BOW ? İçerideki SS her şeyi anlatır herhalde :D

AstoVidatu

Üye
Yorum yok :)

Ekli dosyalar

• etkinlik haha.png
    etkinlik haha.png
    2.9 MB · Görüntüleme: 457

sanne2

Üye
2 haftadır bu durumda bu event ama tüm ırk oalrak Bug Abuse yapılması normal görülüyor anlamadım ben, herkes lunaskar bastı çünkü fazla olan ırktan fazla oyuncu alınıyor evente, herkesi sokma amacıyla kodlarken daha da bozdular galiba.

Stupendous

Üye
Selam

Sevgili xEoSS,

Kuleler Lunaskarlara vurmuyor muydu ? Yoksa önden birisini veya birkaçını gönderip Tank görevi gördürtüp mü bu sahne yaşandı ?

Saygılarımla

Archantos

Üye
Protean Towndaki kuleler düzfgün çalışmıyor.

Ekstradan Lunaskar sayı olarak daha çok gözüküyor savaşlarda sanırım eşit olarak almıyor.

AstoVidatu

Üye
Selam

Sevgili xEoSS,

Kuleler Lunaskarlara vurmuyor muydu ? Yoksa önden birisini veya birkaçını gönderip Tank görevi gördürtüp mü bu sahne yaşandı ?

Saygılarımla
Selam , vuruyor da protean de 40-50 kişi lunaskar da yaklaşık 200 kişi vardı hangi birine vursun kule maalesef sayı faktörü ile girip townu bile rahatça kesebildiler.

Saygı benden :)

HeaveN

Üye
Bu savaş bende vardım Kapı toplandık toplu dalış yaptık ben giriş kapıda öldüm malesef mageler içeri iyi girdi arkadan :)

Monarchy

Üye
Şuraya bak ya dümdüz etmişler townu, bu gibi durumlarda kuleler nova atabilmeli :cool:

MaRaKeSH

Üye
sayı farkına bakınca adamlar kamikaze saldırısı yapmışlar nede olsa bitti diye :) tabi bu kadar kolay içeri girmeleri gerçeğini değiştirmiyor bu durum

samess

Üye
muhtemelen ezici üstünlük oldu ve millet oyundan çıktı diye düşünüyorum ama girişte sayılar da eşit olmayabilir çünkü burası ROW :D inn falan kesilebiliyor mu bari ona girdiler mi ?

presto_86

Üye
Savaş eşit sartlarda onurlu ve anlamlıdır yonetimin bu sacma durumu bir an önce çözmesi gerekmekte olup ezilen irkada gerekli özüru dilemeli gönlünü almalıdır bu resim gerçekten içler acisi

AstoVidatu

Üye
muhtemelen ezici üstünlük oldu ve millet oyundan çıktı diye düşünüyorum ama girişte sayılar da eşit olmayabilir çünkü burası ROW :D inn falan kesilebiliyor mu bari ona girdiler mi ?
o da var tabi ama girişteki sayılar da eşit değil maalesef

N3v3N

Üye
Selam

Sevgili xEoSS,

Saygılarımla

Selam

Sevgili Stupendous,

Mod olmak için mı böyle yazıyorsunuz? Yoksa lafı eveleyip gevelemeyi seviyor musunuz?

Saygılarımla

Jacques

Üye
8 etkinliğinden 5 dk önce lunaskar bastım içeri girip scsiz proteancıkları tekledik sürekli kafa rahat.

Stupendous

Üye
Selam

Sevgili Stupendous,

Mod olmak için mı böyle yazıyorsunuz? Yoksa lafı eveleyip gevelemeyi seviyor musunuz?

Saygılarımla
Selam

Sevgili N3v3N,

Öncelikle kullanmış olduğum yazım dili, gayet anlaşılır ve aydınlatıcı olmakla birlikte, hür bir iradenin ortaya konuş şeklidir. Sualinize yanıt vermeyi zül olarak görsem de yine de yanıtlamayı isterim.

Bahsini ettiğiniz konum, unvan, sıfat, san, ayrıcalık veya yetki namına herhangi bir gayem, arzum ve isteğim bulunmamakta. Böyle bir uğraş ve çabanın içerisinde de, kullanmış olduğum üslup ile var olmayı yeğlemem. Kaldı ki, mütalaa ettiğiniz oluşumun içerisinde, kendi dünya görüşüm nedeniyle de uyumsuz bir örneğim. Ben kendi kişisel fikirlerimi, herhangi bir baskı hissetmeksizin paylaşma arzusu taşırım. Bir kurum veya kuruluşa minnet göstermek , hassasiyet besleyerek seçici kelimeler arayarak paylaşma gayreti içerisinde de olamam. Bu uğraş son derece zor ve yıpratıcıdır bağımsız olmayı yeğleyen birisi için. Dolayısıyla aradığınız yanıta cevabım net bir kararlılıkla "Hayır" dır. Ben sadece keyif aldığım, varlığımızın en temel bileşenlerinden bir tanesi olan anadilimizi düzgün bir pozisyonda icra etmek uğraşını vermeyi seviyorum. Rahmetli Profesör, Oktay Sinanoğlu'nun da dediği gibi, "Türkçenin dünya dilleri arasında bilim dili olmaya en uygun dillerden biri olduğunu dile getirmiştir. Ona göre eğitimin Türkçe yapılmaması, bilim dili olarak Türkçeyi kısırlaştırmasının yanında, Türk çocuklarının ve gençlerinin zihnini de köleleştirmektedir."

Aradığınız cevabı bulduğunuza göre, size iyi günler diler, her gördüğünüz kullanıcıyı, kimileri için tek yaşam gayesi olan ideayı yakalamakla meşgulmüş gibi değerlendirmemenizi temenni ederim.

Saygılarımla

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt