Bowl Monu Boss(kum torbası)'unun zorluk derecesi Hakk;

Awareness

Üye
Oyunun en iyi itemlerinin düşürülebildiği Monu'nun yıkılmasının ardından çıkan Bosslar total damage'i fazla çıkaran partye drobunu veriyor.

Okçu en iyi damage 'i çıkardığından 8 okçu Boss'un dibine girip combosunu yapiyor ve rahat bir şekilde armor yüksekliğine HP ye healera dahi ihtiyaç duymadan kesebiliyor.

Ama arkadaş ;

1. Neden bu okçu party bi heale armora HPye ihtiyaç duymuyor , SC bile basmayanları biliyorum drop alan partisinde priesti bile olmayan?
2. Neden Warrior'ın önemi yok armoru işe yaramıyor tanklığı işe yaramıyor. Neden bu partiler yada bu meta Warrior karakterine ihtiyaç duymadan Boss kesebiliyor?
3. Neden Centaurdaki efekt gibi bi damage çıkarmıyor bu Boss?
4. Neden kum torbası gibi Boss yapıyorsunuz ? Akıl zeka gerektirmeyen 8 okçuya Vixeni takan adamlarla dolan bir server oluşuyor hiç mi oyunu gözlemleyip rapor çıkaran yetkililer yok?

Edit: Okçunun skilleri ile çıkardığı damage ile derdim yok hatta 3lü 5linin çıkardığı damage'in iyi olduğunu ve oyunun en iyi damage çıkaran skilleri olmasını bende destekliyorum fakat ve lakin önemli bir boss kesme mekaniğinin daha zor ve ufak nüanslarla akıl gerektiren birşey olması gerektiğini düşünüyorum, bot gibi yetisiz insanların dibine girip 3lü 5li combodan başka hiç birşey yapmadan (yerinden bile kıpırdamadan) önemli bir bossun öldürebilmesini doğru bulmuyorum. Bossu kesme mekaniğinin değişmesi gerektiğini vurguluyorum yanlış yerlere çekmeyin konuyu benimde rogue karakterim var.

Son düzenleme:

UnreaL

Üye
Dostum bu konu daha önce açıldı, oradanda yorum yaparsan daha etkili olur. Bende senin gibi düşünüyorum.

Otto

Üye
Birlik olamayıp gelip burada ağlıyorsunuz, hiç warrior pt ile ya da karışık pt ile denediniz mi? YOK. Okçu yukarı okçu aşşağı, böyle boşa kürek çekmeye devam edin.

Otto

Üye
Daha önce de vay efendim asaslar yüzde atıyor rerörö dediniz nerflettiniz güzelim bossu şimdi de sıra okçulara mı geldi? Yanda çıkan bosslar atak yapabilirsiniz silver bar atıyor gerçi size o bile fazla ama neyse.

Awareness

Üye
Ne saçma bi cevaptır bu, okçu karakterimde var arkadaşım, neyin korkusu bu? Okçuya sıranın geldiğini kim söyledi okuduğunu mu anlamıyorsun acaba ? Okçu bu şekilde combosuyla damage'ini versin en iyi damage veren class olsun hepsine oke çok da iyi ama beynini kullanıp okursan kendi kendine sorup cevaplamak yerine diyorum ki Bossu kesmek bu kadar kolay olmamalı her classa bi ihtyac duymalı bu damage 'i çıkaracak party . Okçusu da priesti de warrioru da mage ide iş yapsın.

Oyunun metasının boss kesme mekaniğinin zeka gerektirmemesi sen ve senin gibileri korkutuyor sanırım, olabilir tabiki sen de kendince haklısın.

levbom

Üye
sıkıldım bu konudan açın okcu alın sizde monuyu becerebiliyorsanız. alanada laf etmeyin artık. özellikle şuan serverin %70 80i expde haddar yada haggardda kasıyor. onlar dvye indiyi zaman dengeler değişecektir.
işiniz gücünüz farm atıp birbucuk saatte bir monuye gidip bedava item almak. alamayıncada burdan yazıyorsunuz. karaktere iki tane item koyma derdinde değilsiniz.

Awareness

Üye
sıkıldım bu konudan açın okcu alın sizde monuyu becerebiliyorsanız. alanada laf etmeyin artık. özellikle şuan serverin %70 80i expde haddar yada haggardda kasıyor. onlar dvye indiyi zaman dengeler değişecektir.
işiniz gücünüz farm atıp birbucuk saatte bir monuye gidip bedava item almak. alamayıncada burdan yazıyorsunuz. karaktere iki tane item koyma derdinde değilsiniz.

Sıkıldıysan cevap yazmayacaksın ne bu hatun tribi hem sıkılacaksın hem de dur bi cevap vereyim kafası.

Kim nereden iniyorsa insin, önemli bir Boss'un bu şekilde kesilmemesi gerekir madem Wow dan yada diğer oyunlardan esinlenme var Wow'un raidindeki Bossları bi getir bakayım aklına (çalışıyorsa) böyle kum torbası mı o bosslar ?

Size okçu fazla vurmasın mı diyoruz, ben RNG olsun da demiyorum hatta olmasın, Türkçe konusuyorum diyorum ki BOSS kum torbası gibi olmamalı beceri gerektirmeli bot gibi olan malakları yatırmalı öldürebilmeli SC siz adam girip dibine rahat rahat vuramamalı class ayrımı yapmaksızın okcusu da warrioru da priesti de aynı şekilde, anladın ? geçmedimi ? bi daha anlatırım sıkıntı yok..

Otto

Üye
Sıkıldıysan cevap yazmayacaksın ne bu hatun tribi hem sıkılacaksın hem de dur bi cevap vereyim kafası.

Kim nereden iniyorsa insin, önemli bir Boss'un bu şekilde kesilmemesi gerekir madem Wow dan yada diğer oyunlardan esinlenme var Wow'un raidindeki Bossları bi getir bakayım aklına (çalışıyorsa) böyle kum torbası mı o bosslar ?

Size okçu fazla vurmasın mı diyoruz, ben RNG olsun da demiyorum hatta olmasın, Türkçe konusuyorum diyorum ki BOSS kum torbası gibi olmamalı beceri gerektirmeli bot gibi olan malakları yatırmalı öldürebilmeli SC siz adam girip dibine rahat rahat vuramamalı class ayrımı yapmaksızın okcusu da warrioru da priesti de aynı şekilde, anladın ? geçmedimi ? bi daha anlatırım sıkıntı yok..
Güzel BP kardeşim insanlara hakaret edince istediğin şeyler olmayacak, sen istemek Felankor gideceğin yer belli. Yeni bir fikir gibi lanse ettiğin şeye bak, git dviner a SC kas rocklar da çöp kas, senin boyunu aşan şeylere de girme BP kardeş.

Awareness

Üye
Güzel BP kardeşim insanlara hakaret edince istediğin şeyler olmayacak, sen istemek Felankor gideceğin yer belli. Yeni bir fikir gibi lanse ettiğin şeye bak, git dviner a SC kas rocklar da çöp kas, senin boyunu aşan şeylere de girme BP kardeş.

Ne yapacağımı da söylüyor ne kadar akıllısın sen üstüne bi de BP mi olduk şimdi vay arkadaş :) sen kendi kendine düşünüp yorum yapma bro ben söyliyim sana rogue ve warrior karakterim var, ama dediğim gibi classlarla derdim yok hee Warrior'ın knight ağacı olmaması biraz adaletsizlik bir o derdim vardı sanırım o da çözülecek yakın zamanda. Ama neyse bu konu ile alakasız.

Fikire gelince bro kimseye hakaret etmiyorum gerçeği söylüyorum daha okuduğunuzu anlayamıyorsunuz başlıyorsunuz çemkirmeye cevaplarınızdan belli oluyor malesef tarafsız birini getir sor aynı dediğimi söyleyecektir, gönül ister ki adam gibi tartışabilelim mantıklı insanlarla konusabileyim ama malesef olmuyor, çemkirme nedeniniz korkunuzda belli düzeniniz bozulacak diye malesef ağlayan sizsiniz. Benim söylediğim şeyler bu oyunun daha çok gelişmesi adına daha doğru şekilde boss öldürme mekaniğinin olması içindir. Bunu anlayamayacak insanlara daha fazla cevap vermeyeceğim gidin başka konuyu kirletin.

Son düzenleme:

UnreaL

Üye
Agam tüm oyunlar RNG mantığına döndü, zaten diğer RNG bosslardanda aynı kişiler alıyor dropları.

Yani solo oyuncu 1x şanslıysa pt 8x şanslı. Ben anlamıyorum. Zaten orta monu drobu yine RNG olup yine aynı ptye kalacaktır.

Awareness

Üye
Bro RNG olsun olmasın onu yönetim bilir, her kesime hitap etmesini bilmeli yönetim, bana kalırsa hepsi RNG olmamalı bu doğru, hani biraz güçlü olan da fark yaratabilmeli ben buna da katılıyorum, doğru bir strateji yönetim penceresinden bakılınca. Biraz RNG olur biraz total damage bakılır hiç bir sorun yok bunda bence.

Lakin bir Boss böyle kesilmemeli ha böyle kesilecekse düşük seviye Boss olur ama içinden serverin en iyi itemlerinin düştüğü Boss'a bot gibi vurmak doğru değil diyorum hiç olmazsa şu Centaur'daki instakill olabilir yada biraz beceri gerektirecek iyi partilerin akıllının da iş yapacağı bişe olmalı. Nasıl biraz RNG biraz total damage diyorsak ben biraz da zeka diyorum.

UnreaL

Üye
Tamam hocam RNG falan olmasın. Orta sınıf oyuncu ölsün. Demiyorum bişey, biride çıkıp desteklemiyor zaten.

Nediyimki daha.

UnreaL

Üye
O belirttiğin sistemde bende o adamların itemlerine ulaşıp o bossları kesebilmeliyim bunuda biliyorsundur umarım.

Burada trade ile farmlamadan kasmadan item alıp char diziliyor. Sonra da o bosslarıda onlar alıyor.

Birtane orta sınıf oyuncu yok mu ya?

Awareness

Üye
Tamam hocam RNG falan olmasın. Orta sınıf oyuncu ölsün. Demiyorum bişey, biride çıkıp desteklemiyor zaten.

Nediyimki daha.

Yahu sen de elemanların çemkirdiği kadar varsın, bu ağlaman ile..

Tamamen RNG olmasın mı dedim ben ?

Bosslar her kesime hitap etmeli hepsi RNG olması da olmaz hepsinin total damage bakması da. Benim bu başlığı açma sebebim ise çok kolay kesilmemesi dur başlığı değiştiriyim bari neymiş bu arkadaş.

levbom

Üye
orta bos dibine vurursa gene okcular alacaktır. 3lü 5li combonun range'i centuarın rengenden daha uzak. 3 okcu ile rahatlıkla centuar kesilebilir. o istediğinde çözüm değil. millet 85 olsun ortadaki dengeler değişsin o zaman bakalım kimde kalıyor kimde kalmıyor. sıkıldıgım konuda şu hergün okcu şöyle okcu böyle diye konu açılıyor. aynı başlıkta konu var linkinide attım oraya yap yorumunu 10 tane konu açmaya ne gerek var. yarın başka biri daha bu konuyu açacak. dumanaltı dediğniz klanda 80 level adam yok. girin kesin abi adamları alın kutuyu item desen itemde yok cogunda sc bile basmıyor adamlar ama adamları kesip towna düşüremiyorsan buna oyun yetkileri ne yapsın. bu arada dumanaltıyla alakam yok. karakterimde İnt priest okcu değilim.

levbom

Üye
2 parti mage indiği zaman czye okcumu kalıyor bosun altında o zaman bossa dayanabilen warriorlar alacaktır kutuyu.
beyenmediğin okcular vurmasa o bossa değilbossu orta monumenti bile kesemezsiniz.

Awareness

Üye
orta bos dibine vurursa gene okcular alacaktır. 3lü 5li combonun range'i centuarın rengenden daha uzak. 3 okcu ile rahatlıkla centuar kesilebilir. o istediğinde * centaur instakill örnek olarak verdim Boss kesilme mekaniğinin kolay olmaması adına Centaur ile aynı efekt olsun diye bi çözümüm yok farklı zekada gerektiren durumlar olmasını 5 kez tekrarladım heralde postlarda çözüm değil. millet 85 olsun ortadaki dengeler değişsin o zaman bakalım kimde kalıyor kimde kalmıyor. sıkıldıgım konuda şu hergün okcu şöyle okcu böyle diye konu açılıyor. aynı başlıkta konu var linkinide attım oraya yap yorumunu 10 tane konu açmaya ne gerek var. *konular farklı başlığı da değiştirdim ben RNG olsun demedim yine okçu alabilir ama kolay olmamalı diyorum yarın başka biri daha bu konuyu açacak. dumanaltı dediğniz klanda 80 level adam yok. girin kesin abi adamları alın kutuyu item desen itemde yok cogunda sc bile basmıyor adamlar ama adamları kesip towna düşüremiyorsan buna oyun yetkileri ne yapsın. bu arada dumanaltıyla alakam yok. karakterimde İnt priest okcu değilim.

Konular birbirinden farklı ben boss öldürme mekaniğinin zorluğundan bahsediyorum ama siz ısrarla başka şekilde anlayıp garip garip söylemediğim çıkarımlarda bulunuyorsunuz cümlelerimden;

- Beğenmediğim okçu ? Nerede söylemişim okçuyu beğenmediğimi, hala mı okuyamıyorsunuz yada anlayamıyorsuınuz yazılanları, enteresan gerçekten aynı dili konuştuğumuza şaşırıyorum. Başlıkta 3lü 5li ve Monu bossu hakkında dedim ona takıldıınız galiba sildim daha iyi idrak edin diye başlığı değiştirdim. Yazının içeriğinden okçuya laf etmediğimi anlamanız laznmdı ama onemli degil boyle olsun.

Otto

Üye
Yahu sen de elemanların çemkirdiği kadar varsın, bu ağlaman ile..

Tamamen RNG olmasın mı dedim ben ?

Bosslar her kesime hitap etmeli hepsi RNG olması da olmaz hepsinin total damage bakması da. Benim bu başlığı açma sebebim ise çok kolay kesilmemesi dur başlığı değiştiriyim bari neymiş bu arkadaş.
Kardeş seninde unrealinde psikolojisi bozuk terkedin bu forumu

Awareness

Üye
Kardeş seninde unrealinde psikolojisi bozuk terkedin bu forumu
Haklısın brocum bosslar daha zor kesilsin zeka gerektirsin diyen benim psikolojim bozuk, okculara laf etmememe rağmen simdi de sıra okçulara mı geldi diyip ilk mesajından itibaren çemkiren beni durduk yere BP yapan okuduğunu anlayamayan senin mental sağlığın %100 bro ...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt