bir batış hikayesi siz siz olun..

Slarent

Üye
Kanka yanındaki BP sana + basarken KS atmış orada da almış elinden anvili. +8 Mino bastım diye dolanıyordu. Adamın yakmalıklarını atıvermişsin teşekkürlerini iletti

Tolgun

Üye
valla matematik bi bize var kanka anlayamıyorum ya gercekten oyundan sogudum su demirci yüzünden bi beni sevmedi
malesef cok yancak senin gibi :S 220-300 tane +1 epic alman lazim net (tabi net diye bise yok sans olayinda) +7 gecsin diye arcana siz ozaman demirci ye küfür ede bilirsin :D

haberler14

Üye
onun 2 katı itemle +6 ya zorla 4 tane geçirdim sen 7ye ugraşıyon iyi cesaret varmış

Tolgun

Üye
onun 2 katı itemle +6 ya zorla 4 tane geçirdim sen 7ye ugraşıyon iyi cesaret varmış
aynen kanka benim epic arcanasiz hesapta 0.95(+3 basmak)*0.8(+4)*0.4(+5)*0.15(+6)=0.0456 = 4.56%
1/0.0456= 21.929 -> 22 tane epic item +1 den ->+6 götürmek uzun sürede yane cok item basarken ortalama bitane +6 olur
tabi az data var cok deniyemedim ve sanslar tam oturmadi daha ama bence ginede cok kisinin aklinda ki basma sans makasi biraz kapatir ^^
Matematik de hata varsa söleyin Prof. deyilim :D

Liwu

Üye
eğer animasyon kapatmadan basarsan adam değilsin. full açık bas gör naneyi hurafe diyor ya o algoritmanın bir işleyişi var seri seri animasyonsuz tak tak bastın mı tehtit algılar yakar ne var ne yok
Ben seri seri basıyorum animasyonsuz. Geçiyor da. Yani animasyonla alakalı değil, tam olarak basmaya evet dediğin zaman ile alakalı bir durum

UNDERT0KER

Üye
Ben seri seri basıyorum animasyonsuz. Geçiyor da. Yani animasyonla alakalı değil, tam olarak basmaya evet dediğin zaman ile alakalı bir durum
animasyon dönmesi ve sana itemi geri vermesi yine 3-5 saniye belki fazlaca süre demek bu bekleme bile tak tak basmaktan iyidir.

KOROW

Üye
Kanka hedefim gogusluklerı +5 almaktı sonra baktım yandılar zarardayım yeter lan dedım onlarıda bastım artık illallah ettim pazar kurdum alan olmadı item bastım gecen olmadı farm attım drop olmadı bende sıkıldım :D

mrhit

Üye
Usta pek bişey yakmamışsın da sürekli önizleme niye yapıyorsun onu anlamadım
Yanana yanma demem yanan yanar zaten. Bol şans

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt