İstek Bp 61 skiline dengeleme gelsin lütfen

Zbam

Üye
arkadaşlar bende warior kasmak için bp açtım item bulur satarda para yaparsam warriora silah alırım diye. sonra bp kasmaya başladım ve farkettim ki görev itemi nerf ile göz boyamışlar. nedeni ise bp priest full str giyiniyor benimkinde +7 set var mesela görev itemlerinde şu an ki 99 atak(yanlış hatırlamıyorsam) 48 lvl. yalnız skillerde 30 str artırma 50% atack artırma var ve bana kalırsa mevzuyu bunlar çıkarıyor. çünküü 48 lvl bp 56 lvl attack sc warriordan fazla vuruyor. bpnin tek dezavantajı defans oluyor onuda mob için potla veya healle kapatmak gayet mümkün zaten mob sana vurana kadar sen kesmiş oluyorsun. benim önerim. ya %50 oran biraz aşağı çekilsin veya karakterlerde olduğu gibi moblardada kesebilmek için intelligence ve health point limitleri olsun . böylece kimsede nerf yememiş olur..
Olay nerf değil olay kutunun kimde kalıcak bpnin tek espirisi kutu alması sadece farm atabilen bir charla kutu alamıyosan ne yapacaksın

Alkoer

Üye
Adamalr doğruyu söylüyorlar bp şuan quest ve npc deki en boktan itemlerle aşırı abartı bir damageye sahip neden beynin bunu anlamıyor ?
BP zaten budur. 20 senelik oyundada en dandik yani en düşük int isteyen elbiseyi giyer ki full str verebilsin.

Asas yada warior gibi full str/dex gerisini hp yapamadığımız için.

Lord

Üye
Bu karakterin damageleri cidden olmamış , görev itemi bile çok sağlam vuruyordu nerf geldi fakaaat , olay görev iteminde değil
Diğer karakterlere göre çok yüksek vuruyor yani yüksek değil çok yüksek
bariz bir dengeleme istiyoruz yada bp acıcaz çünkü bu oyunu seviyoruz vede destekliyoruz. Ama yıllların asas okcusunada bp oynattırmazsın be oyun.Zorundayız yani çare yok
61 lwl bp , itemli okcudan kutu alıyorsa burada bir sıkıntı var. ben r ile 300 vururken adam r ile 600 vuruyor. çok vuruyor yaniş özet bu.
AĞLAYANLARDA BUGÜN.

speed

Üye
Bu karakterin damageleri cidden olmamış , görev itemi bile çok sağlam vuruyordu nerf geldi fakaaat , olay görev iteminde değil
bariz bir dengeleme istiyoruz yada bp acıcaz çünkü bu oyunu seviyoruz vede destekliyoruz. Ama yıllların asas okcusunada bp oynattırmazsın be oyun.Zorundayız yani çare yok
61 lwl bp , itemli okcudan kutu alıyorsa burada bir sıkıntı var. ben r ile 300 vururken adam r ile 600 vuruyor. çok vuruyor yaniş özet bu.
ne saçmalıyorsun dostum bu oyunun doğasında var vs'lerdede aglarsınız yok parazit atma yok heal atma yok yaa güçlü olan kazanır bpler attakta iyi olabilmek için definden hpsinden ödün veriyor o karakterin özelligi hep öyledir öyle olmak zorundada yoksa kimse bp oynamaz saçma sapan konuşmayın oyunda 1000tane farmlık yer var okcuyla farm yapamıyormusun ondanmı aglıyorsun komiksin git yan char bp kas ozaman yada bp oyna hayret birşey senin gibi 3 5kişinin zevkine göremi belirleyecekler bp bu yüzden oynuyorum lvl kasıyorum zevk alıyorum bp'yi öldürürlerse başka charmı kasacam 2 3 hafta hayret birşey onca şeyden feragat edicem 7 golden bowlu okcu gelecek kutu alacak yok yaa negüzel dünya bee anca kendinizi düşünürsünüz mageler ayrı ağlar okcular ayrı warriorlar ayrı herkez ayrı ayrı ağlar yok mage uzak vuruyor yok şu yok bu.

cebraaa

Üye
ne saçmalıyorsun dostum bu oyunun doğasında var vs'lerdede aglarsınız yok parazit atma yok heal atma yok yaa güçlü olan kazanır bpler attakta iyi olabilmek için definden hpsinden ödün veriyor o karakterin özelligi hep öyledir öyle olmak zorundada yoksa kimse bp oynamaz saçma sapan konuşmayın oyunda 1000tane farmlık yer var okcuyla farm yapamıyormusun ondanmı aglıyorsun komiksin git yan char bp kas ozaman yada bp oyna hayret birşey senin gibi 3 5kişinin zevkine göremi belirleyecekler bp bu yüzden oynuyorum lvl kasıyorum zevk alıyorum bp'yi öldürürlerse başka charmı kasacam 2 3 hafta hayret birşey onca şeyden feragat edicem 7 golden bowlu okcu gelecek kutu alacak yok yaa negüzel dünya bee anca kendinizi düşünürsünüz mageler ayrı ağlar okcular ayrı warriorlar ayrı herkez ayrı ayrı ağlar yok mage uzak vuruyor yok şu yok bu.
İzle ve utan kardeşim 61 lwl BP, dürüst ol elini vicdanına koy!

Savci35

Üye
cok haklısın gercekten bu konuda rezil bi durum

GizliPriest

Üye
Bp ye nerf gelmicek herkes de zamanla bunu anlicak. Bu daha iyi günleriniz farm yaparken yarı can ile tek atmaya çalıştığınız bpler 70 level cap geldiğin de pk da dokunulmaz olup hepinize tek aticak :D bp oynamak sanattır :D hayde iyi forumlar.

cebraaa

Üye
Olay nerf değil olay kutunun kimde kalıcak bpnin tek espirisi kutu alması sadece farm atabilen bir charla kutu alamıyosan ne yapacaksın
böyle birşey diğer mmorpg lerde yok kardeşim , karakterini iyi dizen kutuyu alır ! Burada dizmeye gerek yok bp aç kutuyu al.

cebraaa

Üye
yok anlamıyon 2 aynı seviyede dizilmiş charda kim alacak kutuyu
kim daha çok damage çıkarırsa o alacak bp almak zorunda değil. Priest defansif bir karakterdir o yuzden kitap bulunmakta .Ama türkler işi çözüp battle priest diye birşey cıkartmıştır yani oyunun bir hatası gibi birşey - hatayı devam ettiren rise online teşekkürler.

Hedvein

Üye
Yine bir BP polemiği, cips ve kolamı aldım keyifle okuyorum. Anlat bakalım :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt