Henüz çözülmedi yavaşArkadaşlar bluewingin buglarının çözüldüğüne dair bir söylenti var. Biliyorsunuz bluewing ile combo çok yavaş oluyordu. Güncel bilginiz var mı ? Hangisi tercih ederdiniz?
Zor değil, 1-2 video izle yaparsın benim bildiğim iki kombo stili var birisi klavye biri mouse ile yapılan. Mouse biraz daha hızlı gibi. bir skili atacaksın sonrasında mouse yada klavyedeki w,s tuışları ile animasyonuı yarıda kesip diğer skili atacaksınBen 3 5 yapamıyorum belki öğrenirim alışınca kolay diyorlar ama genelde penta spamlıyorum bluewing yavaş mı gerçekten çok hissediliyor mu mob keserken
çok fazla yavaş. inanılmaz hemde.Ben 3 5 yapamıyorum belki öğrenirim alışınca kolay diyorlar ama genelde penta spamlıyorum bluewing yavaş mı gerçekten çok hissediliyor mu mob keserken
Aynı hızda yaptığın kombonun hepsinde belli bir hıza kadar hata verip sonra vermemeye başlıyorsa yavaş,aynı hızda yaptığın kombonun bazılarında hata verip bazılarında vermiyorsa bozukturBluewing kombosunun yavaş olması büyük ihtimalle bir bug değil. Oyunun en uzun menzilli bowu bu şu anda. dmg da idare eder. Bir de iyi kombo yaparsa fazla güçlü olmaz mı sizce de?
Tek elle bow/yay kullanabilen krallığını ilan eder :|Bluewing = crosbowdur , heartsheeker = bowdur.
Crosbowlar ; kurmalı bir yay sistemine sahiptir oku yerleştirirsin tetikleme ile oku firlatirsin ve çift el tutulur.
Bowlar ; basit bir yay sistemine sahiptir ve tek el kullanılır.
Bu gerekçeyle crosbowlarin bowlara göre daha yavaş olması doğaldır. Oyunda bu işleyiş baz alınarak crosbowlar yavaslatilmistir . Bunda garip bı sorun yok . Çok aşırı fark olur o o oyun hatasıdır ona birşey diyemem. Bence şuan bı sorun yok
Tek el derken yayı tek elle tutuyorsun oku diğer elinde çekiyorsun ama crosbowda oku yerlestirip 2 elinle silah gibi tutuyorsun onu anlattim bro film falandami izlemiyonuz 7/24 oyun oynamaktanTek elle bow/yay kullanabilen krallığını ilan eder :|
Peki neden yeni serverlar açılmadan önce aarvadda crossbowların kombo sorunu iyileştirildi diye yazı geçildi.Garip bi sorun yoksa niye düzeltmeye çalışıyorlarBluewing = crosbowdur , heartsheeker = bowdur.
Crosbowlar ; kurmalı bir yay sistemine sahiptir oku yerleştirirsin tetikleme ile oku firlatirsin ve çift el tutulur.
Bowlar ; basit bir yay sistemine sahiptir ve tek el kullanılır.
Bu gerekçeyle crosbowlarin bowlara göre daha yavaş olması doğaldır. Oyunda bu işleyiş baz alınarak crosbowlar yavaslatilmistir . Bunda garip bı sorun yok . Çok aşırı fark olur o o oyun hatasıdır ona birşey diyemem. Bence şuan bı sorun yok
Reis bak ne demişim aşırı fark var ise oyunda hata vardır ama şuan 2 failed görünce hemen bu bow hatalı diyorsunuz bence , heartskeeri bende şuan kullanıyorum elimde bendede failed veriyor bazen arka arka veriyor ama o sıra bakıyorum ya FPS düşmüş ya da ping çıkmış oluyor , bu failed veriyor diyenler eminim 40 FPS de deniyordur comboyu , kusursuz combo istiyorsan en az 80 FPS alacaksın yoksa failedler kaçınılmaz olurPeki neden yeni serverlar açılmadan önce aarvadda crossbowların kombo sorunu iyileştirildi diye yazı geçildi.Garip bi sorun yoksa niye düzeltmeye çalışıyorlar![]()
Yayı tek elle tutmuyorsun. Bir elinle ok ve yayın birleşimini diğer elinle yay teli ile oku tuttuğun için yay yerinde duruyor yoksa ok gö.üne saplanır çok bilmiş kardeşim. Neyse sana burada fizik anlatmakla vakit kaybedeceğime gider 7/24 oyun oynarım daha iyi =)Tek el derken yayı tek elle tutuyorsun oku diğer elinde çekiyorsun ama crosbowda oku yerlestirip 2 elinle silah gibi tutuyorsun onu anlattim bro film falandami izlemiyonuz 7/24 oyun oynamaktan