ben aslında eşitlik adaletten yanayım o yüzden evet demek istiyorum, fakat ırkların birbirine karşı sağladığı üstünlüklerin bir anlamı kalmayacaksa diğer ırkın önüne geçmek bir avantaj sağlamayacaksa bu gelişimi de karakterlere yapılan yatırımı da olumsuz anlamda etkiler diye düşünüyorum. Protean ırkına geçişler ücretsiz veya ilk kayıtta ufak tefek avantajlar vererek oradaki oyuncu sayısında artışa gitmek gibi çözümler de üretilebilir.Ekleme yapmadan da edemeyeceğim bir sürü insan bir sürü dengesizlikten adaletsizlikten dert yanarken aylardır umursamayıp anket açmayıp bu konuda anket açılması da bir oyuncu olarak keyfe keder kararlar aldığınızı düşündürüyor zira amaç oyuncuyu düşünmek fikirlerini önemsemek ise bir sürü konuda anket açıp bizlere danışmalısınız diye düşünüyorum.
Katılıyorum. Hissiyatım şu ki, yönetim de pek çok konuda boşlukta. Taleplerimizi degerlendirip yerine getirmek istiyorlar. Ellerinde olsa kusurları şıp diye giderirler, umursamaz değiller. Ama emin de değiller. "Şunu şöyle yapınca bu iş çözülecek" gibi bir kararları yok, onun yerine "bir de şunu deneyelim" diyip yapıyorlar. Okçudaki sorunlar ve alınan tepkiler konusunda birşeyler yapmak istediklerine eminim, asas konusunda da öyle "ama şimdi bunu yaparken başka bişeyi bozmayalım iyi kötü bir asas oyuncu profili oluştu onları ürkütmeyelim, yeni okçu playerler olsun diye elimizdeki asasları kaybetmeyelim dengesiz mengesiz boyle idare etsin işte" diye düşündükleri hissiyatı oturdu bende. Gold drobu, farm ve craft da biraz bu saydiğim etkenler biraz da para konusuna kurban gitti diye düşünüyorum. Öte yandan oyuncu talepleri de taban tabana zıt. Yönetimin işi kolay değil kendilerine sabır diliyorum.
Son olarak, bir gün kulağima saçma bir laf geliyor belli belirsiz. Ne alaka ya ne gerek var diyorum veya oyunun gelişimde sira o konuya gelene kadar ohoo diyorum. Sonra bi bakıyorum tak o yapılmış. Bu da bana duşundürüyor ki sesi az ama nüfuzu çok olan bir elit kesim var, onlar ne derse o yapılıyor.
Bu bencesi tabi