Öneri Bedava para kasan arkadaşlar hakkında !!!

WoxHades

Üye
Matıklı bir argüman sunduğun için öncellikle teşşekkür ederim,dediğin şey gerçekten mantıklı yan çardan alınıp verilemiyecek şekil de olursa gerçekten güzel olur.
İzninle bunu öneri 4. olarak güncelliyeceğim.

Yan chardan aktarılmama kısmını atlamıştım onu eklemen güzel olmuş.

ZeeTToo

Üye
sen diyorsun ki yeni başlayanlar bu oyunu oynayamasın.Biz görev itemleriye kastık 65 olduk item düşürmeye başladık şimdi satacak adam bulamıyoruz, yeni gelenlere satalım. Güzel kafa hayırlı olsun kardeş.
Lütfen iyi okuyun öneri bölümünde 1 den fazla öneri var okuma ve okuduğunu anlamada sıkıntı çekmiyorsanız,zaten 1 den fazla öneri yazıdığımı görürsünüz!!!!!! 1.öneri kaldırılsın yerine fp görev itemleri kullanılsın 2.öneri verdiği bonuslar düşürülsün,3 öneri itemlerin ataklarının düşürülmesi!!!!!!!!!

ZeeTToo

Üye
Sen o bas etiğin gereğinden fazla eşyalardan faydalanmadında mı şimdi öneride bulunuyorsun,keşke başladığında fark etseydinde bu benim işime gelmiyor deyip başlamasaydın o zaman...Ama ozaman her şey ballıydı,itemlerini ozeliği iyi ve bir de makro yasağı yoktu ne alğa memleket...Gidini çakalları sizi
Direk saldırdığına göre bedavacı arkadaşlardan birisin anlaşılan çarına item dizmeden çıkardığın 1m'i bile sitelere satıp oyunun geleceği umrun da olmayan nato kafa nato mermer tayfadansın!!

burakbasturk

Üye
oyun yeni başlangıç itemleri bence çok da etkili değil yeni itemler eklenecek ve şu an olan elit itemler zamanla normale dönecek işte o zaman görev itemlerinin değeri kalmayacak

ZeeTToo

Üye
4 tane öneri yazdığım halde,amacımın güzelce tartışıp ortak akıl yürütmek olmasına rağmen okuduğunu anlamayan,bedavacılığa alışmış,asla tartışılmayacak zeka seviyesine sahip insanlar saldırıya geçmiş.

feya

Üye
Bu görevden verilen silahların ap si düşerse,üzerinde fp ile her moba yatarsa yine senin eline düşecek kasılmak için,çünkü sen ya bir taxicisin yada o oyunun verdiği bas ettiğin itemler sayesinde bi seviyeye gelip item çıkarıp satma peşindesin...Önerilerinin tamamı kendi görüş açından mükemmel olabilir,çünkü her biri senin alehine çalışacak :D

fstab

Üye
o dediğin görev itemleriyle gitsin bakalım dvde ne yapabiliyor, itemini kasan adam zaten dvde fark atıyor farm kasıyorsa farmdada item fakrını ortaya koyar, ne kadar ekmek o kadar köfte

Jacques

Üye
O itemler zaten işlevsiz o itemlerle ne farm ptye girebilir ne dungeonlara alırlar ne pk ya ha -60lar için konuşuyorsanız bırakın la adamları rahat rahat kassınlar.

zajkomo45

Üye
sadece tl satma olarak düşünmeyelim bu arada mmo dediğ 65inde bi karakter gelişimi olmalı exp kasmamı dert kardeşim görev itemları süreli olur 65 olursun gider sonrasında farmını yapıp itemlarını takılarını bi seviyeye çıkarmaya çalışırsın pazar canlanır ve çoğu slot dolar. Bu aynıı zamanda oyuna canlılıkta getirir

ZeeTToo

Üye
Bu görevden verilen silahların ap si düşerse,üzerinde fp ile her moba yatarsa yine senin eline düşecek kasılmak için,çünkü sen ya bir taxicisin yada o oyunun verdiği bas ettiğin itemler sayesinde bi seviyeye gelip item çıkarıp satma peşindesin...Önerilerinin tamamı kendi görüş açından mükemmel olabilir,çünkü her biri senin alehine çalışacak :D
Ne olmasını istiyorsun mesala her moba tek atmasını mı ,yada bossları çok kolay kesmesini mi, tabiki de kolay mob kesebilmek için önce lwl kasıp sonra çarına yatırım yapıp itemleri yükseltmesi gerekir diğer türlü gidip pvp server da oynayabilirsin.Taxi muhabbeti son derece komik bir argüman öncelikle ben warrior kasmış ve mage oynamaktansa oyunu oynamayacak insanlardan biriyim ve hala bedavacı tayfayla derdim var dediğim halde beni bedavacı olarak yaftalaman gerçekten zekice!!!

ZeeTToo

Üye
O itemler zaten işlevsiz o itemlerle ne farm ptye girebilir ne dungeonlara alırlar ne pk ya ha -60lar için konuşuyorsanız bırakın la adamları rahat rahat kassınlar.
+6 chitin set yapmak yerine insanlar görev itemlerini tercih ediyorlar ve bu bedavacı arkadaşlar pk'ya çıkmıyor sürekli farm atıp gelen bütün paraları siteye satıyorlar ve bir çok item resmen çöp değeri görüyor,ayrıca bu bedavacı arkadaşlar her slota ks atıp,küfür v.b tacizlerde bulunuyorlar 3 kişi ks atamıyorsa 7 kişi oluyor 7 kişi yetmiyorsa 10 kişi oluyor oda yetmiyorsa slot bozuyor çünkü çarına bir değer katmadığı için başkalarının değerini de hiçe sayıyorlar.

JusTTory

Üye
Kesinlikle durum tam tersi olsa o zamanda bu yazdığınin tersini yazardin komiksiniz

ZeeTToo

Üye
Kesinlikle durum tam tersi olsa o zamanda bu yazdığınin tersini yazardin komiksiniz
Burda hangi önerime tam tersi dedin mesala yada hangi önerim senin hoşuna gitmedi yukarda 4 tane öneri var hangisi hakkın da bu yorumu yaptın hiç bir şey anlamadım aydınlatıcı şekilde argüman sunarsan sevinirim.

hasansavas

Üye
Reis ben de hali hazırda halen görev itemleriyle 8 pc ile farm yapan birisi olarak yeni başlayan arkadaşlar için görev itemlerinin yetersiz olduğu düşüncesine sahibim. Tekelcilik düşüncesine sahip olmadan farmladığım itemleri gayet makul bir fiyata satıyorum. İyi de para getiriyor. Bence sen ticaret mantığını bir gözden geçir derim.
Ayrıca, ruh bağı itemler gelmeden şu an item dizmeyi de mantıksız bulanlardanım.
Saygılar.

ZeeTToo

Üye
Reis ben de hali hazırda halen görev itemleriyle 8 pc ile farm yapan birisi olarak yeni başlayan arkadaşlar için görev itemlerinin yetersiz olduğu düşüncesine sahibim. Tekelcilik düşüncesine sahip olmadan farmladığım itemleri gayet makul bir fiyata satıyorum. İyi de para getiriyor. Bence sen ticaret mantığını bir gözden geçir derim.
Ayrıca, ruh bağı itemler gelmeden şu an item dizmeyi de mantıksız bulanlardanım.
Saygılar.
Beni haklı çıkardığın için teşşekkürler senin gibi arkadaşlar için görev itemleri bulunmaz nimet para harcamadan parayı katlayabiliyorsunuz.

WoxHades

Üye
Saygılar.

Arkadaşı örnek olarak gösterebiliriz sadece görev itemleriyle 8 pc farm yapabilmesi görev itemlerinin ne kadar güçlü olduğunu gösterir.
"Ayrıca, ruh bağı itemler gelmeden şu an item dizmeyi de mantıksız bulanlardanım." burdan da 2. önerimize geçip ruh bağı itemlerinin kaldırılmasını sağlayan scnin markete eklenmesi bu sayede insanların rahat rahat +6 yerine 7 8 itemleri upgrade deneme kullanma, düşen unique takıları direk satmak yerine kullandıktan sonra satma kısmına da geçebiliriz.

N3v3N

Üye
Olay tl kazanmak değil işte oyunda çoğu kişi karakterini geliştirmek için bi çaba göstermiyor. Bu bir mmo karakter gelişimi bu oyunda önemli bi bileşen. Görev itemlarımı aldım artık bitti kafasında olmaması lazım. Adamın dediğini anladıktan sonra yorum yapın bence bu kafadan bi çıkmamız lazım
Şuan görev itemiyle aynı ap li silahları 10-100m e koyanlar daha çok keriz bekler. 70 lvl gelince görev itemleri ztn çöp olacak yeni silahlar,uniq setler vs eklenecek oyuna. Şuan 100m lik item alsan o da çöp olacak.

Karakter geliştirmek içinde milletin expten çıkması lazım. Oyunun yüzde 70lik kısmı hala slotlarda exp kasıyor. Bu gidişle en az 1 ay daha piyasada hareketlilik olmaz.

Ek olarak 65 olunca da iş bitmiyor. Pk kismindaki sorunların düzeltilmesi lazım. Pk atamiosan ne diye karakteri geliştiresinki? Slotlarda exp kasmak için mı?

hasansavas

Üye
Oyun henüz betada yeni runlü itemler vs. eklenecek. Sizin kıytırık itemlerinizi satın alacağıma görev itemlerini kullanırım daha iyi :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt