İstek Bp 61 skiline dengeleme gelsin lütfen

Zbam

Üye
Şöyle kardeşim -
asas spike %500 damage yazuyor üstünde -
bp 61 %300 damage fakat 25 Kitap skili %50 power veriyor yani %300 oldumu sana %450
spike %500
bp 61 %450 ?
25 level kitap skili 20 Str falan vermeli %50 power nedir babacım ya.
-Şu yalandan da vaz geçin arkadaşlar yok defansım yok falan filan , vaz geç bundan yani ..death valleyde bp lere yaklaşılmıyor. 2 asas bp ye girerken terettüt ediyoruz ya .Düşünsene seri spike atıyor
yani ben vuruyorsam (spike)1200 + R250 =1450 Maximum atabileceğim damage bu .Adam bana vuruyor 900 +r 350 =1250 seri damagesi bu.
Saçmalama ya kitap skill nin eşdeğeri ne adrenaline senin hesapla adrenaline %20 attack verince spike%600 oluyor
bak bakalım sıralamaya ordaki priestlere pm at kaçı bp oynuyor hepsi int priest
Ama asaslara bak pm at hepsi slot geziyo solo bp teklemek için örnek mortalreminder,Hallucination,ShenRaii (BU KİŞİLER BÖYLE YAPMASIN DEMİYORUM SADECE ADLARINIZI HATIRLADIĞIM İÇİN BELİRTTİM KUSURA BAKAMAYIN :D )
Asas oynamayı beceremiyo olabilirsin bence biraz video izle yada 58 level okçu halinle minimum 61 level priestlere dalma bence bütün gün czdeyim senin dediğin gibi bir dünya yok yani

Zbam

Üye
Bu karakterin damageleri cidden olmamış , görev itemi bile çok sağlam vuruyordu nerf geldi fakaaat , olay görev iteminde değil
Diğer karakterlere göre çok yüksek vuruyor yani yüksek değil çok yüksek
bariz bir dengeleme istiyoruz yada bp acıcaz çünkü bu oyunu seviyoruz vede destekliyoruz. Ama yıllların asas okcusunada bp oynattırmazsın be oyun.Zorundayız yani çare yok
61 lwl bp , itemli okcudan kutu alıyorsa burada bir sıkıntı var. ben r ile 300 vururken adam r ile 600 vuruyor. çok vuruyor yaniş özet bu.
bpnin r si nereye 600 vuruyo bu arada:D itemlı 58 level okıçu

BenGeldim

Üye
Bizim clanda 20 kişi var 20 sindede bp pri yan char var. Bp lerle farm falan atıyoruz. Aşırı güçlüler farmda. Cz dede hasar yiyorlar evet ama eğer yakalasın şansın yok 1500 vurabiliyor seri. Ve bunu 1 coins harcamadan görev itemleri ve +7 paper set sağlıyor. 1m den 5 parca paper +7 almak yetiyor. Ama şöyle bir şey de var cz de tek yiyecekler 1 ay sonra. Yine şöyle bir şeyde bir gerçekki hasar katsayıları çok yüksek eline bow bile versen 500 600 vurur bir karşı ırka. Hasar katsayısına %15 lik bir nerf gerekli.

Zbam

Üye
Bizim clanda 20 kişi var 20 sindede bp pri yan char var. Bp lerle farm falan atıyoruz. Aşırı güçlüler farmda. Cz dede hasar yiyorlar evet ama eğer yakalasın şansın yok 1500 vurabiliyor seri. Ve bunu 1 coins harcamadan görev itemleri ve +7 paper set sağlıyor. 1m den 5 parca paper +7 almak yetiyor. Ama şöyle bir şey de var cz de tek yiyecekler 1 ay sonra. Yine şöyle bir şeyde bir gerçekki hasar katsayıları çok yüksek eline bow bile versen 500 600 vurur bir karşı ırka. Hasar katsayısına %15 lik bir nerf gerekli.
doğru diyorsunda pratikte bir asas veya okçu kendi istemediği sürece bir bpye yakalanmaz çok vuruyozda adamı yakalayamıyosun
1655444378721.png

bak foto anlık mesela adam asas slot geziyo hiç bişey yapamıyon db dönüp sc basarak fr kesiyorum canım genelde %50%75 arası oluyor tek atıyo adam şansın yok

BenGeldim

Üye
doğru diyorsunda pratikte bir asas veya okçu kendi istemediği sürece bir bpye yakalanmaz çok vuruyozda adamı yakalayamıyosun
Ekli dosyayı görüntüle 7587
bak foto anlık mesela adam asas slot geziyo hiç bişey yapamıyon db dönüp sc basarak fr kesiyorum canım genelde %50%75 arası oluyor tek atıyo adam şansın yok
aslında dedıgım gıbı fazla vurmaktan başka özelliği olmayan pk yapılacak bir char değil. Farm yapılıyor sadece. Hararına %10 luk bir nerf gelmesı herkesı mutlu eder oyunu dengeler. ama kaldırıp atagını cok dusururlerse bp nın bır anlamı kalmıyor. aynı sekılde paper magede var cok vurur cok yer. bp de az bı hasarı fazla vuruyor onuda traşlarlarsa süper olur. görev itemleriyle cok vuran yarın Allah korusun Earthshaker +6 +7 elıne gectıgı zaman hoplatır :D biz hep bu ısı görev itemi +6 archsword uzerınden konusuyoruz.

enokaptan

Üye
Yukarıda biri BP nereflenince okcu güçlenir sonra ona nerf demiş iyide okcu zaten nerf yedi bp nin ştemin ap si düştüğü gğncellemede notlarda yazmıyordu ama hasarı düşmüştü

Benim şikayetim tamamen charına masraf yapmamış 5-10m kıyafet almış sadece görev itemleriyle çok rahat solo farm yapılmasında bunuda BP yapıyor o yğzden millet BP kasıyor bunun önüne geçilmesi lazım

Görev itemleri ezik itemi olmalı oyun başında kullanılmalı görüyorum hala kullanılıyor haddarda 70 72lvl moblarda hala görev itemi kullanılmamalı oraları için ezik kalmalı onlarla anca en fazla Oracle kesilebilmeli

Zbam

Üye
Yukarıda biri BP nereflenince okcu güçlenir sonra ona nerf demiş iyide okcu zaten nerf yedi bp nin ştemin ap si düştüğü gğncellemede notlarda yazmıyordu ama hasarı düşmüştü

Benim şikayetim tamamen charına masraf yapmamış 5-10m kıyafet almış sadece görev itemleriyle çok rahat solo farm yapılmasında bunuda BP yapıyor o yğzden millet BP kasıyor bunun önüne geçilmesi lazım

Görev itemleri ezik itemi olmalı oyun başında kullanılmalı görüyorum hala kullanılıyor haddarda 70 72lvl moblarda hala görev itemi kullanılmamalı oraları için ezik kalmalı onlarla anca en fazla Oracle kesilebilmeli
Katılıyorum

psikolog

Üye
BP priest dengelensin yada kapatılsın aşırı avantajlı
kapatılsa oynayan oyuncu sayısı yarıya düşer bunu biliyorlardır bir ayar çekeceklerse de karakter değiştirmeyi bedava eklesinler adam uğraşmış kasmış karakteri çöp olacaksa o da warriora geçebilmeli hiçbir ücret ödemeden. bunu yapsalar bile yapılan ayıptır belki bp kasmak için uğraşmış adam mecbur mu warrior oynamaya oyun la bu ha bakarsın pvp de test edersin orantısızlık varsa sadece pvp alanlarındaki hasarını azaltırsın pve ye karışmazsın sorun çözülür diyebilirsin ki normal bölgelerde ks oluyor pvp harici bölgeden mino drobunu kaldırsalar bile çok şey değişir yapsınlar mesela bunu.

KillaGang17

Üye
Tabi ya dengelensin yaşamayalım biz :D bütün bpler bıraksın jobu dorionda pazarcı olalım :D

AyZIT

Üye
bu bp ile alıp veremedıgınız ney cozemıyorum herkes bp açabilir. oynayabilir farm atabilir. ki bp nın damagesınden bahsedıyorsunuz. okcu ile aynı damage atıyor quest itemleri ile özellikle test ettım. okcunun 5li +3lüsü bp nın sıkıl +r sine eşit. ki daha fazlada vuruyor okcu . şöyle bi öneride yapılabılır bp ye +100 150 defans daha versınler skill ine nerf getirsinler buda olabılır bence ha sacma die düşünürsenizde. okcudayada c.down getirsinler ozaman %90 ı makro kullanıyor okcuların eli kalkmadan 5li 3lü atıyor ard arda buda sıkıntılı bi durum.

enokaptan

Üye
bu bp ile alıp veremedıgınız ney cozemıyorum herkes bp açabilir. oynayabilir farm atabilir. ki bp nın damagesınden bahsedıyorsunuz. okcu ile aynı damage atıyor quest itemleri ile özellikle test ettım. okcunun 5li +3lüsü bp nın sıkıl +r sine eşit. ki daha fazlada vuruyor okcu . şöyle bi öneride yapılabılır bp ye +100 150 defans daha versınler skill ine nerf getirsinler buda olabılır bence ha sacma die düşünürsenizde. okcudayada c.down getirsinler ozaman %90 ı makro kullanıyor okcuların eli kalkmadan 5li 3lü atıyor ard arda buda sıkıntılı bi durum.
61lvl BP nin ezik skil+R görev itemleriyle benim 62lvl Swift+7 bowlu okcumun 3lü5li siyle hemen hemen aynı hasarı çıkıyor 61skili vursa bp görev itemleriyle kutu vermez

CasuaLHunteR

Üye
Başka hiç bir oyun yok ki npc deki en dandik item ile oyun sonuna erişebilsin oyuncular bakınız mageler bakınız priestler xd Knight kafasında ilerlemeye devam eden bir oyun :d

Eskiden oynadığı oyunda koxp crackleyip dağıtımını sağlayan .. yada neyse canım :D zorlarına falan gider şimdi

CasuaLHunteR

Üye
Adamalr doğruyu söylüyorlar bp şuan quest ve npc deki en boktan itemlerle aşırı abartı bir damageye sahip neden beynin bunu anlamıyor ?

Blader06

Üye
Okçu çok agır nerf yedi tahmini %20 30 civarı.Bu hasar farkıda oradan oluştu. priestler nerf yemedi sadece görev silahlarının apsi düştü.Birde bplerin skill cooldownları 0.5 saniye inanılmaz seri atak çıkarır makroya takan bi adam.Boşuna bp online demiyoruz oyun tek classdan devam.

Zbam

Üye
Okçu çok agır nerf yedi tahmini %20 30 civarı.Bu hasar farkıda oradan oluştu. priestler nerf yemedi sadece görev silahlarının apsi düştü.Birde bplerin skill cooldownları 0.5 saniye inanılmaz seri atak çıkarır makroya takan bi adam.Boşuna bp online demiyoruz oyun tek classdan devam.
d0ru sen bowlda 44 ve 60 skilini nerdeyse aynı anda vuran warriorları yada dibine girip 1 saniyede 16 tane ok 16 TANE ok sıkan okçuları görmedin galiba burda makrodan bahsediyosun:D

husko241

Üye
insanlarin anlamadigi sey su. Bp nerflendi diyelim ki warrior artik daha iyi farmer. Bu sefer bu bp kasan guruh gidip warrior acacak. Ayrica mage haric her class i oynadim bence okcu ve bp hemen hemen ayni sayilir hatta yetenege gore okcu kutu da alabilir.

cebraaa

Üye
d0ru sen bowlda 44 ve 60 skilini nerdeyse aynı anda vuran warriorları yada dibine girip 1 saniyede 16 tane ok 16 TANE ok sıkan okçuları görmedin galiba burda makrodan bahsediyosun:D
evet kanka ondan bahsediyorum işte 16 tane ok :D zbaaaaaaam :D:D Bp nin 1 skil ve R sine eşit kardeşim bu nedir ya :D

bilen33

Üye
arkadaşlar bende warior kasmak için bp açtım item bulur satarda para yaparsam warriora silah alırım diye. sonra bp kasmaya başladım ve farkettim ki görev itemi nerf ile göz boyamışlar. nedeni ise bp priest full str giyiniyor benimkinde +7 set var mesela görev itemlerinde şu an ki 99 atak(yanlış hatırlamıyorsam) 48 lvl. yalnız skillerde 30 str artırma 50% atack artırma var ve bana kalırsa mevzuyu bunlar çıkarıyor. çünküü 48 lvl bp 56 lvl attack sc warriordan fazla vuruyor. bpnin tek dezavantajı defans oluyor onuda mob için potla veya healle kapatmak gayet mümkün zaten mob sana vurana kadar sen kesmiş oluyorsun. benim önerim. ya %50 oran biraz aşağı çekilsin veya karakterlerde olduğu gibi moblardada kesebilmek için intelligence ve health point limitleri olsun . böylece kimsede nerf yememiş olur..

bilen33

Üye
arkadaşlar bende warior kasmak için bp açtım item bulur satarda para yaparsam warriora silah alırım diye. sonra bp kasmaya başladım ve farkettim ki görev itemi nerf ile göz boyamışlar. nedeni ise bp priest full str giyiniyor benimkinde +7 set var mesela görev itemlerinde şu an ki 99 atak(yanlış hatırlamıyorsam) 48 lvl. yalnız skillerde 30 str artırma 50% atack artırma var ve bana kalırsa mevzuyu bunlar çıkarıyor. çünküü 48 lvl bp 56 lvl attack sc warriordan fazla vuruyor. bpnin tek dezavantajı defans oluyor onuda mob için potla veya healle kapatmak gayet mümkün zaten mob sana vurana kadar sen kesmiş oluyorsun. benim önerim. ya %50 oran biraz aşağı çekilsin veya karakterlerde olduğu gibi moblardada kesebilmek için intelligence ve health point limitleri olsun . böylece kimsede nerf yememiş olur..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt