Bir Battle Priestin Ağlaması !!!

Geoo

Üye
ağlamaya devam mı salıyoz mu komple :D faydası var mı sizce ?

Geoo

Üye
Kısa bi video hazırlıyorum yarına yükleyeceğim izleyince bp oynamaya devam eden 1 kişi kalmayacak zaten o kadar eminim video çekip izleyince durumun bu kadar kötü olduğunu ben bile tahmin etmiyordum...75 cap geldiğinden beri bildiğin eziyet çekiyormuşuz.

bebish

Üye
Kısa bi video hazırlıyorum yarına yükleyeceğim izleyince bp oynamaya devam eden 1 kişi kalmayacak zaten o kadar eminim video çekip izleyince durumun bu kadar kötü olduğunu ben bile tahmin etmiyordum...75 cap geldiğinden beri bildiğin eziyet çekiyormuşuz.
sonuna kadar destekliyorum seni yapılması gereken bu gerçekten. sadece bp priest degil tüm jobların dex ve str artışında büyük dengesizlik var şöyle ki ne kadar itemli olursan ol atılan damagelerde büyük sorun var ve yönetim bunu hala görmezden geliyor sorun şu ki insanlar artık bu durumdan çok sıkıldı bu durumu görmezden gelmeye devam ederseler çok sevdigimiz rise online' a maalesef ben ve çoğu kişi veda etmek zorunda kalıcak .

Hedvein

Üye
Karakterini az çok biliyorum, hemen hemen aynı çarımız senin takıların daha üstün ama tema olarak şunu söylemeliyim, ki hep söylüyorum:
Şuan oyun Atak priest rolünde PK atmaya malesef izin vermiyor, gırtlak çar da dizsek malesef şuan Priestin atak rolü hala farm similatörü, ilerde ne olur statlar skiller ne olur dengeleme ne durumda olur onu görmek lazım ama şu aşamada Skillset ve Build itibari ile hem rakibi yakalayamadığı için hem yavaşlatma veya durdurma skilli olmadığı için Priesti atak rolde dizip arenaya çıkmak malesef yoruyor. Bunu Mayıs ayından beri '' kanka gırtlak çar yaptın neden pk çıkmıyorsun'' diyenlere ithafen dile getiriyorum her zaman. Umarım PK atabileceğimiz günler de gelir zira sevdiğimiz çarla.
Meta olarak şu anki metada malesef mümkün değil, farm ise farm vs ise vs ama pk malesef.
İyi forumlar.

Geoo

Üye

Sayın Yönetim Bu yeterli Durumu daha nasıl açıklayabilirim bilmiyorum cevap yazarsanız memnun oluruz................ ??

Zafer1991

Üye

Sayın Yönetim Bu yeterli Durumu daha nasıl açıklayabilirim bilmiyorum cevap yazarsanız memnun oluruz................ ??
yeni bir konu açıp paylasırsan daha cok kişi görür diye düsünüyorum ayrıca o asası kesebilmen için 2 geoo daha lazım dmglere bak %350 skıl vuran dmg 550 vuruyor 2.5k aple fizik,matematik hatta kimyaya bile aykırı :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt