Burak YAKUT
Üye

BP ye Düz Savage ile 1400 ap ile 1k+200 r demage vuruyorum 1200 tek skill asas olarak +6 arcsword var arkadaşta resmini atıyorum ama arkadas ta yanlıs anlmasın 800 + 250 750+ 250 demage total 1k 1050 demage cıkartıolar 0.5 sn skill olan bp nin skilli minor 2 3 tane atarken direk öldürüyolar yani bu dengesizlik değil ne yani şimdi. Bence item ortalaması normal bi asas bundan ötesi 7hatred itemin yok diyeceklere ve bp en iyi epik itemi olan Earthshaker bile takmıyor ben en iyi metanın suan hatred blade asasın en iyi epik itemini takıyorum playerliktan bahsedicek olan arkadaslara hiç bi asas bu demagenin altında kalamaz imkanı yok
Düz kafa kafaya ws girmeme ragmen yok yani adam 2 tane vursa topuk yapıyosun 4 5 tane vursa öldürüyolar zaten hp pot basarak elinde kahvesini içerek tekleyen bp ler
BP olan arkadas IRENA. Lütfen artık bp lerin her türlü konuda en güçlü joblar olduklarını anlayalım 61 levelde farm atmaya kosupta tek yedim diyenlere bakmasakmı
Not: Ayriyetten Priest elite set Görev itemleri giyip 700 800 arası demage yiyen ve üstüne 550 600 500 arası demage atabilen bi canavarada dönüşeliyor hybrid adı verdiğimiz.
gerekli izliceniz video lunaskar ve proteanda dread cyclopstan cıkan itemle 8 ıron hammer ile dual veya kalkanlı görev itemlerle adam pt yi kesior sadece takı set yapmıs cünkü travellers set bonus 40 def 100 hp oldugu için overpower bi takı set oldugunu için sizce adilmi karar sizde. priest elite set görevlerinin inti arttırabilir.
Not: Ayriyetten Priest elite set Görev itemleri giyip 700 800 arası demage yiyen ve üstüne 550 600 500 arası demage atabilen bi canavarada dönüşeliyor hybrid adı verdiğimiz.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: