Elite setten bahsediyoruz.chitin ne dostum bu oyunda öyle bir eşya yok
Elite setten bahsediyoruz.chitin ne dostum bu oyunda öyle bir eşya yok
Warrior'um kanka iyi okursan neden yazdığımı anlarsın,3 ve üzeri pc olan adam görev itemleri sayesinde çarlarına item koymadan farm yapıyor ve çıkardığı parayı sitelere satıyor,çarlarına item dizmiyor ve zaten çarında item olmadığı için fevri davranışlar sergiliyor örneğin sürekli küfür,taciz,kutu almamasına rağmen gelip slot bozma v.b şeyler yapıyor.Görevli itemli adama ksye oturup kutusunu alabilirsin. Kimse bedavaya para kasmıyor zamanını veriyor pustan potunu çekiyor. Bence senin derdin o adamın seni cz de kesmesi yüksek ihtimallede magesin.
Bu olayla kaç kere karşılaştın bilmiyorum. Çok kişisel bir konu olmuş ben denk gelmedim böylelerine ama konuya bakınca aklıma farm yapan adama kin duyan biriymişsin gibi geldi . Bence oyunu yüksek oranda ayakta tutan farmer dır.Warrior'um kanka iyi okursan neden yazdığımı anlarsın,3 ve üzeri pc olan adam görev itemleri sayesinde çarlarına item koymadan farm yapıyor ve çıkardığı parayı sitelere satıyor,çarlarına item dizmiyor ve zaten çarında item olmadığı için fevri davranışlar sergiliyor örneğin sürekli küfür,taciz,kutu almamasına rağmen gelip slot bozma v.b şeyler yapıyor.
O konuda hem fikiriz ama bunu suistimal eden çok fazla adam var bir den fazla çarla slota kapatan,solo takılan adamlara ızdırap olan şahıslar var o yüzden solo kasanları bir nebze korur diye düşünüyorum bir den fazla çara item yapmak baya maliyetli olur ve bir nebze önünü almış olurlar.Bu olayla kaç kere karşılaştın bilmiyorum. Çok kişisel bir konu olmuş ben denk gelmedim böylelerine ama konuya bakınca aklıma farm yapan adama kin duyan biriymişsin gibi geldi . Bence oyunu yüksek oranda ayakta tutan farmer dır.
4 tane öneri var peki senin argümanın ne ?? Koca bir hiç fikrin yoksa gölge etme yeter.Bir pazarcı daha ağlıyor sankim
Kanka iyi okursan zaten slotlar boş fp gibi itemlerin çöp item olduğunu kimsenin fp kasmak için uğraşmadığını chitinlerin para etmediği için chitin bile kasmaya uğraşmadığını anlatıyorum ve çözüm için 4 tane öneri sunuyorum 1 değil 2 değil 4 öneri mesala bunlardan birini beğenmezsen sen de bir öneride buluna bilirsin!!Slotların hepsi bomboş güzel kardeşim. Bırakında oyun biraz yayılsın. İnsanlar pk atsın, para kazansın, slot kapatsın, bossları ekipce kessinler. Herkesin istediği gibi bir oyun yapmak çok zor. Ancak bedavacı dediğin adamlar bile bu oyuna katkıda bulunuyor. Adam bilgisayar almış, elektrik masrafı var, vaktini oyuna adamış adamlar. Para kazanmak isteyende olacak, pk atıp sohbet etmek isteyende. Herkesi suçlamayın bence. Bu oyunun mmrpg oyunu olduğunu artık kabul edin. Bırakın etkinlikler artsın itemler çoğalsın fiyatlar artsın düşsün.