Resquection
Üye
En çok sana üzüldüm başkan...Yıllık izinim bitti bro nasıl oyun oynucam şimdi ben ? Kim telafi edecek beni ?
En çok sana üzüldüm başkan...Yıllık izinim bitti bro nasıl oyun oynucam şimdi ben ? Kim telafi edecek beni ?
Emin Olun onlarda üzgün isteyerek yapılan bişey değil bu tarih verip yada boşverelim ya sonra açarız dinilen bi erteleme değil bu bi sorun çıktı ne yapılacaktı başka ( SORUN - SIKINTI - PROBLEM-HATA-)isterse sadece oyunda gezinmek olsun farketmez. Benim anlatmak istediğim şey bir söz veriliyorsa bir tarih veriliyorsa arkasında durulması. Oyun 2022 de açılacak deseler bu forumun ve discord sunucusunun bu kadar aktif olacağını ? Hangi sebeple verilen tarihl erde hiç gülemedik bilemiyorum ama bence bu şekilde olmamalı.. Senin verdiğin yanıta göre ise made msadece alfa sadece sunucu yük testi vs. diyorsun o halde daha kolay ve hızlı açılması gerekiyor..
sizide anlıyorum izin almışsınız hevesiniz kursanızda kaldı üzücü bi durum farkındayım ama emin olun onlar sizden daha çok üzgündürDaha alfa testinde böyle lafınızın arkasında duramıyorsunuz size nasıl güvenelim ? bu beklenti bizim güvenimizi ve hevesimi kırdı.
Evet oyuna göre almıştık tek bende değil 3 kişi. rahat rahat oynayalım diyeBen de her gün oyunu bekliyorum, açıklama yapılmaması kafamı kurcalıyor ama "Yıllık izinim bitti bro nasıl oyun oynucam şimdi ben ? Kim telafi edecek beni ?" nedir?
Yıllık iznini oyuna mı endekslemiştin? Öyleyse geçmiş olsun.
Umarım yetkililerden bir açıklama gelir.
Hayır bize tarih vermesinler o zaman şu zamanda hazır diye üstünde çalışıyoruz uğraşıyoruz bekleyin felan desinler yani şu tarihte açıyoruz diyorlar farklı oluyor.Anlayabiliyoruz oyun yapmak kolay değil özellikle MMORPG yapmak daha da zor bunun da farkındayız. Bu süreçte en azından oyuncular ile canlı yayınlar yaparak iletişimde kalarak bu süreci daha olumlu ve iyi yönetebilirdiniz.
Yıllık izinim bitti bro nasıl oyun oynucam şimdi ben ? Kim telafi edecek beni ?
peki siz sıkıntınızı verilen sözler ne kadar daha tutulmayınca dile getireceksiniz ? Yönetimle bir bağınız yoksa oyun süreci hakkında bilginiz yoksa bence kraldan çok kralcı olmayın.. Belki de alfaya girip yarım saat oynayıp çıkacağım mesele alfa olması değil veya sıfır sorunla gelmesini istiyor olmakta değil. Bir kitleye hitap ediliyor, resmi sitelerinde oyuncuların yanında olacağız deniliyor ve daha oyun başlamadan alfa sürecinde bile verilen tarihlerde kaç oldu sıkıntı çıkıyor. Oyun şuanda epic games launcher ile gelmiyor alfayı rar ile indirdik şu aşamada epic games ile olan anlaşma çok önemli değil alfa açılışı için benim kendi görüşüm.. kaldı ki önemli bile olsa ortada bir erteleme var ve verilen bir süre varEmin Olun onlarda üzgün isteyerek yapılan bişey değil bu tarih verip yada boşverelim ya sonra açarız dinilen bi erteleme değil bu bi sorun çıktı ne yapılacaktı başka ( SORUN - SIKINTI - PROBLEM-HATA-)
Sana noluyor kardeş sen mi belirlicen oyun oynayıp oynamıcağımı burası forum istediğimi yazarım. bak işineKardeş güvenmiyorsan çek alt f4 allah aşkına ne kendini yor ne bizi
Sana noluyor kardeş sen mi belirlicen oyun oynayıp oynamıcağımı burası forum istediğimi yazarım. bak işine
Yatırım yaptın da projeni zamanında teslim mi etmediler hocam? Yanlış tavır sergiliyorsunuz. Biraz anlayışlı ve sabırlı olun. Keyiflerinden aksatmıyorlar bu durumları emin olabilirsiniz.Yıllık izinim bitti bro nasıl oyun oynucam şimdi ben ? Kim telafi edecek beni ?
Peki burda sana dokunan ne ?Sen mi belirleyeceksin adamların güvenilir olup olmadığını ? Boş boş konuşma. Alfa hakkında bilgi varmı diye yazarsın girersin dc ye yöneticilerle konuşursun olmadı burda özelden yazarsın. Boş boş konu açmazsın.
Verilen tarihler neden olmuyor ?Yatırım yaptın da projeni zamanında teslim mi etmediler hocam? Yanlış tavır sergiliyorsunuz. Biraz anlayışlı ve sabırlı olun. Keyiflerinden aksatmıyorlar bu durumları emin olabilirsin.
Burası öneri ve şikayet başlığı insanlar dilediği gibi rahatsız oldukları durumları dile getirmekte özgürlerdir. Beğenmiyorsan okur geçersin yorum yapmak zorunda değilsin.Sen mi belirleyeceksin adamların güvenilir olup olmadığını ? Boş boş konuşma. Alfa hakkında bilgi varmı diye yazarsın girersin dc ye yöneticilerle konuşursun olmadı burda özelden yazarsın. Boş boş konu açmazsın.
Burası öneri ve şikayet başlığı insanlar dilediği gibi rahatsız oldukları durumları dile getirmekte özgürlerdir. Beğenmiyorsan okur geçersin yorum yapmak zorunda değilsin.