Bırakın alfa'yı açmayı bir açıklama yok hafta bitti !!

Vying

Üye
Bir haber gelmemiş olmamasını bende doğru bulmuyorum. Aksilik olabilir fakat iletişimsizlik hoş değil. Hiçbir yerden olmasa forumdan duyuru yapılıp ne kadar gecikme yaşanacaksa haberi verilmeli.

İlgi seviyeleri ön gösterimde samimi ve yakın geldi, umarım bu tutumu şu an meşgul oldukları için gösteremiyorlardır.
Inan umrumda degil isterse 1 ay daha gec acilsin ama iletisimde olunmamasi beni sinirlendiriyor. Aciklasinlar boyle boyle problemimiz var acamiyoruz bu hafta yada bu ay, ama ortada olmamalari can sıkıcı. Adam gibi açıklama yapsalar bizde yanlarında oluruz

Vying

Üye
Ben daha gündüzden patlayacaktım çünkü tahammül kalmadı artık hep aynı konular. Bu arkadaşlar bu konular açıldığını bilerek görerek aynı konuları açmaya devam ediyorlar. Artık sabret sabret bir yere kadar. Çözümü konu açmak değil. Soruyu özelden yada Discord kanalından sorarak çözebilirler. Hele bazıları var öyle bir abartıyorki sanki vurkaç yapacak adamlar. Adamlar kaçacak olsa ön tanıtımda yapmazlardı private oyun mantığında bir oyun açarlardı zaten bu kadar tanıtıma bile hiç yoksa ortalama 50TL lik +100 000 e-pin çekecek hali hazırda mevcuttu onları vurur kaçarlardı.
Kardesım tabiki susmayacayız acıcagız konu. Bizlere birşey vaad edildi o yüzden buradayız ve sorularımıza ne discord ne forum nede instadan bi yanıt alamıyorum ben ?

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Konu içerisinde hakaret / hakaret sayılabilecek kurallara aykırı yorumlar silindi.
Konunun devamlılığı açısından yorum yaparken özen gösterin lütfen.
Tartışmaların kuralların dışına çıkması halinde konu kilitlenecektir.

I_will_Save_You

Üye
Lütfen sakin olun, acemice bir iş yapılmıyor. Yöneticilerin ne kadar hassas olduklarını konularınızın altına yaptıkları yorum ve yardımlarından anlayabilirsiniz.

Black Vortex

Üye
Screenshot_1.png

Bigjest

Üye
Kardesım tabiki susmayacayız acıcagız konu. Bizlere birşey vaad edildi o yüzden buradayız ve sorularımıza ne discord ne forum nede instadan bi yanıt alamıyorum ben ?
Merhaba
Moderatör ekibine discord ve forum üzerinden istediğiniz her süreçte ulaşabilirsiniz ve sorularınızı aktarabilirsiniz.Tüm ekip sizlerden gelen her soruyu titizlikle cevaplamaya çalışıyor.Yoğun bir süreçten geçtiğimiz için görmediğimiz olabiliyor.Sorununuzu çözmek adına benimle iletişime geçebilirsiniz.
İyi forumlar.

Armageddon

Üye
Problemlerle karşılaşacağımıza bir süre fazla bekleyelim, daha az sorunla karşılaşalım. Böylesi daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

eNdo

Üye
Altı üstü bir kaç gün stres testi yapılacak beta bile değil :) hepimiz istiyoruz ki burdayız ama beklemekten başkada çare yok.

Zlatan

Üye
Bu devirde herkes evinde iken oyunu neden geciktirmek istesinler ki bilerek... Elbet bir sorunla karşılaşıyorlardır ki gecikiyordur. Sakin..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt