Bırakın alfa'yı açmayı bir açıklama yok hafta bitti !!

xRuLing

Üye
Brom Kağıttan uçak yapmıyorlar içerde kos koca oyun yapıyorlar bi sorun çıkmıştır aksamıştır olabilitesi olan şeyler sabredicez 2-3 güne açıklama yapılır bu kadar sabırsız olmayalım sorunsuz çıkarmanın peşindeler oyunu olması gerekende bu zaten sabır sabır sabır

MuharremVEVO

Üye
Brom Kağıttan uçak yapmıyorlar içerde kos koca oyun yapıyorlar bi sorun çıkmıştır aksamıştır olabilitesi olan şeyler sabredicez 2-3 güne açıklama yapılır bu kadar sabırsız olmayalım sorunsuz çıkarmanın peşindeler oyunu olması gerekende bu zaten sabır sabır sabır
Kardeşim offical'mı geliyor ? alfa bu ya neyin sorunsuzu zaten sorunları görmek için alfa açılıyor ayrıca biz bu firmaya gönül verdik nasıl ikidir bizi aksata bilirler.

Resquection

Üye
Tahmin işinden çok çalışıyoruz, yetiştirmeye çalışıyoruz gibi bir konuşma dahi gelse bizler tatmin olabiliriz. Forumda aktif olmaları lazım diye düşünüyorum.

xRuLing

Üye
Kardeşim offical'mı geliyor ? alfa bu ya neyin sorunsuzu zaten sorunları görmek için alfa açılıyor ayrıca biz bu firmaya gönül verdik nasıl ikidir bizi aksata bilirler.
bilemezsin brom alfa için hazırlık yapılmıyormu yapılıyor sıkıntı çıkmış çıkmış işte sorun çözüldü diye biliyorum yapılır açıklama SABIRRRR

MuharremVEVO

Üye
Tahmin işinden çok çalışıyoruz, yetiştirmeye çalışıyoruz gibi bir konuşma dahi gelse bizler tatmin olabiliriz. Forumda aktif olmaları lazım diye düşünüyorum.
Biz yetkili kişilrden fazla aktifiz. İnan kaç gündür sabah akşam bi altının gramına birde row sitesine bakıyorum yıl sonu diye yazıp çıktılar işin içinden.

MuharremVEVO

Üye
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var :) bende öyle oynucam. Hem alfa bu birsuru bug olcak Server hep çöküp durcak belki
Yani kabul edildik onun bile hevesi kursağımda kaldı benim oyunu karalama gibi bir niyetim yok geçen ilk fragmanından beri sıkı takip ediyorum zaten bu günlere gelene kadar canımız çıktı gelse diye bakıyoruz artık .

TheHandOfGod

Üye
verilen tarihlerin hiç biri tutmuyor.. kimse burada oyun yapmak kolaydır, modelleme nedir ki vs. demiyor. Her verdikleri tarihte hep en son gün bekleniyor ve erteleniyor. Sıkıntı bu bence. Kimse size ertelemeyi duyurduktan sonra 1-2 hafta süre verin diye zorlamadı süreyi kendiniz belirlediniz ve gerçekten hayal kırıklığı oluyor sürekli.. Şuana dek müşteri odaklı bir yaklaşım göremedik. " En iddialı olduğumuz konu oyuncu taleplerine en kısa sürede geri dönüş yaparak gerekli iyileştirmeleri sağlamak. Bunlar yapıldıkça zaten yerli oyunumuz sizlerin de desteği ile global anlamda da çok iyi yerlere gelecektir. Tabii ki bunun yanı sıra hilesiz, bugsız ve akıcı oynanış temel hedefimizdir. "
bu sizin resmi sitenizdeki en iddialı olduğunuz konu nedir sorusuna yazmış olduğunuz cevap. Şu ana kadar verdiğiniz tarihlerde oyuncuları mutlu ettiğiniz henüz görülmedi..

MuharremVEVO

Üye
verilen tarihlerin hiç biri tutmuyor.. kimse burada oyun yapmak kolaydır, modelleme nedir ki vs. demiyor. Her verdikleri tarihte hep en son gün bekleniyor ve erteleniyor. Sıkıntı bu bence. Kimse size ertelemeyi duyurduktan sonra 1-2 hafta süre verin diye zorlamadı süreyi kendiniz belirlediniz ve gerçekten hayal kırıklığı oluyor sürekli.. Şuana dek müşteri odaklı bir yaklaşım göremedik. " En iddialı olduğumuz konu oyuncu taleplerine en kısa sürede geri dönüş yaparak gerekli iyileştirmeleri sağlamak. Bunlar yapıldıkça zaten yerli oyunumuz sizlerin de desteği ile global anlamda da çok iyi yerlere gelecektir. Tabii ki bunun yanı sıra hilesiz, bugsız ve akıcı oynanış temel hedefimizdir. "
bu sizin resmi sitenizdeki en iddialı olduğunuz konu nedir sorusuna yazmış olduğunuz cevap. Şu ana kadar verdiğiniz tarihlerde oyuncuları mutlu ettiğiniz henüz görülmedi..
Sorma herkes bir yalakalık peşinde sanki gm'lik verilecek millete herşey güzel de biz kötü konuşuyoruz sanki bizde istiyoruz milli oyunumuzu ama daha buralarda bunları yaşamak hayal kırıklığı böyle ufak hatalar büyük sonuçlar doğuracak haberleri yok ikidir kendi verdikleri tarihi erteliyorlar biz sizden tarih istemedik siz veriyorsunuz ama uymuyorsunuz madem öyle insanları boşu boşuna ümitlendirmeyin.

LunasCar

Üye
Sakin olun beyler alfa sadece sunucu yük testi için olacak öyle düşünün

TheHandOfGod

Üye
Sakin olun beyler alfa sadece sunucu yük testi için olacak öyle düşünün
isterse sadece oyunda gezinmek olsun farketmez. Benim anlatmak istediğim şey bir söz veriliyorsa bir tarih veriliyorsa arkasında durulması. Oyun 2022 de açılacak deseler bu forumun ve discord sunucusunun bu kadar aktif olacağını düşünüyor musun ? Hangi sebeple verilen tarihlerde hiç gülemedik bilemiyorum ama bence bu şekilde olmamalı.. Senin verdiğin yanıta göre ise madem sadece alfa sadece sunucu yük testi vs. diyorsun o halde daha kolay ve hızlı açılması gerekiyor..

Son düzenleme:

MuharremVEVO

Üye
isterse sadece oyunda gezinmek olsun farketmez. Benim anlatmak istediğim şey bir söz veriliyorsa bir tarih veriliyorsa arkasında durulması. Oyun 2022 de açılacak deseler bu forumun ve discord sunucusunun bu kadar aktif olacağını ? Hangi sebeple verilen tarihl erde hiç gülemedik bilemiyorum ama bence bu şekilde olmamalı.. Senin verdiğin yanıta göre ise made msadece alfa sadece sunucu yük testi vs. diyorsun o halde daha kolay ve hızlı açılması gerekiyor..
Katılıyorum. alfa alfa diye geçiştirip duruyorsunuz o kadar değersiz ve kolaysa neden bu durumdasınız?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt