Bence biraz erken alfaya girildi

Nisshe

Üye
Bu tamamen kendi görüşümdür arkadaşlar öyle yorum atalımda bozalım diye kasmasın kimse kendini. Offline pazarda çok ciddi sıkıntı var ve düzeltilemiyor 2 değerli itemimi kaybettim ve kimse umursamadı, şuanda hala bugda benim offline üstünde itemler var ve alamıyorum haber verildi nick verildi ama kimse bakmadı sanırım. Sürekli oyundan kopmalar oluyor sabah görev yaptık dc yedik bi girdim görev bitmemiş neyse tekrar yaptık. İtem alıp upg. yapalım dedik dorionda tıkladıgım tezgahların yarısından coğu açılmıyor. Macro yasak ama mause serbest çok anlamsız bence paranı ver mause al demesin kimse bu çok saçma olur sistem hiç adil değil. Benim merak ettiğim şey bi sabah kalktıgımda acc gircem ve silinmiş olursa ne yapcaz alfa diyip sineyemi mi çekelim. Oyun güzel emeğinize sağlık emek verilmiş gözle görülür gelişmelerde var. Ama bence alfa kısmına girmek için çok erkenmiş.
Offline olan oyunlarda oyunun Alpha 1 Aşamalarında oyunu Game Tester'lar test eder. Game Tester nedir ona kısaca değinelim Game Tester'lar daha yapım aşamasında olan bir oyunu oynayarak ( Günde Ortalama 14 Saat ) oyun oynarken karşılaştığı bugları ilgili departmana bildirir. Bu oyun Online Massively Multiplayer online role-playing game ( MMORPG ) bir oyun olduğu için offline olarak bu testler gerçekleştirilemez online oyunları test eden kişiler bir işçi değil bir oyuncu olur ve Alpha nın bu aşamada açılmış olması oyunu ileride oynayacak kişilerin oyundaki bugları farkedip bildirmesi örnek veriyorum; Offline Pazar Bugu bu bugu oynamadan kimse bulamaz çünkü kodlamada bak burada bug var gibi birşey yazmaz bunu test edip deneyimleyerek öğrenilir.

Kenshin

Üye
Merhaba,

Oyuncuların bir an önce resmi sürümün gelmesini ve oyunu minimum sorun ile oynamayı amaçladığını biliyoruz. Fakat böyle devasa bir mmorpg oyununun sıfırdan yapılma sürecinin de kısa olmayacağını bilmenizi isterim. Yönetimin her bir öneri/şikayet üzerinde durup oyuncuların istediği şekilde bir oyun organize etme çabası ile sürecin normalden daha uzun sürmesi de beklenebilir.

hevato

Üye
Dostum ark
Dostum arkadaş sana "sen sus,parası neyse vereyim"in kibarcasını yazmış. Sen de adamdan parayı gerçekten istiyosun. ‍♂️
Anladığım kadarıyla arkadaşınız artislik yaptı ama bi tarafı yemedi.. Şimdide asker mi topluyorsunuz buraya :) Öyle kuru sıkmakla bi yere varılmıyor ben veririm paranı falan boş yapmayın burda alfanın ne olduğunu zaten biliyorum adam toplayıp toplayıp buraya gelmeyin ucuz ucuz işler yapmayın kendi fikrimi söyledim haddinizi aşarak yazmayın bana tekrar ediyorum kimseye saygısızlık etmiyorum kimsenin bana etmesine de izin vermem arkadaşınıza da söyleyin heryere atlamasın ben zararını öderim diye herkes haddine göre iş yapsın. 3 gündür oyunda bile değilim ben parayı zaten vermiyeceğini biliyorum boş yapmayın burda hadi ..

hevato

Üye
Offline olan oyunlarda oyunun Alpha 1 Aşamalarında oyunu Game Tester'lar test eder. Game Tester nedir ona kısaca değinelim Game Tester'lar daha yapım aşamasında olan bir oyunu oynayarak ( Günde Ortalama 14 Saat ) oyun oynarken karşılaştığı bugları ilgili departmana bildirir. Bu oyun Online Massively Multiplayer online role-playing game ( MMORPG ) bir oyun olduğu için offline olarak bu testler gerçekleştirilemez online oyunları test eden kişiler bir işçi değil bir oyuncu olur ve Alpha nın bu aşamada açılmış olması oyunu ileride oynayacak kişilerin oyundaki bugları farkedip bildirmesi örnek veriyorum; Offline Pazar Bugu bu bugu oynamadan kimse bulamaz çünkü kodlamada bak burada bug var gibi birşey yazmaz bunu test edip deneyimleyerek öğrenilir.
Teşekkür ederim dediğim gibi bilmediğim kısım daha önce denenmedi mi sorusuydu, gayet güzel bir şekilde açıklamışsın.

amg61

Üye
Yönetim ekibinin en büyük hatası ALFA'nın ne oldugunu anlatamamalarıdır.(gerçi bizim insanımız anlamaz) yahu zarar diyosun nesi zarar şuan bu oyun yok bildigin yok sadece insanlar girsin exp kassın keşfetsin ki hatalar buglar ortaya çıksın. Bu senin dedigin oyun çıktıgı zaman olsa derim ki adamın cidden zararri var niye adam kasmış ugraşmış ama şuan yaptıgın tek şey ilerde skıntısız oyun oynamak için bug ve hatalar kovalıyosun alfa budur bence ilk önce alfa nedir bunu bilmek lazım.

hevato

Üye
Bence sizde genel olarak tüm yazıları okumalısınız yorum yapacağınız forum konusunda ki böylece mevzunun çözüldüğünü daha erken anlarsınız :D

amg61

Üye
çalıyodum bro sorry :/ bakamadım tam şimdi baktım

hevato

Üye
Genel olarak oyun yapımcıları ve diğer çalışan görevliler dışında neden bu kadar kinlisiniz diğer arkadaşlar :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt