Bluewing Vs Heartseeker

zukcu

Üye
Arkadaşlar bluewingin buglarının çözüldüğüne dair bir söylenti var. Biliyorsunuz bluewing ile combo çok yavaş oluyordu. Güncel bilginiz var mı ? Hangisi tercih ederdiniz?

ThorhildaDE

Üye
Hocam oyunda yeni olduğumdan bu bugdan haberim olmadan Bluewing +6 çektim geçenlerde ve 3-5 kombosunun failed verip yavaş yaptığını hissettim. Geri satarken bana öyle gelmiştir diye geçiştirdim ama araştırınca anladım ki itemde bir problem varmış. Yaylar daha iyi kombo yaptığından bluewing satıp heartseeker'a geçtim

oktanoktanisler

Yeni Üye
Bluewing kombosunun yavaş olması büyük ihtimalle bir bug değil. Oyunun en uzun menzilli bowu bu şu anda. dmg da idare eder. Bir de iyi kombo yaparsa fazla güçlü olmaz mı sizce de?

Colman

Üye
haydaaaa bende 2 saattir kombo deniyorum. bozuk olacağını düşünmemiştim

yetiyet

Üye
2 silahta şuanda elimde var, bluewing inanilmaz derecede yavaş. Bir kaç oyuncu ile konuşmuştum bir tık daha yavaş demişlerdi ama bir tık falan değil baya baya daha yavaş

Agaragambi

Üye
Ben 3 5 yapamıyorum belki öğrenirim alışınca kolay diyorlar ama genelde penta spamlıyorum bluewing yavaş mı gerçekten çok hissediliyor mu mob keserken

yetiyet

Üye
Ben 3 5 yapamıyorum belki öğrenirim alışınca kolay diyorlar ama genelde penta spamlıyorum bluewing yavaş mı gerçekten çok hissediliyor mu mob keserken
Zor değil, 1-2 video izle yaparsın benim bildiğim iki kombo stili var birisi klavye biri mouse ile yapılan. Mouse biraz daha hızlı gibi. bir skili atacaksın sonrasında mouse yada klavyedeki w,s tuışları ile animasyonuı yarıda kesip diğer skili atacaksın

sbh

Üye
Bluewing kombosunun yavaş olması büyük ihtimalle bir bug değil. Oyunun en uzun menzilli bowu bu şu anda. dmg da idare eder. Bir de iyi kombo yaparsa fazla güçlü olmaz mı sizce de?
Aynı hızda yaptığın kombonun hepsinde belli bir hıza kadar hata verip sonra vermemeye başlıyorsa yavaş,aynı hızda yaptığın kombonun bazılarında hata verip bazılarında vermiyorsa bozuktur

neyimlaanben

Üye
Bluewing = crosbowdur , heartsheeker = bowdur.
Crosbowlar ; kurmalı bir yay sistemine sahiptir oku yerleştirirsin tetikleme ile oku firlatirsin ve çift el tutulur.
Bowlar ; basit bir yay sistemine sahiptir ve tek el kullanılır.
Bu gerekçeyle crosbowlarin bowlara göre daha yavaş olması doğaldır. Oyunda bu işleyiş baz alınarak crosbowlar yavaslatilmistir . Bunda garip bı sorun yok . Çok aşırı fark olur o o oyun hatasıdır ona birşey diyemem. Bence şuan bı sorun yok

Bi Aforoz

Üye
Crosbowlar ; kurmalı bir yay sistemine sahiptir oku yerleştirirsin tetikleme ile oku firlatirsin ve çift el tutulur.
Bu gerekçeyle crosbowlarin bowlara göre daha yavaş olması doğaldır. Oyunda bu işleyiş baz alınarak crosbowlar yavaslatilmistir . Bunda garip bı sorun yok . Çok aşırı fark olur o o oyun hatasıdır ona birşey diyemem. Bence şuan bı sorun yok
Tek elle bow/yay kullanabilen krallığını ilan eder :|

sbh

Üye
Peki neden yeni serverlar açılmadan önce aarvadda crossbowların kombo sorunu iyileştirildi diye yazı geçildi.Garip bi sorun yoksa niye düzeltmeye çalışıyorlar :D

Galloping

Yeni Üye
Arkadaşlar, Vixen 7 ve BW 7 kullanan biri olarak söylüyorum BW 7 yavaş değildir. Şu an milletin aklında kalmış bir safsatadır. 3-5 skill + mouse tık kombosu gayet iyidir. Bilmeyen arkadaşlar yanlış yönlendirme yapmasın teşekkürler.

neyimlaanben

Üye
Peki neden yeni serverlar açılmadan önce aarvadda crossbowların kombo sorunu iyileştirildi diye yazı geçildi.Garip bi sorun yoksa niye düzeltmeye çalışıyorlar :D
Reis bak ne demişim aşırı fark var ise oyunda hata vardır ama şuan 2 failed görünce hemen bu bow hatalı diyorsunuz bence , heartskeeri bende şuan kullanıyorum elimde bendede failed veriyor bazen arka arka veriyor ama o sıra bakıyorum ya FPS düşmüş ya da ping çıkmış oluyor , bu failed veriyor diyenler eminim 40 FPS de deniyordur comboyu , kusursuz combo istiyorsan en az 80 FPS alacaksın yoksa failedler kaçınılmaz olur

Bi Aforoz

Üye
Tek el derken yayı tek elle tutuyorsun oku diğer elinde çekiyorsun ama crosbowda oku yerlestirip 2 elinle silah gibi tutuyorsun onu anlattim bro film falandami izlemiyonuz 7/24 oyun oynamaktan
Yayı tek elle tutmuyorsun. Bir elinle ok ve yayın birleşimini diğer elinle yay teli ile oku tuttuğun için yay yerinde duruyor yoksa ok gö.üne saplanır çok bilmiş kardeşim. Neyse sana burada fizik anlatmakla vakit kaybedeceğime gider 7/24 oyun oynarım daha iyi =)

neyimlaanben

Üye
Ya gerizekalı çocuk bı elinle oku tutuyon kendin soyluyon ordaki diğer elin amaci oku tutmak kontrol etmek aynen s.g oyun oyna

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt