Battle Priesttin Çilesi

Burtto

Üye
okçu bp den daha iyi farm yapıyor.
  • hızlı koşuyor
  • görünmezleri görüyor
-Geri atılabiliyor
-stun atabiliyor.
bp okçudan daha iyi farm yapıyor.

kendisine bütün buffları atıyor.
1 hp si bile kalsa tek skille full can oluyor pot masrafı yok
mobblara veya rakiplere debuff atabiliyor
escape gate atabiliyor
çok yüksek hasar ve çok seri vurabiliyor.

bu kadar yeter xd

Opus Magnum

Üye
Varolma amacı support olan ve buna eşlik eden tonla supportive skilleri bulunan bir classı, "paper" hale getirip yüksek hasar + sübvansiyona sahip bir konuma "devşiren" oyuncuların "battle priest" diye kavram olmadığını merak ediyorum ne zaman öğrenicek.

Tamam asaslar çok güçlü, tamam okçuların menzil avantajı var, tamam warriorun yüksek hpsi var, e kardeşim her şeye de bir kulp bulmayın ya. Doğasına aykırı şekilde oynayıp aylarca slotların içinden geçtiniz daha hala okçuyla kendinizi kıyaslıyorsunuz.

Okçu dediğin benim gördüğüm tek başına hiçbir şeye yaramayan bir job, bomboş. Yanına eşlik edecek adamlar olmayan bu ezik jobu bile kendi derdinize katıp hala acındırma girişiminde bulunuyorsunuz.

"BP, okçudan kutu alamıyor"

Almayacak zaten kardeşim, almamalı. Bak o sınıfın 30 skilli varsa 25i hasar. O almayacak da earth worm mu alacak kutuyu? Amacı saldırı olan bir classla hangi kafayla rekabete girmek istiyorsunuz siz ya?

Priest int oynanır, hasar vermek isteyen warrior oynasın. Zaten pk alanında bp denen şeye yer yok. Hakikaten benlik bir şey yok, beni bağlamıyor diyorum da zırlamanın algı kasmanın da bir sınırı var? Ne istiyorsun güzel kardeşim sen onu de açık açık. Diğer classlara atıfta bulunup ne elde etmek istiyorsun?

Son düzenleme:

mehmetcvgn

Üye
Şahsi fikrimi sorarsanız Battle Priest diye tabir ettiğimiz karakterler PvE konusunda çok çok güçlü, PvP konusunda bir tık geride(solo için). Battle Priest çok fazla hasar vurup, bunu çok küçük bir yetenek CD içerisinde yapabiliyor. R için çok çok ekstra bir sorun varsa mutlaka ilgilenilir zaten o ayrı bir konu.
Rogue sınıfı için Archer veya Assassin fark etmez, daha çok saldırı hızı üzerine kurulu bir oynanışa sahip. Takıları, yetenekleri, silahları buna göre dizayn ediliyor.
2 yetenekten birinde R kullanabiliyor diye biliyorum Battle Priest arkadaşların bu durum böyle değilse veya ekstra bir sorun varsa bizzat kontrol ettireceğim.

Diğer yazılanlara gelecek olursak, arkadaşlar biz oyun için yaklaşık 1 senedir eleştiriye açığız, eleştiri olup olmadığını bilmediğiniz, kişisel egoları tatmin ettiğiniz, insanlara işlerini nasıl yapılacağını öğreten ama yukardan bakan azarlayıcı mesajları siliyoruz (Genelleme değil, yapan kullanıcılara söylenmiştir.).
Örneğin ; Bu zindanı kim tasarladı acilen işten kovun adam iş bilmiyor ya, bu bir eleştiri mi?
Ya da herhangi bir GM bir yazı yazıyor, sorunuza cevap veriyor böyle böyle olacak veya böyle böyle yaparsan bunu elde edersin gibi, discord veya forum üzerinde ama aldığı karşılık cevap ''sen kimsin la hayırdır, başkası yazsın'' bu bir eleştiri mi?
Kuralları %100 uyguladığımız zaman forum ve discord üzerinde 3-4 kişi konuşuruz sadece burada, rahat bırakıyoruz ki insanlar normal hayatta ki stressini oyunda, forumda, discordda da atabilsin ama ipin ucunu kaçıran sayısı çok fazla. Kimse kimsenin kişisel egolarını tatmin etmek zorunda değil.
PvP'de en azından adam yakalayabilmek için bir stun tarzı skill eklenmeli diye düşünüyorum.
İlginiz için teşekkürler @BEARFACT

Witch_King

Üye
Kardeş sen eğer bp nin çilesi diyorsan gel bir de mageyle oynada çile,eziyet,işkence nedir gör. Yan char priest açtım. Görev itemleriyle bile solo olarak yapmadığım iş kalmıyor. Kimseye muhtaç değilim. Buf ac heal atıyorum öküz gibide vuruyorum. 62lvl bp 76 lvl magemin iki katını vuruyo nerdeyse hemde seri seri. Bence mage aç 1-2 hafta oyna. Sonra koşa koşa priestine geri dönersin. İnsanlar elindekinin değerini kaybedince anlarmış :)

Zafer1991

Üye
Kardeş sen eğer bp nin çilesi diyorsan gel bir de mageyle oynada çile,eziyet,işkence nedir gör. Yan char priest açtım. Görev itemleriyle bile solo olarak yapmadığım iş kalmıyor. Kimseye muhtaç değilim. Buf ac heal atıyorum öküz gibide vuruyorum. 62lvl bp 76 lvl magemin iki katını vuruyo nerdeyse hemde seri seri. Bence mage aç 1-2 hafta oyna. Sonra koşa koşa priestine geri dönersin. İnsanlar elindekinin değerini kaybedince anlarmış :)
mage mi? 1.5k nowa vuran staffla priesten kutu alan mage mi? Kardes rise tek sen oynamıyorsun atta ufak at ziya demek zorunda kalıyoruz sizin gibilere sora :)

Alkoer

Üye
O kadar yüksek egolu o kadar bencilce cevaplar var ki hala oyunu oynayanlara sabır diliyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt