Nisshe
Üye

Offline olan oyunlarda oyunun Alpha 1 Aşamalarında oyunu Game Tester'lar test eder. Game Tester nedir ona kısaca değinelim Game Tester'lar daha yapım aşamasında olan bir oyunu oynayarak ( Günde Ortalama 14 Saat ) oyun oynarken karşılaştığı bugları ilgili departmana bildirir. Bu oyun Online Massively Multiplayer online role-playing game ( MMORPG ) bir oyun olduğu için offline olarak bu testler gerçekleştirilemez online oyunları test eden kişiler bir işçi değil bir oyuncu olur ve Alpha nın bu aşamada açılmış olması oyunu ileride oynayacak kişilerin oyundaki bugları farkedip bildirmesi örnek veriyorum; Offline Pazar Bugu bu bugu oynamadan kimse bulamaz çünkü kodlamada bak burada bug var gibi birşey yazmaz bunu test edip deneyimleyerek öğrenilir.Bu tamamen kendi görüşümdür arkadaşlar öyle yorum atalımda bozalım diye kasmasın kimse kendini. Offline pazarda çok ciddi sıkıntı var ve düzeltilemiyor 2 değerli itemimi kaybettim ve kimse umursamadı, şuanda hala bugda benim offline üstünde itemler var ve alamıyorum haber verildi nick verildi ama kimse bakmadı sanırım. Sürekli oyundan kopmalar oluyor sabah görev yaptık dc yedik bi girdim görev bitmemiş neyse tekrar yaptık. İtem alıp upg. yapalım dedik dorionda tıkladıgım tezgahların yarısından coğu açılmıyor. Macro yasak ama mause serbest çok anlamsız bence paranı ver mause al demesin kimse bu çok saçma olur sistem hiç adil değil. Benim merak ettiğim şey bi sabah kalktıgımda acc gircem ve silinmiş olursa ne yapcaz alfa diyip sineyemi mi çekelim. Oyun güzel emeğinize sağlık emek verilmiş gözle görülür gelişmelerde var. Ama bence alfa kısmına girmek için çok erkenmiş.