Selamlar,
Öncelikle burada konu açıp içerisinde bulunduğun hayal kırıklığını paylaşma istediğini anlıyorum ve düşüncelerine çok da saygı duyuyorum. Ancak giden diye kastettiğin insanların nereye geldiklerini tam olarak bilmeden geldikleri kanaatindeyim. Yine bu yazdığım yanlış anlaşılmasın mutlaka ne istediğini bilen insanlardır ancak olayı tam anlamamışlardır belki diye ufakça bir kafa sisirecegim;
-
Erken erişim,
erken finansman,
alfa erişimi veya
ücretli alfa, tüketicilerin çeşitli
geliştirme döngülerinde (ön alfa, alfa, beta) bir oyun için ödeme yapabilmesini ve ön sürüm ve sonraki tam sürümlerine erişebilmesini, bir yandan da geliştiricinin oyun üzerinde çalışmaya devam etmek için bu geliri kullanmasını sağlayan fonlama modelidir. Erken erişime katılmak için ödeme yapanlar genelde oyunda hata ayıklama, geri bildirim ve öneriler sunma konularında yardımcı olurlar ve bazen oyundaki özel ögelere erişebilirler. Erken erişim yaklaşımı, bağımsız geliştirici oyunları (indie oyun) için finansman sağlamak üzere yaygın bir yöntemdir.
Okumaya üşenen arkadaşlarım için(tldr

: Biz “bitmiş” bir oyuna update beklediğimiz bir durumda değiliz. Biz yapım aşamasında olan bir oyuna erişme fırsatı sunulmuş oyuncularız. Lütfen oyuna log in olurken bunu unutmayın.
(Bu arada bu yazdıklarımdan ötürü hemen beni rise fan boy olarak yaftalamayın uzun vadede negatif etkisi olacağını düşündüklerimi öneri bölümünde belirttim her şey kusursuz degil;
Konu 'Oyunun Potansiyel Kısıtlayan Yönleri'
https://forum.riseonlineworld.com/konular/oyunun-potansiyel-kisitlayan-yonleri.7343/“
Sadece erken erişim aşamasını oynayıp erken erişimde zaten beklenen sorunlar yüzünden söylendigimizde biraz haksızlık ediyormuşuz gibi geliyor.)
Tekrardan saygılarımla;
IGN; Kushmore
// Arkadasin yabanci olduğunu sonradan anladım editi;
Greetings,
First of all i sympathize with you about opening up a topic here and sharing your frustrations. And i want you to know that i really value your opinions. But sadly i believe the people that you refer were gone because they didnt understand where they are coming in the first place. I dont want to be misunderstood and be seen as a scum surely they know what they want but incase that they didnt understand where they are logging in, allow me to nag a bit further;
Early access, also known as early funding, alpha access, alpha founding, or paid alpha, is a funding model in the
video game industry by which consumers can purchase and play a game in the various pre-release
development cycles, such as pre-alpha, alpha, and/or beta, while the developer is able to use those funds to continue further development on the game.
TLDR; We are not in a stage that we casually wait on a developed-and-done game. We are in a stage that we get the privilege of playing the game WHILE DEVELOPING. Please do remember this when logging in next time.
With my sincerest respects,
Your friendly neighbourhood rogue;
Kushmore