AstoVidatu
Üye

2 haftadır kutu dahi alamıyoruz neredeyse, item para bütün farklar açıldı iyice.Yorum yok![]()
Selam , vuruyor da protean de 40-50 kişi lunaskar da yaklaşık 200 kişi vardı hangi birine vursun kule maalesef sayı faktörü ile girip townu bile rahatça kesebildiler.Selam
Sevgili xEoSS,
Kuleler Lunaskarlara vurmuyor muydu ? Yoksa önden birisini veya birkaçını gönderip Tank görevi gördürtüp mü bu sahne yaşandı ?
Saygılarımla
Bu savaş bende vardım Kapı toplandık toplu dalış yaptık ben giriş kapıda öldüm malesef mageler içeri iyi girdi arkadan![]()
gerçekten içler acısıSavaş eşit sartlarda onurlu ve anlamlıdır yonetimin bu sacma durumu bir an önce çözmesi gerekmekte olup ezilen irkada gerekli özüru dilemeli gönlünü almalıdır bu resim gerçekten içler acisi
o da var tabi ama girişteki sayılar da eşit değil maalesefmuhtemelen ezici üstünlük oldu ve millet oyundan çıktı diye düşünüyorum ama girişte sayılar da eşit olmayabilir çünkü burası ROWinn falan kesilebiliyor mu bari ona girdiler mi ?
Selam
Sevgili xEoSS,
Kuleler Lunaskarlara vurmuyor muydu ? Yoksa önden birisini veya birkaçını gönderip Tank görevi gördürtüp mü bu sahne yaşandı ?
Saygılarımla
proteancık8 etkinliğinden 5 dk önce lunaskar bastım içeri girip scsiz proteancıkları tekledik sürekli kafa rahat.
SelamSelam
Sevgili Stupendous,
Mod olmak için mı böyle yazıyorsunuz? Yoksa lafı eveleyip gevelemeyi seviyor musunuz?
Saygılarımla