Bırakın alfa'yı açmayı bir açıklama yok hafta bitti !!

Alterego

Üye
Ben de her gün oyunu bekliyorum, açıklama yapılmaması kafamı kurcalıyor ama "Yıllık izinim bitti bro nasıl oyun oynucam şimdi ben ? Kim telafi edecek beni ?" nedir?

Yıllık iznini oyuna mı endekslemiştin? Öyleyse geçmiş olsun.

Umarım yetkililerden bir açıklama gelir.

xRuLing

Üye
isterse sadece oyunda gezinmek olsun farketmez. Benim anlatmak istediğim şey bir söz veriliyorsa bir tarih veriliyorsa arkasında durulması. Oyun 2022 de açılacak deseler bu forumun ve discord sunucusunun bu kadar aktif olacağını ? Hangi sebeple verilen tarihl erde hiç gülemedik bilemiyorum ama bence bu şekilde olmamalı.. Senin verdiğin yanıta göre ise made msadece alfa sadece sunucu yük testi vs. diyorsun o halde daha kolay ve hızlı açılması gerekiyor..
Emin Olun onlarda üzgün isteyerek yapılan bişey değil bu tarih verip yada boşverelim ya sonra açarız dinilen bi erteleme değil bu bi sorun çıktı ne yapılacaktı başka ( SORUN - SIKINTI - PROBLEM-HATA-)

okang1907

Üye
Anlayabiliyoruz oyun yapmak kolay değil özellikle MMORPG yapmak daha da zor bunun da farkındayız. Bu süreçte en azından oyuncular ile canlı yayınlar yaparak iletişimde kalarak bu süreci daha olumlu ve iyi yönetebilirdiniz.

xRuLing

Üye
Daha alfa testinde böyle lafınızın arkasında duramıyorsunuz size nasıl güvenelim ? bu beklenti bizim güvenimizi ve hevesimi kırdı.
sizide anlıyorum izin almışsınız hevesiniz kursanızda kaldı üzücü bi durum farkındayım ama emin olun onlar sizden daha çok üzgündür

May Payne

Üye

eq6YUx.jpg

MuharremVEVO

Üye
Ben de her gün oyunu bekliyorum, açıklama yapılmaması kafamı kurcalıyor ama "Yıllık izinim bitti bro nasıl oyun oynucam şimdi ben ? Kim telafi edecek beni ?" nedir?

Yıllık iznini oyuna mı endekslemiştin? Öyleyse geçmiş olsun.

Umarım yetkililerden bir açıklama gelir.
Evet oyuna göre almıştık tek bende değil 3 kişi. rahat rahat oynayalım diye

X A

Üye
Kardeş güvenmiyorsan çek alt f4 allah aşkına ne kendini yor ne bizi :)

MuharremVEVO

Üye
Anlayabiliyoruz oyun yapmak kolay değil özellikle MMORPG yapmak daha da zor bunun da farkındayız. Bu süreçte en azından oyuncular ile canlı yayınlar yaparak iletişimde kalarak bu süreci daha olumlu ve iyi yönetebilirdiniz.
Hayır bize tarih vermesinler o zaman şu zamanda hazır diye üstünde çalışıyoruz uğraşıyoruz bekleyin felan desinler yani şu tarihte açıyoruz diyorlar farklı oluyor.

TheHandOfGod

Üye
Emin Olun onlarda üzgün isteyerek yapılan bişey değil bu tarih verip yada boşverelim ya sonra açarız dinilen bi erteleme değil bu bi sorun çıktı ne yapılacaktı başka ( SORUN - SIKINTI - PROBLEM-HATA-)
peki siz sıkıntınızı verilen sözler ne kadar daha tutulmayınca dile getireceksiniz ? Yönetimle bir bağınız yoksa oyun süreci hakkında bilginiz yoksa bence kraldan çok kralcı olmayın.. Belki de alfaya girip yarım saat oynayıp çıkacağım mesele alfa olması değil veya sıfır sorunla gelmesini istiyor olmakta değil. Bir kitleye hitap ediliyor, resmi sitelerinde oyuncuların yanında olacağız deniliyor ve daha oyun başlamadan alfa sürecinde bile verilen tarihlerde kaç oldu sıkıntı çıkıyor. Oyun şuanda epic games launcher ile gelmiyor alfayı rar ile indirdik şu aşamada epic games ile olan anlaşma çok önemli değil alfa açılışı için benim kendi görüşüm.. kaldı ki önemli bile olsa ortada bir erteleme var ve verilen bir süre var

X A

Üye
Sana noluyor kardeş sen mi belirlicen oyun oynayıp oynamıcağımı burası forum istediğimi yazarım. bak işine

Sen mi belirleyeceksin adamların güvenilir olup olmadığını ? Boş boş konuşma. Alfa hakkında bilgi varmı diye yazarsın girersin dc ye yöneticilerle konuşursun olmadı burda özelden yazarsın. Boş boş konu açmazsın.

Bjelkorg

Üye
Yıllık izinim bitti bro nasıl oyun oynucam şimdi ben ? Kim telafi edecek beni ?
Yatırım yaptın da projeni zamanında teslim mi etmediler hocam? Yanlış tavır sergiliyorsunuz. Biraz anlayışlı ve sabırlı olun. Keyiflerinden aksatmıyorlar bu durumları emin olabilirsiniz.

MuharremVEVO

Üye
2 çocuğum var benim dostum senin gibi ergen birine mi benziyorum profil resmimi alkollü içekli resim felan koyucam veya yalnız kalıcam sadece yoğunluktan arınmak için iznimi buna denk getirmiştim ama sen ko oyuncusu felansın yaşında 20 -25 arası birşey galiba burda ergen ergen konuşuyorsun

okang1907

Üye
Sen mi belirleyeceksin adamların güvenilir olup olmadığını ? Boş boş konuşma. Alfa hakkında bilgi varmı diye yazarsın girersin dc ye yöneticilerle konuşursun olmadı burda özelden yazarsın. Boş boş konu açmazsın.
Burası öneri ve şikayet başlığı insanlar dilediği gibi rahatsız oldukları durumları dile getirmekte özgürlerdir. Beğenmiyorsan okur geçersin yorum yapmak zorunda değilsin.

May Payne

Üye
Tartışmanın son bulması adına konuya kilit atılmasını önemli rica ediyorum. Nökerlerimi hazırlatmayın bana. :mad:

X A

Üye
Burası öneri ve şikayet başlığı insanlar dilediği gibi rahatsız oldukları durumları dile getirmekte özgürlerdir. Beğenmiyorsan okur geçersin yorum yapmak zorunda değilsin.

Beğenmiyorsa oynamak zorunda değil milleti saçma sapan kışkırtmak için konu açmak zorunda hiç değil kardeşim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt