z block tamamdı da bu captcha olayı inanılmaz saçma bir olay pazar kuruyorsun captcha balık tutuyorsun captcha su içmeye gidiyorsun dorionda bir köşeye çekiyorsun karakteri bi geliyorsun oyundan düşmüşsün belliki captcha. Bir oyun nasıl rezil edilir serisi çekmek istiyorsak bu şekilde devam edebiliriz. 36 yaşındayım ve yıllar sonra Rise Online ile tekrar MMORPG oyunlarına geri döndüm, he sadece oyunun maziyi anımsatması değildi sebep, Türklerin yapmış olduğu bir oyundu Milliyetçilik duygularımızın kabarmasıydı belki. Bakın sayın yönetim ekibi doğru adımlar atılmıyor bu hususta. Erken fark etmek bazı şeyleri geleceği daha iyi yönde etkileyecekken, farkında olmaktan kaçınıp kendini bilmez bazı farklı zihniyetteki kişilerin oyunun şarampole sürüklemesini sağlaması kaçınılmaz bir hal alır. Farklı zihniyetlerden kastımı çoğu kişi anlıyor zaten diğer tarafta konuşulan ve hatta oyuncuların her dediğini yapmaya çalışırken verdiğiniz emeklerin nasıl zayi edildiğini gördüklerinde gülüyorlar sonra söylemediniz demeyin diye söylüyorum. Bir an önce asli fikrinize dönüp yapmaya, başarmaya çalıştığınız hedeflerinize yönelin. Allah kolaylıklar versin.