İstek bp biz niye oynuyoruz

Adv3NN

Üye
artık bp bişiler yapacaksanız yapin yapmicaksaniz job change verın kurtulalım şu jobdan teşekkürler silah yok 61 50 aynı vuruyor 2 katı mana istiyor niye yaşıyoruz biz job change pls

ken7

Üye
hocam excalibur +4 verdi bi arkadaş bana bende bp oynuyorum bu iş yaparmı bilgin varmı :D

sertan123

Üye
harbiden yeter artık ya güncelleme gelcek düzelcek dendi geçen reset attılar sabah aynı tas aynı hamam 61 lwl olduk skili açıtık yemin ediyorum 61i vururken manama acıyorum ya okadar leş vuruyor

moondr642a

Üye
UPpp 61 level skili nasıl olurda 50 lvl skiliyle aynı vurur anlamsız düzelmesi lazım 61 lvl skillinin bufflanması lazım acil el atılması lazım bu konuya

Aziz

Üye
Job change olayına karşıyım. Kesinlikle böyle bir şey olmamalı. Oyunun kalitesini aşırı düşürür. BP bence iyi. Yakında zaten 70 cap gelecektir. Geldiği zaman daha da güçlenir.

X A

Üye
70 levele yükseldiğindw 67 level skiliyle parçalıcaz devam kasmaya yılmak yok.

sertan123

Üye
70 levele yükseldiğindw 67 level skiliyle parçalıcaz devam kasmaya yılmak yok.
sen öyle san kanka :D betada oynadım ben rezaletti herkeste full item var diye bişey diyemedik öyle değilmiş şuan berbat halde düzenleme geldi yama güncellemesinde düzenlenecek dendi inş düzenlenir yoksa brakcam kasıyoz bakalm

Exe

Üye
bp kadar rahat solo exp ve item kasan class yok şu anda, job change gelsin herkes 65e bp kasıp sonra asasa wariora geçsin ne güzel

Adv3NN

Üye
@Exe warrior olsan okcu olsan macro bırak uyu ölmez carın bp öyle degil kardeşim macro bırakamzsın ölürsün onu geçtim buff ısterler buff atarsın db atarsın heal atarsın gitte bi bp kas gör görücegini sövücektim zor tuttum azıcık beynını kullan job change sadece priest karakterlerine versinler diyoruz eger dedigin gibi herkese acık olursa 65 level mageler warriora döner carları satarlar.

Exe

Üye
@Exe warrior olsan okcu olsan macro bırak uyu ölmez carın bp öyle degil kardeşim macro bırakamzsın ölürsün
Priestte macro yok diyorsun yani :D bide beynini kullan yazmış, bak tekrar söylüyorum iyi oku:
"BP ŞU ANDA EN KOLAY SOLO EXP VE FARM YAPABİLEN CLASSTIR"
ağlamaya ne çok alışmış bu oyunun kitlesi ota b*ka ağlamayın, ben BP ye buff gelmesin demiyorum, BP nin damage'i yükselsin eyvallah. Ama job change denen saçmalık bu oyuna hiç bulaşmasın, çünkü her classın lvl kasma parti bulabilme zorluğu aynı değil.

ken7

Üye
Priestte macro yok diyorsun yani :D bide beynini kullan yazmış, bak tekrar söylüyorum iyi oku:
"BP ŞU ANDA EN KOLAY SOLO EXP VE FARM YAPABİLEN CLASSTIR"
ağlamaya ne çok alışmış bu oyunun kitlesi ota b*ka ağlamayın, ben BP ye buff gelmesin demiyorum, BP nin damage'i yükselsin eyvallah. Ama job change denen saçmalık bu oyuna hiç bulaşmasın, çünkü her classın lvl kasma parti bulabilme zorluğu aynı değil.
kesinlikle job change bencede gelmemesi lazım inanılma ötesi bozar oyunu...

ken7

Üye
arkadaşlar şuan bp için en iyi item nedir eline takmalık

+ üstüme ve takı da önerebilirseniz sevinirim

Resquection

Üye
Yapmayın lütfen, istiyorsunuz ki 2 tane vurunca adam yamultalım. Hep bana hep bana kafasından çıkmak gerekiyor. Bir yanda mageler bir yanda bp ler. Bitmiyor bu iki jobun çilesi.

Resquection

Üye
Yapmayın lütfen, istiyorsunuz ki 2 tane vurunca adam yamultalım. Hep bana hep bana kafasından çıkmak gerekiyor. Bir yanda mageler bir yanda bp ler. Bitmiyor bu iki jobun çilesi.

kaan26

Üye
Malum oyunda da 51 Hellish skili Judgment skili ile aynı damage atıyor.

kaan26

Üye
O skill seri değil, ayrıca malum oyun yazıları nedir ya :D o malum oyun olmasa bu oyunu oynayan kişi sayısı %90 azalır.
Malum oyun genel olarak cogumuzun okul hayatını bitirdi. Bu rise online'de büyük ihtimai şuanki hayatımızı bitircek:D

Labirent

Üye
Job değişikliğine katılmamaktayım. Beğenmeyen başka hesap kasar

• Beğen
Tepkiler: Exe

Labirent

Üye
Job değişikliğine katılmamaktayım. Beğenmeyen başka hesap kasar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt