Öneri Bot Kontrol (Macro için)

cmmlkc

Üye
Şuanda kullanılan z block'un macro için yeterince koruma sağlamadığını biliyoruz. Adminlerinde bildiği bı yöntem ile kolayca bu kontrol geçilebiliyor. Şimdi burda nasıl yapıldığı anlatmayacağım. Alttaki gibi bir sistem eklenebilir oyuna bot kontrol için sadece slotlara vurulduğunda 10 dakika sonra böyle bir ekran çıkar ve doğru koda tıklayarak kasılmaya devam edebiliriz. Bu sadece bir taslak, geliştirilebilir. :)

images (5).jpeg

levge

Üye
Bunun aşılması 5 dk en basit haliyle ocr ki packet veya memory bot olduğunda bunların da önemi kalmaz EAC nin sürümü düşük kalite tabiki kim rise için packet bot yapmaya zaman harcar bilinmez

JohnPlane

Üye
bu oyundaki captcha olayına bu herif sebep oldu beyler

JVS

Üye
Böyle konu açanların çoğu makro veya bot kullanıcı oluyor ama hayırlısı bakalım :D

tenfinger

Üye
"Hırsıza kilit dayanmaz" demiş atalarımız.
Bu tarz captcha işleri oyuncu soğutur ancak. Şuan bile şahsen sinir oluyorum ne güzel zr123 gidiyorum hop mouse ile tıkla :mad:
kısayolları kaldırın zr olmasın bari

X A

Üye
Random sürelerde gelmesi lazım bu kodun ekrana.

Odora

Üye
z block tamamdı da bu captcha olayı inanılmaz saçma bir olay pazar kuruyorsun captcha balık tutuyorsun captcha su içmeye gidiyorsun dorionda bir köşeye çekiyorsun karakteri bi geliyorsun oyundan düşmüşsün belliki captcha. Bir oyun nasıl rezil edilir serisi çekmek istiyorsak bu şekilde devam edebiliriz. 36 yaşındayım ve yıllar sonra Rise Online ile tekrar MMORPG oyunlarına geri döndüm, he sadece oyunun maziyi anımsatması değildi sebep, Türklerin yapmış olduğu bir oyundu Milliyetçilik duygularımızın kabarmasıydı belki. Bakın sayın yönetim ekibi doğru adımlar atılmıyor bu hususta. Erken fark etmek bazı şeyleri geleceği daha iyi yönde etkileyecekken, farkında olmaktan kaçınıp kendini bilmez bazı farklı zihniyetteki kişilerin oyunun şarampole sürüklemesini sağlaması kaçınılmaz bir hal alır. Farklı zihniyetlerden kastımı çoğu kişi anlıyor zaten diğer tarafta konuşulan ve hatta oyuncuların her dediğini yapmaya çalışırken verdiğiniz emeklerin nasıl zayi edildiğini gördüklerinde gülüyorlar sonra söylemediniz demeyin diye söylüyorum. Bir an önce asli fikrinize dönüp yapmaya, başarmaya çalıştığınız hedeflerinize yönelin. Allah kolaylıklar versin.

MiceS

Üye
Bu olay 3. Parti yazılımlar için pek işe yarayacağını düşünmüyorum. Normal oynayan oyunculara eziyet olur bencs gelmesin

Şarapçıoğlu

Üye
Bu şekilde olmamalı bence. İlk başta yazılımsal olarak LGS ve GHUB'ı engelleyecekler diğer çözümler hep makro kullanmayanı rahatsız edecek ve oyun zevkini kaçıracak önlemler olur.

kaan26

Üye
zr si bi dert mouse ile secmek 1 dert captcha gelio onu yazmak 1 dert. macro engelleyecem diye normal adamları engellediler. buradakiler ko dan gelmiş adamlar ne yaparsanız yapın 1 yolunu bulur ve o macroyu acar. bunu tek cozumu sabit surekli biri gezip tozacak slotları ve gerekeni yapacak. ama gerekenide yaparlarsa bu sefer oyunda adam kalmaz. cunku biliniyor ki herkes macro.

ozimozi

Üye
ben mause la tıkladığım halde z block geliyor . Sağlam slotlarda takılırken okadar karmaşanın içinde zaten mob 2 atıo çok dikkatli olmam lazımken pat diye zblock geliyo tıklıyorum tıklıyorum gitmiyo . Resmen tiksindim

Odora

Üye
Meslek yaparken bile çıkıyor .

Ekli dosyalar

• resim_2022-05-04_112532099.png
    resim_2022-05-04_112532099.png
    3.1 MB · Görüntüleme: 164

levge

Üye
UX konusunda tecrübeli bir ekip arkadaşı edinmek sizi bu sorunlardan kurtaracaktır. İlla makro engellemek istiyorsanız eac yükseltin 1. aşamada bir çok makrodan kurtarır oyunu ama ben robot değilim konsepti tam bir fail oluyor ki söz konusu doğrulama yazılımsal olarak geçilmesi 2 dk sürecek bir şey ekranın neresinde çıktığının nasıl çıktığının önemi yok 10 yıldır yazılım yapıyorum o ekranda ben onu görüyorsam her türlü o geçilir bugün google kontrolü bile bypass ediliyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt