böyle daha ileri gidemez

SpartacusSon

Üye
Rise Online ekibinin bir oyun yapmayı nasıl hayal ettiğini bilmiyorum ama topluluğu kaybettiğiniz şu anda birçok oyuncu ayrıldı ve geri dönmeyecek. Daha önce uzun bir görev yaptım, çok fazla iksir ve zaman harcadım ama boşunaydı. Sürekli gecikmeler ve sunucu sorunları olmakla kalmıyor, aynı zamanda Rise Online ekibinin topluluğu gerçekten önemsiyor gibi görünüyor. Oyunda pek başarılı olacağınızı düşünmüyorum, ne yazık ki oyun birçok sorunla ortalamanın altında görünüyor ve hepsinden önemlisi EN topluluğu zaten takım için çok önemsiz. Şimdi biraz Türk oyuncularla iyi eğlenceler, böyle giderse oyununuzda geriye kalan tek şey bu. Topluluk ve toplulukla diyalog günümüzde yarı başarıdır.

_jAkz_

Üye
Hani serzeniş etmişya dedim acaba bu kadar serzenişe yüklü miktarda harcama mı yaptı ? Bunu anlamamak çokta zor olmasa gerek .
Yabancı uyruklu bir oyuncu hayal kırıklığını dile getirmiş bunun için herhangi bir harcama yapmış olması gerekmez bence. Ayrıca oyun Free2Play olduğu için de söylediğin saçma oluyor.

Aedesius

Üye
Selamlar,
Öncelikle burada konu açıp içerisinde bulunduğun hayal kırıklığını paylaşma istediğini anlıyorum ve düşüncelerine çok da saygı duyuyorum. Ancak giden diye kastettiğin insanların nereye geldiklerini tam olarak bilmeden geldikleri kanaatindeyim. Yine bu yazdığım yanlış anlaşılmasın mutlaka ne istediğini bilen insanlardır ancak olayı tam anlamamışlardır belki diye ufakça bir kafa sisirecegim;
- Erken erişim, erken finansman, alfa erişimi veya ücretli alfa, tüketicilerin çeşitli geliştirme döngülerinde (ön alfa, alfa, beta) bir oyun için ödeme yapabilmesini ve ön sürüm ve sonraki tam sürümlerine erişebilmesini, bir yandan da geliştiricinin oyun üzerinde çalışmaya devam etmek için bu geliri kullanmasını sağlayan fonlama modelidir. Erken erişime katılmak için ödeme yapanlar genelde oyunda hata ayıklama, geri bildirim ve öneriler sunma konularında yardımcı olurlar ve bazen oyundaki özel ögelere erişebilirler. Erken erişim yaklaşımı, bağımsız geliştirici oyunları (indie oyun) için finansman sağlamak üzere yaygın bir yöntemdir.

Okumaya üşenen arkadaşlarım için(tldr;): Biz “bitmiş” bir oyuna update beklediğimiz bir durumda değiliz. Biz yapım aşamasında olan bir oyuna erişme fırsatı sunulmuş oyuncularız. Lütfen oyuna log in olurken bunu unutmayın.

(Bu arada bu yazdıklarımdan ötürü hemen beni rise fan boy olarak yaftalamayın uzun vadede negatif etkisi olacağını düşündüklerimi öneri bölümünde belirttim her şey kusursuz degil;
Konu 'Oyunun Potansiyel Kısıtlayan Yönleri'
https://forum.riseonlineworld.com/konular/oyunun-potansiyel-kisitlayan-yonleri.7343/

Sadece erken erişim aşamasını oynayıp erken erişimde zaten beklenen sorunlar yüzünden söylendigimizde biraz haksızlık ediyormuşuz gibi geliyor.)

Tekrardan saygılarımla;
IGN; Kushmore

// Arkadasin yabanci olduğunu sonradan anladım editi;

Greetings,

First of all i sympathize with you about opening up a topic here and sharing your frustrations. And i want you to know that i really value your opinions. But sadly i believe the people that you refer were gone because they didnt understand where they are coming in the first place. I dont want to be misunderstood and be seen as a scum surely they know what they want but incase that they didnt understand where they are logging in, allow me to nag a bit further;

Early access, also known as early funding, alpha access, alpha founding, or paid alpha, is a funding model in the video game industry by which consumers can purchase and play a game in the various pre-release development cycles, such as pre-alpha, alpha, and/or beta, while the developer is able to use those funds to continue further development on the game.

TLDR; We are not in a stage that we casually wait on a developed-and-done game. We are in a stage that we get the privilege of playing the game WHILE DEVELOPING. Please do remember this when logging in next time.

With my sincerest respects,

Your friendly neighbourhood rogue;

Kushmore

Son düzenleme:

Lasrok

Üye
Merhaba,

Ekibimiz şuan oluşan sorunlardan haberdar. Büyük bir özveri ile en kısa sürede sorunları çözümlemek için çalışmalar devam ediyor. Sadece biraz zamana ihtiyaçları var.
Ellerinden geleni yaptıklarını ve fazlasıyla sorunlar üzerinde çalıştıklarını, hızlıca aksiyon aldıklarını bilmenizi isterim.

SchwarzjokeR

Üye
Selamlar,
Öncelikle burada konu açıp içerisinde bulunduğun hayal kırıklığını paylaşma istediğini anlıyorum ve düşüncelerine çok da saygı duyuyorum. Ancak giden diye kastettiğin insanların nereye geldiklerini tam olarak bilmeden geldikleri kanaatindeyim. Yine bu yazdığım yanlış anlaşılmasın mutlaka ne istediğini bilen insanlardır ancak olayı tam anlamamışlardır belki diye ufakça bir kafa sisirecegim;
- Erken erişim, erken finansman, alfa erişimi veya ücretli alfa, tüketicilerin çeşitli geliştirme döngülerinde (ön alfa, alfa, beta) bir oyun için ödeme yapabilmesini ve ön sürüm ve sonraki tam sürümlerine erişebilmesini, bir yandan da geliştiricinin oyun üzerinde çalışmaya devam etmek için bu geliri kullanmasını sağlayan fonlama modelidir. Erken erişime katılmak için ödeme yapanlar genelde oyunda hata ayıklama, geri bildirim ve öneriler sunma konularında yardımcı olurlar ve bazen oyundaki özel ögelere erişebilirler. Erken erişim yaklaşımı, bağımsız geliştirici oyunları (indie oyun) için finansman sağlamak üzere yaygın bir yöntemdir.

Okumaya üşenen arkadaşlarım için(tldr;): Biz “bitmiş” bir oyuna update beklediğimiz bir durumda değiliz. Biz yapım aşamasında olan bir oyuna erişme fırsatı sunulmuş oyuncularız. Lütfen oyuna log in olurken bunu unutmayın.

(Bu arada bu yazdıklarımdan ötürü hemen beni rise fan boy olarak yaftalamayın uzun vadede negatif etkisi olacağını düşündüklerimi öneri bölümünde belirttim her şey kusursuz degil;
Konu 'Oyunun Potansiyel Kısıtlayan Yönleri'
https://forum.riseonlineworld.com/konular/oyunun-potansiyel-kisitlayan-yonleri.7343/

Sadece erken erişim aşamasını oynayıp erken erişimde zaten beklenen sorunlar yüzünden söylendigimizde biraz haksızlık ediyormuşuz gibi geliyor.)

Tekrardan saygılarımla;
IGN; Kushmore

// Arkadasin yabanci olduğunu sonradan anladım editi;

Greetings,

First of all i sympathize with you about opening up a topic here and sharing your frustrations. And i want you to know that i really value your opinions. But sadly i believe the people that you refer were gone because they didnt understand where they are coming in the first place. I dont want to be misunderstood and be seen as a scum surely they know what they want but incase that they didnt understand where they are logging in, allow me to nag a bit further;

Early access, also known as early funding, alpha access, alpha founding, or paid alpha, is a funding model in the video game industry by which consumers can purchase and play a game in the various pre-release development cycles, such as pre-alpha, alpha, and/or beta, while the developer is able to use those funds to continue further development on the game.

TLDR; We are not in a stage that we casually wait on a developed-and-done game. We are in a stage that we get the privilege of playing the game WHILE DEVELOPING. Please do remember this when logging in next time.

With my sincerest respects,

Your friendly neighbourhood rogue;

Kushmore
Oyunun giriş ekranına yazılabilecek bir yazı olmuş keşke herkes şu bilinçte olabilse şu evrede

bthepyek

Üye
ne yazık ki oyun şu anda oynanılabilir değil.

en basitinden party chat doğru düzgün çalışmıyor, herkes ALL chat'i kullanıyor. pazarlar açılmıyor. pazarda dolaşırken ön izleme slotları çok geç beliriyor ya da belirmiyor. karakterler sürekli oyundan düşüp askıda kalıyor.

bakın bu saydıklarımın hepsi teknik problemler. oyunun içeriğiyle ilgili hiç bir sözüm yok. içerik için "zamanla düzeltilir, zenginleşir, yoluna koyulur." gibi yorumlar kabul edilebilir ama teknik problemlerin çözülmesi gerekiyor.

JaxSui

J
Dorion 1 de ve krallıkların 1. kanallarında oynamak tamamen bir işkence. Böyle bir lag yok... Pazar önizleme olayını knight gibi mi yapsanız yaklaştıkça tek tek açılsa ?

ZIWRO

Üye
topluluk önemsenmiyor kısmına katılıyorum. ben böyle hayal etmemiştim. her şey düzelir dedik para kazanmaya yeni başladılar ona tamam buna tamam
adam makroya bırakmış gitmiş onu banlama eee premium almışsın ah sistemi kapalı sunucu atması ayrı bir olay sürekli askıda kalması ayrı bir olay
bu tamamen artık serzeniş oyunda yetkili bir kişi görmedim.
her yere koymuşsunuz mod arkadaşları otomatik sizin dedikleirnizi sıkıyorlar üstümüze.

2PAC

Üye
Valla benim clan da 25 kişi bıraktılar oyunu.. Her geçen gün bırakanlar çoğalıyor..

RedSquirrel

Üye
büyük bir firmanın yaptığı oyunda daha büyük problemler ortaya çıktı ama bu kadar konuşulmadı. :) Herkesi anlıyorum oyunda sorunlar var evet fakat bunu düzeltmek için uğraşıyorlar. Destek yerine sürekli tartışma yaratmak gerçekten hiç iyi değil. 1 tane konu açılır ortak olarak oyunun hataları burada belirtilir ve düzeltilen her sorun işaretlenir. Bu şekilde hem bu iddia ettiğiniz "hiçbir şey yapmıyorlar" çözülür hemde siz mutlu olursunuz.

SchwarzjokeR

Üye
Ah zindan eventler bir süre daha kapalı kalması en iyisi şunu anlamalısınız. Oyun officiala kadar aşırı itemli insan olursa başlayacak olanlar başlamaz. Yapan için güzel tabi gelsin görev itemli adam keseyim keyifli bu oyunda ciddi bi user düşürür. Yeni server açılsın diyecek sonradan başlayanlar oyun daha o aşamada 2 sv olursa biz burda 1.sv de nal toplarız pk da 15-20 kişi birbirini keser durur. İnsanlar cz de iki boss kesildiğini gördüğünden beri vay ben geri kaldım herkes itemlencek ben hala exp kasıyom exp zor zindan açılsın ben de drop düşüreyim bir çıkın şu kafadan. 65 olup aktif olan herkes bir şekilde ekmeğini yiyecek emin olun

Geo

Üye
Oyunun her sisteminde sorun var , alfa olarak devam etmeli ve gecen seneden bu seneye olan duzeltme hizinizi goz onune alirsak bence oynanabilir seviyeye gelmesine birkac yıl var

aykutbrt1

Üye
Merhaba,

Ekibimiz şuan oluşan sorunlardan haberdar. Büyük bir özveri ile en kısa sürede sorunları çözümlemek için çalışmalar devam ediyor. Sadece biraz zamana ihtiyaçları var.
Ellerinden geleni yaptıklarını ve fazlasıyla sorunlar üzerinde çalıştıklarını, hızlıca aksiyon aldıklarını bilmenizi isterim.
Usta haber verin de çözüldükten sonra geliriz şuanlik oynanmaz. Dün discordda ticket açtım forumda konu acmaniz gerek dedi forumda konu açtım okçu skil görsel efektiyle ilgili ve hasariyla ilgili bir yetkili bile cevap vermedi

Baykahraman

Üye
Oyunun her sisteminde sorun var , alfa olarak devam etmeli ve gecen seneden bu seneye olan duzeltme hizinizi goz onune alirsak bence oynanabilir seviyeye gelmesine birkac yıl var
Katıldığım noktalar özellikle erken evrede sunucu ve oyun içi iletişim problemlerin ilk adım olarak çözülmesi. Onun dışında tamamiyle sorunsuz bir oyun sürekli eklentiler ve güncellemeler alacak bir sistem için pek mümkün görünmüyor. Bunu 20 yıldır hali hazırda aktif olarak oynanan oyunlarda bile mümkün kılamadılar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt