Matıklı bir argüman sunduğun için öncellikle teşşekkür ederim,dediğin şey gerçekten mantıklı yan çardan alınıp verilemiyecek şekil de olursa gerçekten güzel olur.
İzninle bunu öneri 4. olarak güncelliyeceğim.
Lütfen iyi okuyun öneri bölümünde 1 den fazla öneri var okuma ve okuduğunu anlamada sıkıntı çekmiyorsanız,zaten 1 den fazla öneri yazıdığımı görürsünüz!!!!!! 1.öneri kaldırılsın yerine fp görev itemleri kullanılsın 2.öneri verdiği bonuslar düşürülsün,3 öneri itemlerin ataklarının düşürülmesi!!!!!!!!!sen diyorsun ki yeni başlayanlar bu oyunu oynayamasın.Biz görev itemleriye kastık 65 olduk item düşürmeye başladık şimdi satacak adam bulamıyoruz, yeni gelenlere satalım. Güzel kafa hayırlı olsun kardeş.
Direk saldırdığına göre bedavacı arkadaşlardan birisin anlaşılan çarına item dizmeden çıkardığın 1m'i bile sitelere satıp oyunun geleceği umrun da olmayan nato kafa nato mermer tayfadansın!!Sen o bas etiğin gereğinden fazla eşyalardan faydalanmadında mı şimdi öneride bulunuyorsun,keşke başladığında fark etseydinde bu benim işime gelmiyor deyip başlamasaydın o zaman...Ama ozaman her şey ballıydı,itemlerini ozeliği iyi ve bir de makro yasağı yoktu ne alğa memleket...Gidini çakalları sizi
Ne olmasını istiyorsun mesala her moba tek atmasını mı ,yada bossları çok kolay kesmesini mi, tabiki de kolay mob kesebilmek için önce lwl kasıp sonra çarına yatırım yapıp itemleri yükseltmesi gerekir diğer türlü gidip pvp server da oynayabilirsin.Taxi muhabbeti son derece komik bir argüman öncelikle ben warrior kasmış ve mage oynamaktansa oyunu oynamayacak insanlardan biriyim ve hala bedavacı tayfayla derdim var dediğim halde beni bedavacı olarak yaftalaman gerçekten zekice!!!Bu görevden verilen silahların ap si düşerse,üzerinde fp ile her moba yatarsa yine senin eline düşecek kasılmak için,çünkü sen ya bir taxicisin yada o oyunun verdiği bas ettiğin itemler sayesinde bi seviyeye gelip item çıkarıp satma peşindesin...Önerilerinin tamamı kendi görüş açından mükemmel olabilir,çünkü her biri senin alehine çalışacak![]()
+6 chitin set yapmak yerine insanlar görev itemlerini tercih ediyorlar ve bu bedavacı arkadaşlar pk'ya çıkmıyor sürekli farm atıp gelen bütün paraları siteye satıyorlar ve bir çok item resmen çöp değeri görüyor,ayrıca bu bedavacı arkadaşlar her slota ks atıp,küfür v.b tacizlerde bulunuyorlar 3 kişi ks atamıyorsa 7 kişi oluyor 7 kişi yetmiyorsa 10 kişi oluyor oda yetmiyorsa slot bozuyor çünkü çarına bir değer katmadığı için başkalarının değerini de hiçe sayıyorlar.O itemler zaten işlevsiz o itemlerle ne farm ptye girebilir ne dungeonlara alırlar ne pk ya ha -60lar için konuşuyorsanız bırakın la adamları rahat rahat kassınlar.
Burda hangi önerime tam tersi dedin mesala yada hangi önerim senin hoşuna gitmedi yukarda 4 tane öneri var hangisi hakkın da bu yorumu yaptın hiç bir şey anlamadım aydınlatıcı şekilde argüman sunarsan sevinirim.Kesinlikle durum tam tersi olsa o zamanda bu yazdığınin tersini yazardin komiksiniz
Beni haklı çıkardığın için teşşekkürler senin gibi arkadaşlar için görev itemleri bulunmaz nimet para harcamadan parayı katlayabiliyorsunuz.Reis ben de hali hazırda halen görev itemleriyle 8 pc ile farm yapan birisi olarak yeni başlayan arkadaşlar için görev itemlerinin yetersiz olduğu düşüncesine sahibim. Tekelcilik düşüncesine sahip olmadan farmladığım itemleri gayet makul bir fiyata satıyorum. İyi de para getiriyor. Bence sen ticaret mantığını bir gözden geçir derim.
Ayrıca, ruh bağı itemler gelmeden şu an item dizmeyi de mantıksız bulanlardanım.
Saygılar.
Reis ben de hali hazırda halen görev itemleriyle 8 pc ile farm yapan birisi olarak yeni başlayan arkadaşlar için görev itemlerinin yetersiz olduğu düşüncesine sahibim. Tekelcilik düşüncesine sahip olmadan farmladığım itemleri gayet makul bir fiyata satıyorum. İyi de para getiriyor. Bence sen ticaret mantığını bir gözden geçir derim.
Ayrıca, ruh bağı itemler gelmeden şu an item dizmeyi de mantıksız bulanlardanım.
Saygılar.
Şuan görev itemiyle aynı ap li silahları 10-100m e koyanlar daha çok keriz bekler. 70 lvl gelince görev itemleri ztn çöp olacak yeni silahlar,uniq setler vs eklenecek oyuna. Şuan 100m lik item alsan o da çöp olacak.Olay tl kazanmak değil işte oyunda çoğu kişi karakterini geliştirmek için bi çaba göstermiyor. Bu bir mmo karakter gelişimi bu oyunda önemli bi bileşen. Görev itemlarımı aldım artık bitti kafasında olmaması lazım. Adamın dediğini anladıktan sonra yorum yapın bence bu kafadan bi çıkmamız lazım