ANKET Blood Valley ve Crystal Fortress War Etkinlik Anketi

CFW ve BVW Etkinliklerine 2 Irkın aynı parti içerisinde girmesini isterim.

• Evet

Oy: 195 70.1%
  • Hayır

Oy: 83 29.9%

• Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_igor_

Üye
sezon puanı kaldırılmadığı sürece bu iş olmaz bence çünkü herkes sezon puanı kasmak zorunda değil.
evet sonra afk royal chest peşinde bir sürü acc dolansın savaş haritasında, bir etkinliğe katılmak istiyorsanız sizde elinizden geleni yapın ve 1-2 gün bp kasın çok zor bir şey değil

GaeukoHontza

Üye
yine değişen birşey olmuyacak itemsizlerin geldiği takımlar kaybedicek aynı takımda olucaksak ne anlamı kaldı protean ya da lunaskar oynamanın tek ırka düşürün rahatlıyalım

Macy

Üye
Cf için karma bir ırk olması ne kadar doğru olur bilemem. Geçici bir çözüm ise neden olmasın? Irklar dengelendiginde tekrar ırk savaşına dönülecekse olabilir. Fakat cf için önceliğiniz lvl eşitliği olması gerekiyor! Sonra BP e göre yerleştirmeli. BP e göre yerleştirip 15 lvl fark olan grublarda vs etkinliği çok saçma. Ayrıca yeterli eşleşme sonrası açıkta kalan oyuncular; kendi sınıfı ile eşlesmesi daha doğru olur. 8Priest vs 8rogue vb. bu şekilde pek adil değil.

caen34

Üye
Ben evet oyu verdim. Yalnız bunun yerine ırk dengesi sağlayacak clan geçişlerinde kolaylık daha mantıklı olmaz mı?

GrejuwalTRl

Üye
Hocam bu ırk değişimlerinde skiller tekrar açılması olayını kaldırırsanız ırklar'da bir denge oluşmak adına faydası olur. Sürekli skill book ve extra maliyet oluyor insanlar için

N1pple

Üye
ben aslında eşitlik adaletten yanayım o yüzden evet demek istiyorum, fakat ırkların birbirine karşı sağladığı üstünlüklerin bir anlamı kalmayacaksa diğer ırkın önüne geçmek bir avantaj sağlamayacaksa bu gelişimi de karakterlere yapılan yatırımı da olumsuz anlamda etkiler diye düşünüyorum. Protean ırkına geçişler ücretsiz veya ilk kayıtta ufak tefek avantajlar vererek oradaki oyuncu sayısında artışa gitmek gibi çözümler de üretilebilir.Ekleme yapmadan da edemeyeceğim bir sürü insan bir sürü dengesizlikten adaletsizlikten dert yanarken aylardır umursamayıp anket açmayıp bu konuda anket açılması da bir oyuncu olarak keyfe keder kararlar aldığınızı düşündürüyor zira amaç oyuncuyu düşünmek fikirlerini önemsemek ise bir sürü konuda anket açıp bizlere danışmalısınız diye düşünüyorum.

Aziz

Üye
Yani bir çok devasa oyun bu konuda adım attı. 2 ırk girebiliyor. Eğer eklenebilirse (lunarkasız ya da proteansız) tercihe bağlı olursa o da olabilir. Hayır ben kendi ırkımla savaşmak istiyorum diyen oyuncularda olabilir. Eşleşme yetersiz olursa oyun dışında kalabilir.

chrys591

Üye
ben event kazanayım diye proteandan lunaskara geçmiş biriyim ve hayır verdim.Protean halkının sorunu eventlerde dengesizlik falan değil.Blood valley neyse ama cfwlerde zaten karakterler eşit sayıda oluyor cogu odada.Ne kadar farmcı gb satıcısı multi pcli varsa protean acmıs durumda etkinliğe rahat girmek için.Haliyle bu adamlar afk bırakıyorlar.Protean iken takımıma gelen defalarca reportladığım şahıs lunaskara geçince tekrar karşıma bir çok kez geldi.İnatla ban yemiyorlar diye düşünüyorum artık.Nasılsa 3-5 pc var biri kazansa durduk yere sandık gelcek kar kardır diyip geçiştirenler olduğu müddetçe protean kazanamaz.Irkın bir anlamı olmalı.Eğer bir dengeleme istiyorsanız insanları proteana geçmeye teşvik etmelisiniz.Bunu proteana +%10 kalıcı exp bp gold drop rate gibi şeyler vererek çok rahat yapabilirsiniz.Sayılar eşitlendikten sonra ise yavaş yavaş oranları azaltır ya da lunaskar ezilirse oraya vermeye başlarsın.

Ayrıca pk atmak için karakterimi hazır görmeyen ve pek vakti olmayan biriyim.Diyelim ki sezon puanları sıfırlandı ve ilk 1 hafta oyuna girecek vakti bulamadım.Bu mevcut sistemde en son odaya düşmem demek.Fakat Lunaskar oldugum için etkinliğe girme şansım direkt olarak sıfırlanıyor.O ayı komple es geçmek zorunda kalırım.Bu sistem saçma.Olması gereken üstüne en az düşünülen akla ilk gelen sistem olmalı.
Tıklama sırasına göre joba npye bakmaksızın odalara paylaştır.Arda kalan kişileri ise aynı ırktan olsalar dahi birbirleriyle eşleştir.Böylelikle dışarda biri kalmaz

Balerion

Üye
ben aslında eşitlik adaletten yanayım o yüzden evet demek istiyorum, fakat ırkların birbirine karşı sağladığı üstünlüklerin bir anlamı kalmayacaksa diğer ırkın önüne geçmek bir avantaj sağlamayacaksa bu gelişimi de karakterlere yapılan yatırımı da olumsuz anlamda etkiler diye düşünüyorum. Protean ırkına geçişler ücretsiz veya ilk kayıtta ufak tefek avantajlar vererek oradaki oyuncu sayısında artışa gitmek gibi çözümler de üretilebilir.Ekleme yapmadan da edemeyeceğim bir sürü insan bir sürü dengesizlikten adaletsizlikten dert yanarken aylardır umursamayıp anket açmayıp bu konuda anket açılması da bir oyuncu olarak keyfe keder kararlar aldığınızı düşündürüyor zira amaç oyuncuyu düşünmek fikirlerini önemsemek ise bir sürü konuda anket açıp bizlere danışmalısınız diye düşünüyorum.
Katılıyorum. Hissiyatım şu ki, yönetim de pek çok konuda boşlukta. Taleplerimizi degerlendirip yerine getirmek istiyorlar. Ellerinde olsa kusurları şıp diye giderirler, umursamaz değiller. Ama emin de değiller. "Şunu şöyle yapınca bu iş çözülecek" gibi bir kararları yok, onun yerine "bir de şunu deneyelim" diyip yapıyorlar. Okçudaki sorunlar ve alınan tepkiler konusunda birşeyler yapmak istediklerine eminim, asas konusunda da öyle "ama şimdi bunu yaparken başka bişeyi bozmayalım iyi kötü bir asas oyuncu profili oluştu onları ürkütmeyelim, yeni okçu playerler olsun diye elimizdeki asasları kaybetmeyelim dengesiz mengesiz boyle idare etsin işte" diye düşündükleri hissiyatı oturdu bende. Gold drobu, farm ve craft da biraz bu saydiğim etkenler biraz da para konusuna kurban gitti diye düşünüyorum. Öte yandan oyuncu talepleri de taban tabana zıt. Yönetimin işi kolay değil kendilerine sabır diliyorum.

Son olarak, bir gün kulağima saçma bir laf geliyor belli belirsiz. Ne alaka ya ne gerek var diyorum veya oyunun gelişimde sira o konuya gelene kadar ohoo diyorum. Sonra bi bakıyorum tak o yapılmış. Bu da bana duşundürüyor ki sesi az ama nüfuzu çok olan bir elit kesim var, onlar ne derse o yapılıyor.

Bu bencesi tabi

TekfurBey

Üye
Irk dengesizligi nedeniyle boyle bir aksiyon alinmasina evet oyu veriyorum.

Play2Win

Üye
hiç bir şekil de faydası olmaz. Başka Alternatiflerin denenmesi lazım. Madem Karus ile birlikte eşleşecez . O zaman IRK olayını kaldırın ne gerek var.Bu tür şeyler durumu daha çıkılamaz bir duruma sürükler. Sizin sadece IRK SC si ne gibi durumlarda basılır . Karus tarafında durum nedir Sayıca üstünlük varsa PROTEAN ırkına satışı kapatılsın . @BEARFACT @SunRise @Justice

nightfall94

Üye
PvP yapılan bir etkinlikte farklı ırktakilerin aynı partyde olması bence normal değil oyunun doğasına ters olur. Bunun yerine bence çözüm olarak ırklara denge getirebilirsiniz. Nasıl getirebilirsiniz mesela bunların örnekleri diğer MMO oyunlarda da var.
Örneğin Lunaskar'ın güçlü olduğu durum için önerilerimi yazıyorum:
1)Lunaskar tarafına yapılan ırk değişikliğini kapatırsınız.
2)Protean tarafına yapılan ırk değişikliğini(ırklar dengelenene kadar) belli bir müddet bedava yaparsınız.
3)1 ve 2. madde yetersiz kalırsa Protean'a geçişlerde bazı bonuslar verilebilir. Örneğin Protean'a geçtikten sonra 1 ay içerisinde ekstra BP bonusu veya ekstra Exp bonusu tarzında.

Porteur

Üye
Oyunun 100 üzerinden 10 olan hikaye puanını 100 üzerinden -90 yapıcak bir öneri.
Kısa vadeli çözüm gibi görünsede,uzun vadede ırk dengesizliğini dahada körükleyecek ve daha büyük sorunlara yol açıcak bir öneri.
PvP yapılan bir etkinlikte farklı ırktakilerin aynı partyde olması bence normal değil oyunun doğasına ters olur. Bunun yerine bence çözüm olarak ırklara denge getirebilirsiniz. Nasıl getirebilirsiniz mesela bunların örnekleri diğer MMO oyunlarda da var.
Örneğin Lunaskar'ın güçlü olduğu durum için önerilerimi yazıyorum:
1)Lunaskar tarafına yapılan ırk değişikliğini kapatırsınız.
2)Protean tarafına yapılan ırk değişikliğini(ırklar dengelenene kadar) belli bir müddet bedava yaparsınız.
3)1 ve 2. madde yetersiz kalırsa Protean'a geçişlerde bazı bonuslar verilebilir. Örneğin Protean'a geçtikten sonra 1 ay içerisinde ekstra BP bonusu veya ekstra Exp bonusu tarzında.
İlk iki önerinize katılmasamda 3. öneriniz mantıklı.
Kimseye zorla sen burda kal veya sen şuraya geç dememeliyiz.

Lolgamelol2

Üye
bu etkinlik sistemi daha ne kadar değişecek bakalım var olan şeyleri sulayıp sulayıp önümüze sunuyorlar yeni etkinlik felan hiç düşünmezler.

N3v3N

Üye
CF etkinligi için;

- kendi irkiyla savaşmak istemeyenler için ekstra seçenek şunulabilir tabi ek olarak yeterli oyuncu yoksa savaşa giremeyebilirsiniz denmeli.

- lvl aralıkları belirlenmeli. 60 lvl adam 75lvllilere yem edilmemeli. 60-64, 65-69,70-75 gibi

- Partyler sınıf içeriği açısından da dengeli olmalı.

- kule hasarları en az 2 kat artmalı. Kuleler süs niyetine konmuş gibi...

- cf girislerine ölünce silinmeyen 30dk lik ezik SC (1000hp, 175 armor) satan npc konabilir. Malum bufferlar hp defans buf atmaktan acizler. hatta oyun içine entegre edilirse solo oyuncuların da işine yarar...

Fleuzz

Üye
Irk savaşının bi anlamı olmalı iki ırk'ın savaşı bu sonuçta farm yapmasınlar item yapsınlar siteye gb satıcağına karaktere yatırım yapsınlar.
ben hayır oyu kullanıyorum.

MilanBaros

Üye
Irklar arası dengeyi sağlamak gene oyuncıların elinde olan bişey buna yönetimin karışması olağan dışı güçsüz olan veya az oyuncuya sahip ırklar kendileri toplamalı ki bu olaydan çok fazla hile hurda çıkar benim görüşüm bu yönde.

_ZamazinGO

Üye
kesinlikle aynı ırktanda eşleşmeler olmalı ve 5 k bp şartıda devam etmeli
5 k bp bence az Evet bp önemli lakin görevlerdede Bp veriyor en az 10 k olması lazım birde lvl, baya uzun zamandır cf ye girmiyordum 2 dir giriyorum takıma 65 lvl atıyor atmasın demyorum lakin lvl de göz önünde olmalı karşı takıma atıyormu atmıyormu bilemem ama genel bakımdan 75 lvl charların yanında 65 lvl nedir haa 65 70 lvl arası da ayrı bi oda olsun.
Birde mümkün mü bilmiyorum ama pazar charları itemsiz charlardan girenler var sırf kutu alıp çıkayım zihniyetli oyunun oynanma ve hareketliliğe bağlı sürekli komut alan bu komutlar ile işlevsen oranı yüksek charların girmesi ( Komuttan kastım charın sürekli pc başında oynayan biri tarafından kontrol edilmesi oynanması exp, Pk, farm Vs..) daha makul manidar. Tezgah charı giriyor elde item yok En uzakta duruyor. Malice dandik bi ok ne bilim bu gibi işlevleri var ve herhangi bir faaliyeti yok. Bu gibi durumlar mümkün ise dikkate alınmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt