sen öyle san kanka70 levele yükseldiğindw 67 level skiliyle parçalıcaz devam kasmaya yılmak yok.
Priestte macro yok diyorsun yani@Exe warrior olsan okcu olsan macro bırak uyu ölmez carın bp öyle degil kardeşim macro bırakamzsın ölürsün
kesinlikle job change bencede gelmemesi lazım inanılma ötesi bozar oyunu...Priestte macro yok diyorsun yanibide beynini kullan yazmış, bak tekrar söylüyorum iyi oku:
"BP ŞU ANDA EN KOLAY SOLO EXP VE FARM YAPABİLEN CLASSTIR"
ağlamaya ne çok alışmış bu oyunun kitlesi ota b*ka ağlamayın, ben BP ye buff gelmesin demiyorum, BP nin damage'i yükselsin eyvallah. Ama job change denen saçmalık bu oyuna hiç bulaşmasın, çünkü her classın lvl kasma parti bulabilme zorluğu aynı değil.
O skill seri değil, ayrıca malum oyun yazıları nedir yaMalum oyunda da 51 Hellish skili Judgment skili ile aynı damage atıyor.
Malum oyun genel olarak cogumuzun okul hayatını bitirdi. Bu rise online'de büyük ihtimai şuanki hayatımızı bitircekO skill seri değil, ayrıca malum oyun yazıları nedir yao malum oyun olmasa bu oyunu oynayan kişi sayısı %90 azalır.