Bp Güçsüz Diyenlere :D

Burak YAKUT

Üye
BP ye Düz Savage ile 1400 ap ile 1k+200 r demage vuruyorum 1200 tek skill asas olarak +6 arcsword var arkadaşta resmini atıyorum ama arkadas ta yanlıs anlmasın 800 + 250 750+ 250 demage total 1k 1050 demage cıkartıolar 0.5 sn skill olan bp nin skilli minor 2 3 tane atarken direk öldürüyolar yani bu dengesizlik değil ne yani şimdi. Bence item ortalaması normal bi asas bundan ötesi 7hatred itemin yok diyeceklere ve bp en iyi epik itemi olan Earthshaker bile takmıyor ben en iyi metanın suan hatred blade asasın en iyi epik itemini takıyorum playerliktan bahsedicek olan arkadaslara hiç bi asas bu demagenin altında kalamaz imkanı yok :D Düz kafa kafaya ws girmeme ragmen yok yani adam 2 tane vursa topuk yapıyosun 4 5 tane vursa öldürüyolar zaten hp pot basarak elinde kahvesini içerek tekleyen bp ler :D BP olan arkadas IRENA. Lütfen artık bp lerin her türlü konuda en güçlü joblar olduklarını anlayalım 61 levelde farm atmaya kosupta tek yedim diyenlere bakmasakmı
Not: Ayriyetten Priest elite set Görev itemleri giyip 700 800 arası demage yiyen ve üstüne 550 600 500 arası demage atabilen bi canavarada dönüşeliyor hybrid adı verdiğimiz.
gerekli izliceniz video lunaskar ve proteanda dread cyclopstan cıkan itemle 8 ıron hammer ile dual veya kalkanlı görev itemlerle adam pt yi kesior sadece takı set yapmıs cünkü travellers set bonus 40 def 100 hp oldugu için overpower bi takı set oldugunu için sizce adilmi karar sizde. priest elite set görevlerinin inti arttırabilir.

Ekli dosyalar

• bp demage.png
    bp demage.png
    3.6 MB · Görüntüleme: 341
  • itemler.png
    itemler.png
    4.7 MB · Görüntüleme: 341
Son düzenleme:

Marakesh2

Üye
bp priest nedir, atack kıran, savunma kıran, mana silen, magic bonusları %50 düşürebilen solo ve hiçbir kaçış mekaniği olmayan bir joptur. bütün server giymiş üstüne basic itemleri 500 can var bp priest tek atıyor çok komik. solo karakter adı üstünde asas da gelse sana tek atacak zaten. he farm tarafında evet 61 lvl olan bir priestten slot almak imkanısz gibi birşey ama bu hep ve heryerde böle idi. bu jopun doğasında bu var. maliceyi yesin zaten r ile bile öldürürsün bp priesti. ben priest oynuyorum ve 1 kere bile bp oynamadım. benim ki niye olmuyor bana banane kafasından çıkmak lazım.

Burak YAKUT

Üye
bp priest nedir, atack kıran, savunma kıran, mana silen, magic bonusları %50 düşürebilen solo ve hiçbir kaçış mekaniği olmayan bir joptur. bütün server giymiş üstüne basic itemleri 500 can var bp priest tek atıyor çok komik. solo karakter adı üstünde asas da gelse sana tek atacak zaten. he farm tarafında evet 61 lvl olan bir priestten slot almak imkanısz gibi birşey ama bu hep ve heryerde böle idi. bu jopun doğasında bu var. maliceyi yesin zaten r ile bile öldürürsün bp priesti. ben priest oynuyorum ve 1 kere bile bp oynamadım. benim ki niye olmuyor bana banane kafasından çıkmak lazım.
malicesiz attıgı bu demage kardeşim 1k 1k maliceli 1.5k 1.5k 2 tane vuruyor ne demek istedin pek anlamadım parasitli tek bile atabiliyor priest elite görev itemlerini giyerektende hybrid yapıp 700 800 arası demage yerken 500 550 arası demage cıkartıor yani dümdüz kesiyor basic itemli full str side 1k 1k full pot basarak kesebiliyor asasla nerdeyse aynı defansa sahipler 7 elite set giydinmi asas 50 defans üste cıkabiliyor 50 defans ta hic bişi bence bp ye göre.

TryToStayAlive

Üye
senin 1k damage atman sanki senin elindeki itemin yetersizliğini gösteriyor. Neden diye soracak olursan ben de bp oynuyorum elimde arch +7, +8 leather set, traveller's set, brawler's yüzük ve küpe var.(yani bütün itemlerim, silahta dahil bana defans veriyor). bunlar makul şartlarda bp nin takabileceği max itemler. Totalde 637 defansım var ve hala 1300-1500 yediğim asaslar var.

Burak YAKUT

Üye
senin 1k damage atman sanki senin elindeki itemin yetersizliğini gösteriyor. Neden diye soracak olursan ben de bp oynuyorum elimde arch +7, +8 leather set, traveller's set, brawler's yüzük ve küpe var.(yani bütün itemlerim, silahta dahil bana defans veriyor). bunlar makul şartlarda bp nin takabileceği max itemler. Totalde 637 defansım var ve hala 1300-1500 yediğim asaslar var.
kardeşim 7 hatred dual taksam 100 atack oynayacak 1k vuruosam 1150 vurucam mantıklı düşünemiosun bence acaba hangi 8 itemli adamdan o demageyi yedin :D oyundaki sistem bu şekilde anladın benim anlatmak istedigim adamda 6 arch sword takıyor bende 6 item ama ben 1.5 2 sn silecek neyi var bu adamın bu demage ne yani aradaki dengesizlikten bahsediyorum sen seri 1k 1k vururken 6 itemle ben 1200 tek skill vurabliorum bu demageyi max 5 6 kişiden yemişindir serverın alayı 1k altı demage atıyordur ama hic bunları sölemiyosun

Marakesh2

Üye
malicesiz attıgı bu demage kardeşim 1k 1k maliceli 1.5k 1.5k 2 tane vuruyor ne demek istedin pek anlamadım parasitli tek bile atabiliyor priest elite görev itemlerini giyerektende hybrid yapıp 700 800 arası demage yerken 500 550 arası demage cıkartıor yani dümdüz kesiyor basic itemli full str side 1k 1k full pot basarak kesebiliyor asasla nerdeyse aynı defansa sahipler 7 elite set giydinmi asas 50 defans üste cıkabiliyor 50 defans ta hic bişi bence bp ye göre.
onu diyorum aslında erken oyunda fazla güçlü ama geçici bir durum bence 70 açıldığında bpler hayalet olacak

Killer

Üye
Öncelikle merhaba . Bende bir bp playeri olarak arkadasın dediklerine katılıyorum . Warriorden bp döndüm cidden bp cok güclü gerek 127 int verip görev chitini ve 76 ap iron hammer adlı esya ile db ye tek atmam olsun gerek ölmemem olsun evet bp jobu leather set giyip definden canından rezislerinden feragath edip yüksek hasarlar cıkaran bir jobtur haklısınız ama lakin burda ondan bahsedilmiyor karsıdaki adam okey leather setli olur batlle priest olur full str olur attıgı damageler normaldir fakat görev chitinli 76 ap bir silahın 1100 damage vurmasından bahseliyor adamına göre degisiyor gerci bir int priestin 76 ap tokmakla 200 300 den fazla vurmaması gerekirken db ye 1 k canı kalan adamlara itemine göre 700 800 900 1000 1100 vurması yok öyle olmuş böyle olmuş aglama duvarı degil burası adam video atmıs ve videoda da 61 lwl priestten 76 ap tokmakla kesilmis ben olsam benimde zoruma gider . Bakın arkadaslar full item bp olur adam yapmıstır dvine set strombringer veya emsalleri . Girer pkda atar yırtarda lafım olmaz . Ama görev chtini ve 76 ap tokmakla veya görev tokmagı ile parti kesen adamada yani oha dersin bu olmamalı böyle bir meta yok olmamalı dedigim gibi int priest 700 800 1 k vurmamalı bu nasıl istir . Adam 400 ap ile 1 k vuruyor aşırı komik diyorum ya bende bp playerıyım ve bi elime kalkan bi elime tokmak alıp full itemli adamları kesip gülüyorum ha inanmayan olursada oyun içi pm kullanıcı adımla aynı gelsin arena deneyelim. Diger oyunda bile int priest diye bir meta olmasına ragmen full 9 int itemli int silahlı bir int batlle priest bile 500 600 den fazla vurmamakda . Bu oyunda ise str takı görev chitin 76 ap dual tokmak veya görev tokmagı tekrar belirtiyorum böyle bir meta yok olmamalı oluyorsada int takı vs isteyip biseylerden feragath etmesi lazım ve bu kadar aşırıda damage cıkarmaması lazım . Umarım açıklayıcı olmuştur dediklerim herkese saygılar ve iyi oyunlar . Son olarak arkadaşın paylaştıgı video linkini bende paylaşayım belki gözden kacıran olmustur

bu konu video ve yazdıklarım hakkında degerli düşüncelerinizi alabilirmiyim sayın yetkililer @BEARFACT @SunRise @Digital

Son düzenleme:

TryToStayAlive

Üye
Ben videoyu izledim de sen dikkatli izlemissin. O vurdugu adamlar hep -60 lw itemsiz ve hepsi torment yemis. Yani o tokmagin 600-700 vurmasi cok normal. Ha arkadas seri seri 1k dmg den bahsetmis ama benim 1974 ap var, asaslara 750-825 arasi vuruyorum ki o asaslar elimden kaciyor. Yani karsindaki adamin itemleri neydi once onu ogrenmek lazim.

Ha bu tartisma uzun uzadiya gider. Ama sanmaki bp elini kolunu sallayarak pk atiyor. Teke tek de bp ye kafa atmak mantiksiz ama 2 asas ayni anda vurdu mu pot basmaya bile zamanin kalmiyor. Yani sana tavsiye solo oynarsan anca mob altindaki adami oldurursun, duo olursan herkesi teklersiniz.

Killer

Üye
Görev chtinli adamın 76 ap tokmakla 700 800 vurması normal diyosan eyvallah aga full str leather setli degil onu belirteyimde galiba biz yanlıs izledik 2 asas diyosun 2 asas kime patladıgında kurtulabiliyorda 2 asas örnekneklemesi veriyosun reisim ? Ek olarak 60 65 farketmiyor bendede bp var gelebilirsin arenaya tokmak takıcam db ile tek atıcam diyorum bu anormal bir durum int priest bukadar vuramaz vurmamalı konumuz leather setli str priest degil str zaten vursun amacı o ? Bence sen videoyu tekrar acıp dikkatli izlersen adamın leather degilde chitin set takıp o damageleri attıgını görüceksin ben zaten tekrar belirtiyorum batlle priest dedigin leather set giyip yuksek aplere ulasıp yuksek hasarlar cıkarır . Chitin set 76 ap tokmak ve 450 atak gücü ile bu hasarlar normal degil bak sen 1900 &küsür ap var ve 800 felan vuruyorum diyorsun ve full strsin adam chitin set ve 76 ap tokmak ile vurdugun hasarları cıkarıyor torment vs var okey ama anormal anlıyomusun int chitin set giyip bu hasarları vurmaması lazım anlatabildimmi 200 300 vurması lazım . Diger oyunu oynadınmı bilmiyorum fakat onda bile 83 lwl charla bile 200 300 vuruyor . umarım anlatabilmisimdir amacım tartısmak seni kırmak üzmek degil videoda itemleri görünüyor arkadasın tekrar izlersen beni anlayacaksındır @TryToStayAlive

Son düzenleme:

kopil

Üye
Bp bu kadaf gucluyse neden beni goren her asas gelip spike atmak icin ustume kosuyor? Spikela 1500 1600 vuranlar var. Kalkanla gezerken 1300 1400 vuranlar var. Basligi acan arkadas istiyorki spike atayim 2de r vurayim olsun gideyim. Bu sekilde kesebilen asaslar var. Kesemedikleri zaman o spike damageini toplamak ve savasmaya baslamak 3 4sn suruyor. Siz kendinizi toplayip adama dondugunuzde, kendileri light feetini basip 30metre uzaklasmis oluyor :) Okculardan hic bahsetmiyorum. Kosa kosa surekli vuruyorlar. Ne adama vurabiliyorsun ne birsey yapabiliyorsun. Tek secenek escape atmak oluyor. Benimde ilk karakterim warriordu. Farm atamadigimdan priest actim ve suan memnunum. Boss kesemiyorum, karsimdaki adam avel degilse kesemiyorum ama en azindan farmimi rahat yapiyorum. Asas ile bpye oluyorsaniz kusura bakmayin ama pek oynamayi beceremiyorsunuzdur. Videodaki arkadaslar 2 kisi birbirini cok iyi tamamliyorlar. Ve warriorlar haric herkesin hp poolu cok az oldugundan db yiyen kimse direk tek yiyiyor zaten. Bu herkes icin gecerli

cuneytdonmez

Üye
abi bp öyle bp böyle diyip ağlıyorsunuz ya görünmez gelen bi rogue zaten 2 atıyor priest'te Bp priestte defans yok habire bpyi yüksek görüyorsunuz bp priest heryerde defanssız karakter herkesdten 2 yiyor nedir bu bpden alıp veremediğiniz anlamıyorum

Killer

Üye
Kardeşim heralde idrak edemiyorsunuz kimsenin bpye lafı yok ? Karın agrınız ne adam burda sizce bp olarakmı pk atıyor duvara anlatır gibi anlatayım o halde . Batlle priest leather set giyip canından definden manasından refagath edip yuksek atak gucune ulasıp yuksek hasar cıkarmaktadır buraya kadar okeymi hic bir sorun yok kimsede buna laf edemez . Kırılgandır cabuk ölür vs vs . Videoyu izledik diyorsunuz videoda adam batlle priestmi güzel kardeşlerim ? Adam chitin set giyip 76 ap tokmakla 450 atak gücü 1 k defle bu hasarları cıkarıyor batlle priestmi bu meta ? Kendi dediklerinizle çeliskiye düsüyorsunuz kimsenin str prieste laf dedigi yok görev chtinli 76 ap tokmakla 1100 vuran bir int priestten bahsediyoruz ? Daha izlediginiz videoda adamın str priest olmadıgını göremicek kadar izlemissiniz bravo neyse @kopil @cuneytdonmez

Burak YAKUT

Üye
abi bp öyle bp böyle diyip ağlıyorsunuz ya görünmez gelen bi rogue zaten 2 atıyor priest'te Bp priestte defans yok habire bpyi yüksek görüyorsunuz bp priest heryerde defanssız karakter herkesdten 2 yiyor nedir bu bpden alıp veremediğiniz anlamıyorum
hala idrak edemiyormusun sen sen 7 paper set ve görev itemiyle takılıyosun 8 str takı setin var görev itemli asas gelsin sana bi tek atsın bakayım nasıl atıyor allah askına eşit itemli adamlardan bahsediyoruz anlamak bu kadarmı zor

TryToStayAlive

Üye
Görev chtinli adamın 76 ap tokmakla 700 800 vurması normal diyosan eyvallah aga full str leather setli degil onu belirteyimde galiba biz yanlıs izledik 2 asas diyosun 2 asas kime patladıgında kurtulabiliyorda 2 asas örnekneklemesi veriyosun reisim ? Ek olarak 60 65 farketmiyor bendede bp var gelebilirsin arenaya tokmak takıcam db ile tek atıcam diyorum bu anormal bir durum int priest bukadar vuramaz vurmamalı konumuz leather setli str priest degil str zaten vursun amacı o ? Bence sen videoyu tekrar acıp dikkatli izlersen adamın leather degilde chitin set takıp o damageleri attıgını görüceksin ben zaten tekrar belirtiyorum batlle priest dedigin leather set giyip yuksek aplere ulasıp yuksek hasarlar cıkarır . Chitin set 76 ap tokmak ve 450 atak gücü ile bu hasarlar normal degil bak sen 1900 &küsür ap var ve 800 felan vuruyorum diyorsun ve full strsin adam chitin set ve 76 ap tokmak ile vurdugun hasarları cıkarıyor torment vs var okey ama anormal anlıyomusun int chitin set giyip bu hasarları vurmaması lazım anlatabildimmi 200 300 vurması lazım . Diger oyunu oynadınmı bilmiyorum fakat onda bile 83 lwl charla bile 200 300 vuruyor . umarım anlatabilmisimdir amacım tartısmak seni kırmak üzmek degil videoda itemleri görünüyor arkadasın tekrar izlersen beni anlayacaksındır @TryToStayAlive
Brom videoyu izlersen cift eline silah takiyor. Yani 1 elinde tokmak 1 elinde kalkan yok. Tek el silahlarinin calisma mekanigini bilmiyorum ama totalde sadece 160 zehir hasari var. Oyunun en baslarinda bir ara bende cift tokmak dusunmustum exp kasarken, hatta kullanan birine sormustum. Adam bana eger bir elinde +5 annihilator diger elinde +8 tokmak olursa gorev itemiyle ayni hasari cikardigini, cift tokmagin biraz altinda kaldigini soylemisti.

Giydigi gorev itemleri 127 int ve 88 str istiyor. Yani ko daki gibi 188 int istemiyor. Str ye verebilecekleri stat cok fazla. Bu gorev itemleri int, str ve hp bonus veriyor. Adamin ic takilari str zaten. Video yu tam izledim ve adamin 400 ap oldugu kismi goremedim. Yani 400 ap ile 1k vurmasi imkansiz. O 1k vurdugu adamlar tormentli ve elinde 2 tane silah var. Ben 1974 ap ile tormentli adama 1.7-1.8k dan assa vuracagimi sanmiyorum ki, cift tokmakla itemsiz adama 1k vurmasi bana biraz normal geliyor. Videonun devaminda izlerseniz priest 550 civarinda dmg yiyor.

Yani burada benim adami ya da jobu savundugumu sanmayin. Egerki full itemli 65 lw adama bu sekilde vurmus olsa arkadas yerden goge kadar hakli.

Son düzenleme:

Witch_King

Üye
O değil de fire mageden stafla 200 damage filan yiyor adam baksana. ''mageler çok güçlü yaaa'' diyenler bir izlesin şunu. Hangi mage tek başına bu slotu dağıtabilir acaba :) Gerçi pri hariç başka hiçbir sınıf yapamaz herhalde. Belki asaslar bir de.

Robert

Üye
Buna 1v8 demek için çok art niyetli olmak lazım. Art niyetli zaten bir çok insan da bp'ye karşı. Exp kasan adamlar onlar skil barları bile düzgün değildir muhtemelen. Kendimden biliyorum asas ile exp kasarken can potu koymadığım bile oluyordu f2 ile uğraşmayayım tek sayfaya sığsın skiller diye. Adama vuran yok zaten 2 tane okçu sıkıyor ara ara. Partinin yarısı kaçıyor yarısı kenarda karışmıyor falan. Pk atan bir parti ile 1v8 atarsa o zaman anlam kazanır bu başlık , hepimiz de eleştiririz. Şu haliyle itemli bir asas da dağıtır o partiyi :)

JhadrieL

Üye
ilk önce anlamanız gerek bu oyun geçmişte oynadığınız x oyunun aynısı değil şu silah böyle vuruyor bu silah böyle vuruyor diye ağlıyorsunuz oyundaki silahların light fire zehir holy gibi atackları ekstra hasar çıkarıyor oyun sadece verdiğiniz dex str hp statlarına bağlı değil bir çok şekilde fazla dmg çıkarmanızı sağlan olanak mevcut 2ci asasin job çok vuruyor diye ağlıyorsunuz arkadaşlar hangi oyunda olursa olsun zaten asasin joblar çok vurur ve çok dmg yer kafanızda x oyunu bi atın oraya göre kıyaslamayı bırakın bu oyunun kendine özel bi metası mevcut -stat ve silahın fire light zehir hasarları birbirinden farklı özeliklere sahip

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt