Nyrei
Üye

Özetle kendimi tanıtayım..
Kırmızı launcher'lı oyunda 12/13 sene heal atıp cure aldım.
Mahalle ve okul takımında Kaleciydim.
Mevcut halısaha ekibimizde Sol back olarak oynuyorum.
Moba oyunlarında Support (Lulu /thresh & Jakiro/Mirana mainim)
Rise online'da da Malümünüz üzerine 'İnt Priest'im'
Her kuluvarda, hayatın her alanında ben Support olan bir adamım ma burda cidden canım yanıyor.
Allah'ım heal 70 Skill'ine bir cure eklemişsiniz, Açıp attıktan sonra karın boşluğuma gelen 'Kames Top' gibi canımı acıttı skill. Nefessiz kaldım. Nedir 10sn CD?. Koymasaydınız iyidi. Koyma şu skill'i de usül usül hiç bir işe yaramayan buffer skill ağacına point spamlayalım.
Ara ara hayal kırıklıkları ve acı dolu olsa da, deneyim ve tecrübe kazanmak oyunda bizlere birazda olsa acı veriyor.
*El düşme faslını falan hiç açmıyorum zaten.
Priest sınıfının attack yönlü olmadığına 20Lv görevlerini falan yapamama olayınıda geçtim.
Bu kilit bir karakter, oyunu bu karakterin üzerine kurmak her zaman ileri seviye bir oyun deneyimi sunacağına inanıyorum.
HEAL SKİLL AĞACI 60'DAN SONRA ÇÖP!
Kırmızı launcher'lı oyunda 12/13 sene heal atıp cure aldım.
Mahalle ve okul takımında Kaleciydim.
Mevcut halısaha ekibimizde Sol back olarak oynuyorum.
Moba oyunlarında Support (Lulu /thresh & Jakiro/Mirana mainim)
Rise online'da da Malümünüz üzerine 'İnt Priest'im'
Her kuluvarda, hayatın her alanında ben Support olan bir adamım ma burda cidden canım yanıyor.
Allah'ım heal 70 Skill'ine bir cure eklemişsiniz, Açıp attıktan sonra karın boşluğuma gelen 'Kames Top' gibi canımı acıttı skill. Nefessiz kaldım. Nedir 10sn CD?. Koymasaydınız iyidi. Koyma şu skill'i de usül usül hiç bir işe yaramayan buffer skill ağacına point spamlayalım.
Ara ara hayal kırıklıkları ve acı dolu olsa da, deneyim ve tecrübe kazanmak oyunda bizlere birazda olsa acı veriyor.
*El düşme faslını falan hiç açmıyorum zaten.
Priest sınıfının attack yönlü olmadığına 20Lv görevlerini falan yapamama olayınıda geçtim.
Bu kilit bir karakter, oyunu bu karakterin üzerine kurmak her zaman ileri seviye bir oyun deneyimi sunacağına inanıyorum.
HEAL SKİLL AĞACI 60'DAN SONRA ÇÖP!