Bir Support'un Gözyaşları.

Nyrei

Üye
Özetle kendimi tanıtayım..
Kırmızı launcher'lı oyunda 12/13 sene heal atıp cure aldım.
Mahalle ve okul takımında Kaleciydim.
Mevcut halısaha ekibimizde Sol back olarak oynuyorum.
Moba oyunlarında Support (Lulu /thresh & Jakiro/Mirana mainim)
Rise online'da da Malümünüz üzerine 'İnt Priest'im'
Her kuluvarda, hayatın her alanında ben Support olan bir adamım ma burda cidden canım yanıyor.
Allah'ım heal 70 Skill'ine bir cure eklemişsiniz, Açıp attıktan sonra karın boşluğuma gelen 'Kames Top' gibi canımı acıttı skill. Nefessiz kaldım. Nedir 10sn CD?. Koymasaydınız iyidi. Koyma şu skill'i de usül usül hiç bir işe yaramayan buffer skill ağacına point spamlayalım.
Ara ara hayal kırıklıkları ve acı dolu olsa da, deneyim ve tecrübe kazanmak oyunda bizlere birazda olsa acı veriyor.
*El düşme faslını falan hiç açmıyorum zaten.
Priest sınıfının attack yönlü olmadığına 20Lv görevlerini falan yapamama olayınıda geçtim.

Bu kilit bir karakter, oyunu bu karakterin üzerine kurmak her zaman ileri seviye bir oyun deneyimi sunacağına inanıyorum.
HEAL SKİLL AĞACI 60'DAN SONRA ÇÖP!

baddy

Üye
Buff 66 miracle 1. 5 sn, db gitmeyip sırf savaşlar da takım için seri cc atıyorum. Healde ki 10 sn çöp.

Son düzenleme:

DuncanBlake

Üye
Her kuluvarda, hayatın her alanında ben Support olan bir adamım ma burda cidden canım yanıyor.
Allah'ım heal 70 Skill'ine bir cure eklemişsiniz, Açıp attıktan sonra karın boşluğuma gelen 'Kames Top' gibi canımı acıttı skill. Nefessiz kaldım. Nedir 10sn CD?. Koymasaydınız iyidi. Koyma şu skill'i de usül usül hiç bir işe yaramayan buffer skill ağacına point spamlayalım.
Ara ara hayal kırıklıkları ve acı dolu olsa da, deneyim ve tecrübe kazanmak oyunda bizlere birazda olsa acı veriyor.
Priest sınıfının attack yönlü olmadığına 20Lv görevlerini falan yapamama olayınıda geçtim.

Bu kilit bir karakter, oyunu bu karakterin üzerine kurmak her zaman ileri seviye bir oyun deneyimi sunacağına inanıyorum.

sarı siteden sonra kırmızı launcher :D :D priest sınııfında düzelmesi gereken çok şey var. özellikle bazı skiller buff kısmında çok kullanışsız kalıyor early levelde. heal da ise daha efektif skiller ile güncellenmeli. şu rogue karakterlere de bi parti swift getirseler :p

Mitraileusse

Üye
LOL , 70 bin tl 'lik asaslara db atınca, elindeki 1m lik tokmakla 2 atabilen sınıfı oynayan biri mi söylüyor bunu :D Ayrıca canı %4 iken bile 'ışık hızıyla' gate atabilen bir sınıf :D hangi mmo'da priest sınıfının atağı bu kadar güçlü? eline kalkan takıyorsun ölümsüzsün, tokmak alıyorsun db ile 2 atıyorsun, sana mı vurdular? gate skili her zaman sağ tıkta zaten, ışık hızıyla town atıyorsun :D gerçekten biraz edep ya hu

Elindeki 1 m tokmak derken sen olaya çok yanlış yerden bakıyosun . direk asas pvp yapalım oyunun adıda asas online olsun ne dersinn ?

Defender0fSekiLBiRi

Üye
Haklısın sayın hocam. Healdeki cureyi açma gafletinde ben de bulundum. Hatta Healdeki 75 i de açtım belki kurtarır diye onun de cd'ı 90987987980 saniye olunca bir b*ka yaramıyor.

Alkoer

Üye
Heal tarafı çöp.

Buff tarafında parti bufflar çok yetersiz sc siz oynamayı imkansız hale getiriyor.

ANAXIMANROS

Üye
Elindeki 1 m tokmak derken sen olaya çok yanlış yerden bakıyosun . direk asas pvp yapalım oyunun adıda asas online olsun ne dersinn ?

Asas'ın da çok güçlü olduğu yerler var. Hatta Asas ile Asas arasında bile adetletsizlik var. Onu konuşmuyoruz şu an. Onu konuşuacak olsak emin ol sabaha kadar tartışırız. Konu, priestin gereksiz güçlü olması

Mitraileusse

Üye
Asas'ın da çok güçlü olduğu yerler var. Hatta Asas ile Asas arasında bile adetletsizlik var. Onu konuşmuyoruz şu an. Onu konuşuacak olsak emin ol sabaha kadar tartışırız. Konu, priestin gereksiz güçlü olması

Abicim sezarın hakkı sezara farm konusunda haklısın bişey diyemem ama pvp de el kaldıramıyosun db skilleri gereksiz uzun ve sıkıntılı prest 65 levelde güçlü bi karakterdi aklınızda öyle kaldı şuan gerçekten kötü durumda olduğunu düşünüyorum ..

BEARFACT

Yönetici
Game Master

Merhaba,

Bahsettiğin oyunların bir kısmını benimde oynama fırsatım oldu, Moba oyunlarında ve WoW içerisinde genelde DPS karakterler oynadım ve ilk zamanlarında inan çok sorunları vardı. Bir kıyaslama yapmıyorum yanlış anlama, bir şeye ''ÇÖP'' ''hiç bir işe yaramayan'' demek için erken olduğunu düşünüyorum. Oyun henüz 7. ayına yeni girdi ve sizlerin en sevmediği dönem olan ''Erken Erişim'' döneminde.
Bu dönem içerisinde Beta ve Alfa testlerinden ayrı olarak sizlerle birlikte iyi ve kötü yönlerimizi görebiliyoruz, bizim gözlemleyemediğimiz alfa ve beta testlerinde karşımıza çıkmayan sorunları görüp düzeltme yolunda ilerliyoruz.
Bir bildirim yapacaksanız bunu lütfen oyun içerisinden veya resmi siteden bilet atarak yapın.

Nyrei

Üye
Öncelikle, bizlere fikirlerimizi ve düşüncelerimizi özgürce sunup, savunabileceğimiz bu platformu oluşturduğunuz için teşekkürler. Bizler sizin kadar sabırlı değiliz çünkü yapılan tüm gelişmelerden sonuca erdiğinde haberdar oluyoruz.ne yazık ki sabretmek bu işin en sıkıcı kısmı. Özümüzü sokak kapısında bırakıp içine girdiğimiz bu evrende rol yaparken, bu evrene özgü hayaller kurup düşüncelerimizi bu evrende yeşertiyoruz. Hayal kırıklığı yaşadığımız anlarda da her birey gibi kızıp öfkelenip hızlı çözüm arıyoruz. Herkesin işini elinden geldiği gibi yaptığından emin olmakla birlikte, bizlerde sosyal hayattaki işlerimizden arda kalan zamanda bu evrene dahil oluyoruz. Bizler bu dünyanın dönemsel insanlarıyız ve bulunduğumuz zaman diliminde sorunlarla değil, akıcı içeriğiyle vakit geçirmek istiyoruz. Sizleri anlıyoruz, daha iyisini istediğiniz ve daha iyisi için çalıştığınızdan da eminiz. Sizlerin şevkini ilgisini kırmak son isteğimiz, sürçülisan ettiysek affola.

Nyrei

Üye
Merhaba,

Bahsettiğin oyunların bir kısmını benimde oynama fırsatım oldu, Moba oyunlarında ve WoW içerisinde genelde DPS karakterler oynadım ve ilk zamanlarında inan çok sorunları vardı. Bir kıyaslama yapmıyorum yanlış anlama, bir şeye ''ÇÖP'' ''hiç bir işe yaramayan'' demek için erken olduğunu düşünüyorum. Oyun henüz 7. ayına yeni girdi ve sizlerin en sevmediği dönem olan ''Erken Erişim'' döneminde.
Bu dönem içerisinde Beta ve Alfa testlerinden ayrı olarak sizlerle birlikte iyi ve kötü yönlerimizi görebiliyoruz, bizim gözlemleyemediğimiz alfa ve beta testlerinde karşımıza çıkmayan sorunları görüp düzeltme yolunda ilerliyoruz.
Bir bildirim yapacaksanız bunu lütfen oyun içerisinden veya resmi siteden bilet atarak yapın.

Hedvein

Üye
Şu forumda çok konu gördüm ama böyle bir girizgâh görmedim, helal valla güzel yazmışsın. Finalde de bok-sidik gibi benzetmeler olmayaydı iyiydi. Şu oyunu şöyle biraz kendi haline salsak ne güzel olacak oysa. Yönetime acele ettirdikçe neler yaşanıyor sürekli görmemize rağmen zaman tanımamakta inat ediyoruz.

Çok eksik var evet ama 2021den bu zamana baktığında da bir sürü ilerleme var, adım adım da olsa ilerleyişini görmek varken neden 4 nala koşmasını bekliyoruz ki.

Witch_King

Üye

Bu konu çok fazla göze batmaya başladı artık. Her priest dediklerine katılıyordur eminim. Ama ben bu sorunların düzeleceğini umuyorum. Çok da uzun sürmez bence. Bu arada konudan alakasız ama WOLOLO yazan Age of Empires 1 oyunundaki büyücüyse koptum :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt