrıca warriorun tank olması karakterin özelliği, her MMORPG'de warriorlar tank ve yavaş hasar veren sınıflardır. Okçunun destekle alakası yok ki okçu oynayan da roguenin bir çok yeteneğinden mahrum kalıyor ve magenin TP yapması da oyunlardaki destek mantığıyla alakalı bir şey değil.
malum oyun yeni sw açınca tası tarağı toplayıp gb kasmaya giden sen ama bunları yapmamış gibi her bp yi döner ekmekçi ilan eden yine senbp nin çilesidemi var ? yediği önünde yemediği arkasında bu karaktere daha ne istiyorsunuz ? önüne gelen mobb a tek atsın ve hiç hasar yemesin sizde bol bol gb kasıp siteyemi satın![]()
istediğimi yaparım. ve her zaman doğruları söylerimmalum oyun yeni sw açınca tası tarağı toplayıp gb kasmaya giden sen ama bunları yapmamış gibi her bp yi döner ekmekçi ilan eden yine senbu konu seni aşar haydi sen devam et malum oyunda gb kasmaya