Bir Battle Priestin Ağlaması !!!

nycriss

Üye
Şu an oyunu tamamen warrior ve asas oynuyor. Başka ne oynarsanız oynayın keyif alamazsınız. Yalnız sadece canavar kesmekse amacınız o zaman bilemem.

GizliPriest

Üye
tier 1 seviye zırh kuşanan priest / tier 6 zırh kuşanan warriorla eşit olmak istemiş. gerisi mış miş
75- seviye skil/becerilerini geliştirir kuşandığın zırh/silah yeteneklerini güçlendirir
Doğru. Warriorun 1 zırhı en kötüsü 7gb birakta 10mlik zırh giyen classdan daha iyi olsun dimi :D

nycriss

Üye
Doğru. Warriorun 1 zırhı en kötüsü 7gb birakta 10mlik zırh giyen classdan daha iyi olsun dimi :D
Warrior asas gibi damage atıyor. Hatta seri seri vurduğu için asasdan daha fazla vuruyor. Yoksa defansı konusunda bence sıkıntı yok.

Cabbar34

Üye
yazılanlara katılıyorum ve şunu eklemek ıstıyorum bu yönetim bu kadar karakter dengesizligi olmasına rağmen neden bir acıklama yapmıyor neden duzenlemeye gıdılmıyor ? asas jobu dışında diğer karakter skillerinde büyük problemler var. bu umursamazlıgın sebebi nedir? full itemli bi bp +8 spike takan asası nasıl kesemez . full itemli bi okcu asas gorunce neden town atmak zorunda ? gözle görülen bi dengesizlik var arkadaşlar ve bu böyle devam ederse oyuncu kalmayacak mageler zaten saldı. oyunda okcu sayılı var onlarda zevkli oldugu icin oynuyor iyi vurdugu icin değil. bilemiyorum güzel oyun ne hale geldi yönetimin umrunda değil. hayırlısı ..
dostum bişeyler sormussun ama sanki 100 tane oyun yapmış yönetmiş adamlar karsında varmış gibi soruyosun..yahu gelişticisi hılal adam bu adamın tecrübesi malum oyunda hile yazmaktı...kımlerden ne umuyosun onu anlamadık...neden yapmıyolar değil yapamıyolar zaten...

Cabbar34

Üye
tier 1 seviye zırh kuşanan priest / tier 6 zırh kuşanan warriorla eşit olmak istemiş. gerisi mış miş
75- seviye skil/becerilerini geliştirir kuşandığın zırh/silah yeteneklerini güçlendirir
yahu sen warıora tier 1500 zırh gıydırsen ne olur ..bıre birde atagını kır malısını at db sını at bildiğin worm a döner 2 atar gecersın..mesele bu degil sen daha konuyu anlamamışşsın..

Geoo

Üye
Konu karakter kıyaslaması değil kardeşim bp priestin oyun sonu itemleriyle damage atamaması bir wariorla bp yi karşılaştırman oyunla alakan olmadığı anlamına gelir. Warior hasar vursun ölmesin uçsun kaçsın mage görünmez olsun asas db atsın okçu tek atsın bp tek atsın derdimiz bu mu sence. Açarsın oraya bir konu tier 1 zırhlı bp tier 8537 li warior kıyaslaması diye olur biter.

Aynı zamanda yukarda yazdığım yazıları tam okusaydında öyle yorum yapsaydın 75 seviye skill becerilerini geliştirir yazmışsın biz bir gelişme göremedik varsa öyle bir skill söyle bilgilenelim lütfen. Battle priest hangi skiliyle güçlenmiş bilelim.

Gene 75 seviye Zırh ve silah yeteneklerini güçlendirir kısmından hiç birşey anlamış değilim. 75 olduk zırh silah dediğin sanırım def ve atac 65 de neysek 75 dede aynıyız ben bir artış göremiyorum açıkçası varsa bu konu hakkındada bilgilendirirsen memnun oluruz teşekkürler.

N1pple

Üye
Ben okçu oynuyordum okçuyu silseler daha az üzülürdük öyle böyle her yerden vurdular karaktere, neyse dedim pri vardı onu kasalım edelim açtık master10 skill i o da ne 61skill i %250 damage master10 %350 bu da aralarında yüzde 40damage artışı demek. Geldim farma vuruyorum aynı hızda kesiyor daha çok mana yiyorum dedim bunda bir tuhaflık var bir basit matematik yapalım neymiş ne değilmiş. Hop 1350 vuran %250 skill i yani master1 düz mantık üç aşağı beş yukarı yüzde 40 artışla master10 +500damage ekleyip 1850-1900 civarı vurur diyorsun aman allahım vurduğu hasar 1730u geçmiyor :D Basit matematik oran orantıdan bile aciz bir denge :D yüzde 40hasar artacak ki benim o skille para verip açmamın %30 fazla mana tüketmeyi göze alıp kullanayım. yüzde 28-30 civarı manası fazla ama gel gelelim hasar artışı %40 değil ve tek cevap ilettik ilgilenecekler bakacaklar kardeşim basit matematik yüzde250 skill ne vuruyorsa yüzde 40 fazlasını vuracak ne kadar zor olabilir :D

MaRaKeSH

Üye
İşin ağlamayla falan alakası yok aslında yönetim kendi hatalarını kendi açıklarını yine oyuncuları baltalayarak kapattı. Okçuyu nerflemek te haklılardı kendilerince 60 tane okçu geziyolardı ok defansı getirmeyi akıl edemediler, priestleri defalarca nerflediler kalkanla vuruyor dediler, görev çitinleriyle geziyor dediler, wariordan çok vuruyor dediler, dediler dediler dediler. Sen oyunda açık kapı bırakırsan insanlar faydalanır sen bu kapıları kapatmak için oyuncuların karakterlerini bozarsan sana da kapılar kapanır. oyun bize 1 verdiyse her seferinde 10 almaya devam ediyor. zindandan savasa oyuna zorla giriyorum çoğundada oğlana oynatıyorum. bu saatten sonra da bvişeyin düzeleceğini düşünmüyorum

RickSancheZz

Üye
hepsinde haklısında skilleri fazla kötülemişsin sanki, yerinde kullanılınca çok işe yarayacak skiller. biraz cd lerinin düşürülmesi gerekiyor

Burtto

Üye
adam ne güzel yazmış makalesini neden baltalıyorsun moruk. Bir adama yalancı demek o kadar kolay olmamalı. Bir yama önce R skıl komboları yüzünden asası bırakacam diyen en elit asas yayıncısı için apar topar yama getirdiler R skili düzelttiler. Yayıncının ismini vermim, ama sırf adam Yeni servera kaçmasın diye yama getiriyorlar da bu adamın yazdıkları neden havada kalsın dikkate alınmasın. Hem sen kimsin ki karar merci sen sen mi oluyorsun da adamın makalesinin %90 yalan diyorsun. Git Warrior aç o zaman demek kolay da o zaman hep beraber warrior açalım, tüm server warrior dolsun, sonra da yönetim ne yapacak sırf fazla warriyor var diye, nerf getirecek. Bende warrior hariç tüm Joblar var bilgine.
büyük boş yapmışsın seninde yazdıklarının çoğu yanlış ve kimse warrior açmaz çünkü warrior diğer karakterlerle aynı güçte ve solo oynanmıyor

Jigglypuff

Üye
Priestimi 75 yaptıktan sonra warriorun (73) üstünede yavaş yavaş biraz item koyarım diye yanıldım full pus çektim belki biraz dw'de direnirim diye ama nafile asasın biri gidiyor öbürü geliyor kesemezse bile sürekli rahatsız ediyor hadi soloyu geçtim undead arc falan dönen partylere 1 asas kendi başına farm attırmıyor ya böyle saçma bir durum olabilir mi ? Heal atıyor cure atıyor sürekli görünmez en hızlı koşan sınıf olmasına karşın birde üstüne daha iyi kaçmaları için skill getirdiler sağolsunlar , PVE kısmında zaten neredeyse mana masrafı yok yani bir sınıf daha ne kadar kayrılabilir bilmiyorum.
Warrior zaten solo olarak hiç BP , okçu , magenin zaten durumu ortada , asaslar böyle ilah olduktan sonra ne pus harcaması yapmak mantıklı (+30k RC yüklemem var) ne de karakter üstüne item yapmak mantıklı. Kenarda film dizi izlerken domates patates toplamak daha keyifli DW'den.

bebish

Üye
dostum bişeyler sormussun ama sanki 100 tane oyun yapmış yönetmiş adamlar karsında varmış gibi soruyosun..yahu gelişticisi hılal adam bu adamın tecrübesi malum oyunda hile yazmaktı...kımlerden ne umuyosun onu anlamadık...neden yapmıyolar değil yapamıyolar zaten...
dostum yapamadıkları elbette bazı şeyler vardır buna lafım yok, ama yapabildikleri gayette gördük misal bp priestlerin skillerini istedigi şekilde nerfleyebildiklerini biliyoruz. istedikleri itemlerin attak powerleriyle oynayabildiklerini biliyoruz. magelere ve okculara gelen nerfleri gayette başarılı şekilde yapıyorlar vs vs demek istedigim benim okçumda 2030 ap varken ben bi asasla kafa kafaya vs atamayıpta town atmak zorunda kalıyorsam bu oyunda ciddi sorunlar vardır kardeşim. benim elimde oyun sonu itemi (en azından su anlık) 8 vixen vardı ben bunu satmak zorunda kaldım 7 vixenle arasında 50 damage oynuyosa ve ben 8 krysis takan arkadaşı kesemiyorsam kimse bana dengeden bahsetmesin daha yazılcak cok sey varda değmez teşekkürler.

Geoo

Üye
Ver elini alt f4 yönetim düşünmüyorsa ben mi düşüneceğim çok emek verdim şu oyuna ama bi yere kadar maaşesef

MaRaKeSH

Üye
Her sabah suraya gelip bir umut diyorum ama yine aynı hayal kırıklıkları. @Geoo katılmadan geçemeyeceğim +1 kardeşim.

priesttt

Üye
Bu nasıl mantık aga? BP'nin serverda sağlam bir zırhı varda adam almıyor mu, elinde gbsi var sağlam BP olmak istiyor tek yemek istemiyor asaslardan item yok. Asaslar aşırı damage atıyor, dagger defans veren item yok.

GrejuwalTRl

Üye
Geoo kardesim ben okçu karakter oynuyorum. Okçular agladı hop düzeltme yazmışsın ayıp etmişsin kardeşim bizlere neden dersen bizlere hiç bir sekilde düzeltme gelmedi biz lunaskar ırkı oyuncusuyuz biz tepki göstermek adına defalarca kez konular açtık. Bir tane yetkili bizi desteklemedi cevap vermedi bizde ne yaptık 4 5 clan tek discord bir araya geldik sadece tepki göstermek adına 5 6 parti oyuncuyu bir araaya getirdik ancak böyle oynayabiliyoruz diye bir daha yapmadık ama kendin de suan görüyorsundur protean ırkında suan bunu yapan arkadaşlarımız var onlarıda tebrik ediyorum yönetime karşı bu yakısır dediler silip süpürüyorlar cz yi biz öyle yapmadık insanları bıktırmayalım diye 5 6 parti gezmedik. Ama gezmemiş gerekiyormus saygı duymamız gerekmiyormus.. Ayrıca evet bp karakterleri gerçekten çok kötü durumda ki seni kıyaslarsam senin gayet saglam itemlerin var. o karakterin bir warıoru bile parçalaması gerekirken damagelerin kötü. Sonuç olarak bu oyunu oynayacaksak okcu ve bp karakterinden uzak durmamız gerekiyor. Herkesin sağlıgı için akıl sağlımız için..

Maximiliantr

Üye
büyük boş yapmışsın seninde yazdıklarının çoğu yanlış ve kimse warrior açmaz çünkü warrior diğer karakterlerle aynı güçte ve solo oynanmıyor
Dur bende senin gibi yazim. Forumun En boş postunu atan sensin dostun, bana göre senin sorun görmediklerin sorun. Biladerim sadece tartışmak için post atma, faydan yok bari sus.

Defender0fSekiLBiRi

Üye
Geo sadece senin yazdıklarını okudum. Diğer yorumlara göz bile gezdirmedim. Yazdıklarının altına imzamı atıyorum. 65 Levelde Half Bp oynayan biri olarak dediğin gibi int priestler dayanamıyor ki BP oynanabilsin. Priest jobu çöp oldu.

Zaten rise yönetiminin annihilator silahı ile bi alıp veremediği var anlamış değilim. Oyun açıldı açılalı elleye elleye bi hoş ettiler silahı.

Önce istediği int gereksinimini artirdilar. YETMEDİ
Sonra atağını 14 puan düşürdüler. YETMEDİ
Moblara atak bonus veriyordu kaldırdılar. YETMEDİYSE
Bu silahı silmeleri gerekiyor.

Resmen +8 Annihlator elimde şey gibi kaldı :D

Geoo

Üye
Yönetimden bir arkadaş yok mu şu yazdıklarının şu kısmı hatalı diyecek yoksa ne yapılması gerekiyor bilgi alalım dize zahmet

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt