ona bise demiyorum gecmis olsunla 2 gb üstü zarar ettim 1 saat icinde kanka keske 62 tane fp bassaydım![]()
ona bise demiyorum gecmis olsunla 2 gb üstü zarar ettim 1 saat icinde kanka keske 62 tane fp bassaydım![]()
valla matematik bi bize var kanka anlayamıyorum ya gercekten oyundan sogudum su demirci yüzünden bi beni sevmediona bise demiyorum gecmis olsuno problem senin kafanda yane beklentin yanlis basarken :S mathemtik yapcani yapdi^^
malesef cok yancak senin gibi :S 220-300 tane +1 epic alman lazim net (tabi net diye bise yok sans olayinda) +7 gecsin diye arcana siz ozaman demirci ye küfür ede bilirsinvalla matematik bi bize var kanka anlayamıyorum ya gercekten oyundan sogudum su demirci yüzünden bi beni sevmedi
aynen kanka benim epic arcanasiz hesapta 0.95(+3 basmak)*0.8(+4)*0.4(+5)*0.15(+6)=0.0456 = 4.56%onun 2 katı itemle +6 ya zorla 4 tane geçirdim sen 7ye ugraşıyon iyi cesaret varmış
Hurafeanimasyonu kapatmışsın birde aga animasyn kapatınca yakar ne var ne yok ben denedim animasyon kapatma sıkıntı.
eğer animasyon kapatmadan basarsan adam değilsin. full açık bas gör naneyi hurafe diyor ya o algoritmanın bir işleyişi var seri seri animasyonsuz tak tak bastın mı tehtit algılar yakar ne var ne yokHurafe
Ben seri seri basıyorum animasyonsuz. Geçiyor da. Yani animasyonla alakalı değil, tam olarak basmaya evet dediğin zaman ile alakalı bir durumeğer animasyon kapatmadan basarsan adam değilsin. full açık bas gör naneyi hurafe diyor ya o algoritmanın bir işleyişi var seri seri animasyonsuz tak tak bastın mı tehtit algılar yakar ne var ne yok
animasyon dönmesi ve sana itemi geri vermesi yine 3-5 saniye belki fazlaca süre demek bu bekleme bile tak tak basmaktan iyidir.Ben seri seri basıyorum animasyonsuz. Geçiyor da. Yani animasyonla alakalı değil, tam olarak basmaya evet dediğin zaman ile alakalı bir durum
Bu totemdir hocam herhangi bir gerçeklik değeri yok. Herkes nasıl iyi basıyorsa öyle bassın karışan yokanimasyon dönmesi ve sana itemi geri vermesi yine 3-5 saniye belki fazlaca süre demek bu bekleme bile tak tak basmaktan iyidir.
Kanka hedefim gogusluklerı +5 almaktı sonra baktım yandılar zarardayım yeter lan dedım onlarıda bastım artık illallah ettim pazar kurdum alan olmadı item bastım gecen olmadı farm attım drop olmadı bende sıkıldımonun 2 katı itemle +6 ya zorla 4 tane geçirdim sen 7ye ugraşıyon iyi cesaret varmış
Hurafe knkeğer animasyon kapatmadan basarsan adam değilsin. full açık bas gör naneyi hurafe diyor ya o algoritmanın bir işleyişi var seri seri animasyonsuz tak tak bastın mı tehtit algılar yakar ne var ne yok
Geçmiş olsunallah belamı verdi
ben 72-76 tane FP den cıkartamadım 1 tane +7 sen nasıl cıkartcaksın ki:S kanka cok bise olmamis x62 fp +1 den bitane +7 olmadi bende, bide sen az ve epic item basiyorsun iy basmissin ginede sanslara göre uygun