Kısa bi video hazırlıyorum yarına yükleyeceğim izleyince bp oynamaya devam eden 1 kişi kalmayacak zaten o kadar eminim video çekip izleyince durumun bu kadar kötü olduğunu ben bile tahmin etmiyordum...75 cap geldiğinden beri bildiğin eziyet çekiyormuşuz.
Karakterini az çok biliyorum, hemen hemen aynı çarımız senin takıların daha üstün ama tema olarak şunu söylemeliyim, ki hep söylüyorum:
Şuan oyun Atak priest rolünde PK atmaya malesef izin vermiyor, gırtlak çar da dizsek malesef şuan Priestin atak rolü hala farm similatörü, ilerde ne olur statlar skiller ne olur dengeleme ne durumda olur onu görmek lazım ama şu aşamada Skillset ve Build itibari ile hem rakibi yakalayamadığı için hem yavaşlatma veya durdurma skilli olmadığı için Priesti atak rolde dizip arenaya çıkmak malesef yoruyor. Bunu Mayıs ayından beri '' kanka gırtlak çar yaptın neden pk çıkmıyorsun'' diyenlere ithafen dile getiriyorum her zaman. Umarım PK atabileceğimiz günler de gelir zira sevdiğimiz çarla.
Meta olarak şu anki metada malesef mümkün değil, farm ise farm vs ise vs ama pk malesef.
İyi forumlar.