Deli sorular 1:
Anti deflerdeki değerler eğer 3 se bu hasarın %3 ünümü yoksa elimizdeki silahın atak gücünün %3 ünümü siler?
hasarin %3'ü.
Deli sorular 2:
Curse, holy damage, magic resistance lar nedir?
curse resistance k.o'daki sonradak çıkan class içindi. burada şu an bir işlevi yok moblar dışında. holy damage bilmiyorum, mantıken priest olması lazım ama denemedim. magic resist hepsine işler. mesela rogue 62 skilli bas, teknik olarak light resistance olmamasına rağmen yine de soothsayerdan filan daha az hasar yersin. yani hepsine çalışır
Deli sorular 3:
Wariorde int, dex ve magic power ne işe yarar?
dex sadece r'yi daha az ıskalamanı sağlar ama farkı o kadar az ki hiç dert etmesen de olur. zaten hiç bir zaman fark yaratacak kadar dex bonus sahibi olamaz warrior.(hit rate arttırıyot), mp hiç bir işe yaramaz. int bilmiyorum. belki mana ve resist verir? takı takıp dene
Priestte magic power, dex ne işe yarar?
priest uzaktan vuran skiller mp'den güç alır. dex bir işe yaramaz, r ıskalamama haricinde ama warriorla aynı muhabbet. değmez
Magede str int ve dex ne işe yarar? ( int takıdan aldığımızdada resist verirmi? Stattan aldığımızda resist veriyor)
Rogue de int ve magic power ne işe yarar?
Yaramıyorsa bazı eşyalarda neden varlar? bazı eşyalarda neden var? yönetime sor xD çünkü çok mantıksız.
Deli sorular 4:
Mesela golden snake diyelim fire damageli. Bunun damagesini resistleyen, resist flame resistmi posion resistmi?
flame resist. poison yok o silahta bu durumda, poison resist niye işlesin?
Deli sorular 5:
Karakter bölümünde dark diye birşey var o nedir? İtemlerde ise magic resistance var ama karakter bölümünde böyle bir şey yok. Açıklar mısınız?
magic resist hangi item da var?