Doğru. Warriorun 1 zırhı en kötüsü 7gb birakta 10mlik zırh giyen classdan daha iyi olsun dimitier 1 seviye zırh kuşanan priest / tier 6 zırh kuşanan warriorla eşit olmak istemiş. gerisi mış miş
75- seviye skil/becerilerini geliştirir kuşandığın zırh/silah yeteneklerini güçlendirir
Warrior asas gibi damage atıyor. Hatta seri seri vurduğu için asasdan daha fazla vuruyor. Yoksa defansı konusunda bence sıkıntı yok.Doğru. Warriorun 1 zırhı en kötüsü 7gb birakta 10mlik zırh giyen classdan daha iyi olsun dimi![]()
dostum bişeyler sormussun ama sanki 100 tane oyun yapmış yönetmiş adamlar karsında varmış gibi soruyosun..yahu gelişticisi hılal adam bu adamın tecrübesi malum oyunda hile yazmaktı...kımlerden ne umuyosun onu anlamadık...neden yapmıyolar değil yapamıyolar zaten...yazılanlara katılıyorum ve şunu eklemek ıstıyorum bu yönetim bu kadar karakter dengesizligi olmasına rağmen neden bir acıklama yapmıyor neden duzenlemeye gıdılmıyor ? asas jobu dışında diğer karakter skillerinde büyük problemler var. bu umursamazlıgın sebebi nedir? full itemli bi bp +8 spike takan asası nasıl kesemez . full itemli bi okcu asas gorunce neden town atmak zorunda ? gözle görülen bi dengesizlik var arkadaşlar ve bu böyle devam ederse oyuncu kalmayacak mageler zaten saldı. oyunda okcu sayılı var onlarda zevkli oldugu icin oynuyor iyi vurdugu icin değil. bilemiyorum güzel oyun ne hale geldi yönetimin umrunda değil. hayırlısı ..
yahu sen warıora tier 1500 zırh gıydırsen ne olur ..bıre birde atagını kır malısını at db sını at bildiğin worm a döner 2 atar gecersın..mesele bu degil sen daha konuyu anlamamışşsın..tier 1 seviye zırh kuşanan priest / tier 6 zırh kuşanan warriorla eşit olmak istemiş. gerisi mış miş
75- seviye skil/becerilerini geliştirir kuşandığın zırh/silah yeteneklerini güçlendirir
Konu karakter kıyaslaması değil kardeşim bp priestin oyun sonu itemleriyle damage atamaması bir wariorla bp yi karşılaştırman oyunla alakan olmadığı anlamına gelir. Warior hasar vursun ölmesin uçsun kaçsın mage görünmez olsun asas db atsın okçu tek atsın bp tek atsın derdimiz bu mu sence. Açarsın oraya bir konu tier 1 zırhlı bp tier 8537 li warior kıyaslaması diye olur biter.tier 1 seviye zırh kuşanan priest / tier 6 zırh kuşanan warriorla eşit olmak istemiş. gerisi mış miş
büyük boş yapmışsın seninde yazdıklarının çoğu yanlış ve kimse warrior açmaz çünkü warrior diğer karakterlerle aynı güçte ve solo oynanmıyoradam ne güzel yazmış makalesini neden baltalıyorsun moruk. Bir adama yalancı demek o kadar kolay olmamalı. Bir yama önce R skıl komboları yüzünden asası bırakacam diyen en elit asas yayıncısı için apar topar yama getirdiler R skili düzelttiler. Yayıncının ismini vermim, ama sırf adam Yeni servera kaçmasın diye yama getiriyorlar da bu adamın yazdıkları neden havada kalsın dikkate alınmasın. Hem sen kimsin ki karar merci sen sen mi oluyorsun da adamın makalesinin %90 yalan diyorsun. Git Warrior aç o zaman demek kolay da o zaman hep beraber warrior açalım, tüm server warrior dolsun, sonra da yönetim ne yapacak sırf fazla warriyor var diye, nerf getirecek. Bende warrior hariç tüm Joblar var bilgine.
dostum yapamadıkları elbette bazı şeyler vardır buna lafım yok, ama yapabildikleri gayette gördük misal bp priestlerin skillerini istedigi şekilde nerfleyebildiklerini biliyoruz. istedikleri itemlerin attak powerleriyle oynayabildiklerini biliyoruz. magelere ve okculara gelen nerfleri gayette başarılı şekilde yapıyorlar vs vs demek istedigim benim okçumda 2030 ap varken ben bi asasla kafa kafaya vs atamayıpta town atmak zorunda kalıyorsam bu oyunda ciddi sorunlar vardır kardeşim. benim elimde oyun sonu itemi (en azından su anlık) 8 vixen vardı ben bunu satmak zorunda kaldım 7 vixenle arasında 50 damage oynuyosa ve ben 8 krysis takan arkadaşı kesemiyorsam kimse bana dengeden bahsetmesin daha yazılcak cok sey varda değmez teşekkürler.dostum bişeyler sormussun ama sanki 100 tane oyun yapmış yönetmiş adamlar karsında varmış gibi soruyosun..yahu gelişticisi hılal adam bu adamın tecrübesi malum oyunda hile yazmaktı...kımlerden ne umuyosun onu anlamadık...neden yapmıyolar değil yapamıyolar zaten...
Bu nasıl mantık aga? BP'nin serverda sağlam bir zırhı varda adam almıyor mu, elinde gbsi var sağlam BP olmak istiyor tek yemek istemiyor asaslardan item yok. Asaslar aşırı damage atıyor, dagger defans veren item yok.Doğru. Warriorun 1 zırhı en kötüsü 7gb birakta 10mlik zırh giyen classdan daha iyi olsun dimi![]()
Dur bende senin gibi yazim. Forumun En boş postunu atan sensin dostun, bana göre senin sorun görmediklerin sorun. Biladerim sadece tartışmak için post atma, faydan yok bari sus.büyük boş yapmışsın seninde yazdıklarının çoğu yanlış ve kimse warrior açmaz çünkü warrior diğer karakterlerle aynı güçte ve solo oynanmıyor