Bp Güçsüz Diyenlere :D

skaebneN

Üye
ilk önce anlamanız gerek bu oyun geçmişte oynadığınız x oyunun aynısı değil şu silah böyle vuruyor bu silah böyle vuruyor diye ağlıyorsunuz oyundaki silahların light fire zehir holy gibi atackları ekstra hasar çıkarıyor oyun sadece verdiğiniz dex str hp statlarına bağlı değil bir çok şekilde fazla dmg çıkarmanızı sağlan olanak mevcut 2ci asasin job çok vuruyor diye ağlıyorsunuz arkadaşlar hangi oyunda olursa olsun zaten asasin joblar çok vurur ve çok dmg yer kafanızda x oyunu bi atın oraya göre kıyaslamayı bırakın bu oyunun kendine özel bi metası mevcut -stat ve silahın fire light zehir hasarları birbirinden farklı özeliklere sahip
Oyunda şu an posion(zehir) hasarı hariç hiç bir elementler düzgün çalışmıyor. Tez olarak bütün elit silahların zehire döndürülmesi bunu kanıtlar.

omertaa

Üye
Bu yönetim anlamaz halen nerflemezler bp yi , gündemimizde bile yok diyor .Warrior asaslar oyunu bırakıyor hergün daha bişey yapmıyorlar. @SunRise @BEARFACT

Harley

Üye
Asasmı güçsüz okcuyum asas 4 tane bi anda makroyla öldürüyor asas gayet güçlü mage tek yada 2 atıyor

Burak YAKUT

Üye
Asasmı güçsüz okcuyum asas 4 tane bi anda makroyla öldürüyor asas gayet güçlü mage tek yada 2 atıyor
Konu asas güclü veya gücsüz değil BP güclü olan konu 4 asas 1 zahmet tek atsın bide macro ne alaka :) bazen diyorum kendi kendime acaba alla alla.

Son düzenleme:

Killer

Üye
@omertaa kankacım konu bp nerf degil düzenleme olmalı full str adam tabiki damage atsın adam birçok seyinden mahrum kalıp full str oynuyor ona lafım yok gayet düzgün işleyişte . Sorun videoda görüldügü gibi 76 ataklı bir tokmak ve görev chitini ile 450 ap olmakta aynı kombini bende kullanmaktayım . Bu atak gücüyle hem defans oluyor 1 k hem can oluyor hem rezis ve 450 atakla db ye tek veya 2 atması kacabilme lüxun yok yada maliceye 1 k damage atması tekrar belirtiyorum görev chitini ve 76 ap li silahla yapıyor bunu . Leather setli full str 1800 2 k apli priest tabiki vurcak canı yok manası yok reziss 0 zaten yakalandıgında 2 yada 3 yiyor ondan yana sıkıntı yok fakat dedigim gibi görev chitini giyince damage yemeyip uste 800 1 k vuruyor dandik 1m ye satılan tokmakla db atarsa yakalanırsan tek veya 2 yiyosun sorun bu yoksa normal bir str priestin işleyişinde sorun yok oyun başı 2.5 3 k hp var millete db ye 1 k can kalıyor e tokmakla int priestin 1 k vurup tek atması anormal anladınmı 200 300 max vurabilmeli sorun orda lafımız full str prieste degil görev chitinli 76 atak gücü olan silahla böyle millete tek yada 2 atan ne oldugu belli olmayan metaya .

Son düzenleme:

kopil

Üye
Kardeşim heralde idrak edemiyorsunuz kimsenin bpye lafı yok ? Karın agrınız ne adam burda sizce bp olarakmı pk atıyor duvara anlatır gibi anlatayım o halde . Batlle priest leather set giyip canından definden manasından refagath edip yuksek atak gucune ulasıp yuksek hasar cıkarmaktadır buraya kadar okeymi hic bir sorun yok kimsede buna laf edemez . Kırılgandır cabuk ölür vs vs . Videoyu izledik diyorsunuz videoda adam batlle priestmi güzel kardeşlerim ? Adam chitin set giyip 76 ap tokmakla 450 atak gücü 1 k defle bu hasarları cıkarıyor batlle priestmi bu meta ? Kendi dediklerinizle çeliskiye düsüyorsunuz kimsenin str prieste laf dedigi yok görev chtinli 76 ap tokmakla 1100 vuran bir int priestten bahsediyoruz ? Daha izlediginiz videoda adamın str priest olmadıgını göremicek kadar izlemissiniz bravo neyse @kopil @cuneytdonmez
"

Rise Online World - Forum

K

Bp Güçsüz Diyenlere :D

Son mesaja gitTakibi bırak

Burak YAKUT

B
Üye
halfstar-1.png

BP ye Düz Savage ile 1400 ap ile 1k+200 r demage vuruyorum 1200 tek skill asas olarak +6 arcsword var arkadaşta resmini atıyorum ama arkadas ta yanlıs anlmasın 800 + 250 750+ 250 demage total 1k 1050 demage cıkartıolar 0.5 sn skill olan bp nin skilli minor 2 3 tane atarken direk öldürüyolar yani bu dengesizlik değil ne yani şimdi. Bence item ortalaması normal bi asas bundan ötesi 7hatred itemin yok diyeceklere ve bp en iyi epik itemi olan Earthshaker bile takmıyor ben en iyi metanın suan hatred blade asasın en iyi epik itemini takıyorum playerliktan bahsedicek olan arkadaslara hiç bi asas bu demagenin altında kalamaz imkanı yok :D Düz kafa kafaya ws girmeme ragmen yok yani adam 2 tane vursa topuk yapıyosun 4 5 tane vursa öldürüyolar zaten hp pot basarak elinde kahvesin" diye gidiyor. Sen okudugunu anladigina eminmisin?

Harley

Üye
Konu asas güclü veya gücsüz değil BP güclü olan konu 4 asas 1 zahmet tek atsın bide macro ne alaka :) bazen diyorum kendi kendime acaba alla alla.
4 asas değil tek asas makro mu yada program kullananmı var bilmem ama adam 2 saniyede 4 skil attı kesti

MaRaKeSH

Üye
benim bildiğim tanıdığım tüm bp pri ve asaslar makrocu. bunu da herkes çok iyi biliyor önlemde alınamıyor. 15 tl ye paralı olanı alıyor adam sistem yakalayamıyor, mouse alıyor sistem yakalayamıyor, pedal kullanan var siz o tek attı o tek yedi. bu gerçek hiç değişmeyecek

Westkhan

Üye
4 asas seni kesiyor diye güçlü mü oluyor siz ne diyorsunuz arkadaşım? Ayrıca baskın yaptığı takdirde her class birbirini kesebilir bu asas op demek değil. Asas iyi değil açık şekilde.

tekpak

Üye
bu video aynı zamanda okçunun ne kadar etkisiz olduğunu gösteriyor.

ben full item'lıyım. 1650 ap var, yine de öyle tek kişiye düzgün vurmam zor, bp pot basıp arada heal basarak kolayca takılıyor.

SekiLBiRi

Üye
Öncelikle merhaba . Bende bir bp playeri olarak arkadasın dediklerine katılıyorum . Warriorden bp döndüm cidden bp cok güclü gerek 127 int verip görev chitini ve 76 ap iron hammer adlı esya ile db ye tek atmam olsun gerek ölmemem olsun evet bp jobu leather set giyip definden canından rezislerinden feragath edip yüksek hasarlar cıkaran bir jobtur haklısınız ama lakin burda ondan bahsedilmiyor karsıdaki adam okey leather setli olur batlle priest olur full str olur attıgı damageler normaldir fakat görev chitinli 76 ap bir silahın 1100 damage vurmasından bahseliyor adamına göre degisiyor gerci bir int priestin 76 ap tokmakla 200 300 den fazla vurmaması gerekirken db ye 1 k canı kalan adamlara itemine göre 700 800 900 1000 1100 vurması yok öyle olmuş böyle olmuş aglama duvarı degil burası adam video atmıs ve videoda da 61 lwl priestten 76 ap tokmakla kesilmis ben olsam benimde zoruma gider . Bakın arkadaslar full item bp olur adam yapmıstır dvine set strombringer veya emsalleri . Girer pkda atar yırtarda lafım olmaz . Ama görev chtini ve 76 ap tokmakla veya görev tokmagı ile parti kesen adamada yani oha dersin bu olmamalı böyle bir meta yok olmamalı dedigim gibi int priest 700 800 1 k vurmamalı bu nasıl istir . Adam 400 ap ile 1 k vuruyor aşırı komik diyorum ya bende bp playerıyım ve bi elime kalkan bi elime tokmak alıp full itemli adamları kesip gülüyorum ha inanmayan olursada oyun içi pm kullanıcı adımla aynı gelsin arena deneyelim. Diger oyunda bile int priest diye bir meta olmasına ragmen full 9 int itemli int silahlı bir int batlle priest bile 500 600 den fazla vurmamakda . Bu oyunda ise str takı görev chitin 76 ap dual tokmak veya görev tokmagı tekrar belirtiyorum böyle bir meta yok olmamalı oluyorsada int takı vs isteyip biseylerden feragath etmesi lazım ve bu kadar aşırıda damage cıkarmaması lazım . Umarım açıklayıcı olmuştur dediklerim herkese saygılar ve iyi oyunlar . Son olarak arkadaşın paylaştıgı video linkini bende paylaşayım belki gözden kacıran olmustur

bu konu video ve yazdıklarım hakkında degerli düşüncelerinizi alabilirmiyim sayın yetkililer @BEARFACT @SunRise @Digital
Buradaki arkadaşımız sadece damagelerden ve 61 lwl priest olmasından bahsetmiş videoyu incelemek yerine oooo 61 level priest herkesi nasıl kesiyor diye izlemiş.
Slota girdiğinde herkes 1 tane vursa çar ölecek zaten adamlar tor yer yemez herkes bi oraya bir buraya kaçmış sonradan teker teker gelmişler.
Konuşacağınıza açın bp priest bakın oynayabiliyormusunuz bir deneyin kesilip kesilip konuşan adamlar dolmuş forum.Bp lerin intlerini yükselttirdiniz zaten neden hala gelip burada ağlıyorsunuz onu anlamış değilim.En sonunda str priest jobunu sildirin kurtulun birader.

Rise Online ekibine sesleniyorum bu arkadaşları dinleyipte str prieste nerf getirmeniz şu algıyı yaratıyor forumda ağlarsak buff veya nerf alırız.

MaRaKeSH

Üye
Buradaki arkadaşımız sadece damagelerden ve 61 lwl priest olmasından bahsetmiş videoyu incelemek yerine oooo 61 level priest herkesi nasıl kesiyor diye izlemiş.
Slota girdiğinde herkes 1 tane vursa çar ölecek zaten adamlar tor yer yemez herkes bi oraya bir buraya kaçmış sonradan teker teker gelmişler.
Konuşacağınıza açın bp priest bakın oynayabiliyormusunuz bir deneyin kesilip kesilip konuşan adamlar dolmuş forum.Bp lerin intlerini yükselttirdiniz zaten neden hala gelip burada ağlıyorsunuz onu anlamış değilim.En sonunda str priest jobunu sildirin kurtulun birader.

Rise Online ekibine sesleniyorum bu arkadaşları dinleyipte str prieste nerf getirmeniz şu algıyı yaratıyor forumda ağlarsak buff veya nerf alırız.

ben hadi onu geçtim senide destekliyorum kardeşim heeler priest onuyorum bende bizde bundan nasibimizi aldık. ama bilmiyolarki priest yoksa oyunda yok

Alkoer

Üye
bu video aynı zamanda okçunun ne kadar etkisiz olduğunu gösteriyor.

ben full item'lıyım. 1650 ap var, yine de öyle tek kişiye düzgün vurmam zor, bp pot basıp arada heal basarak kolayca takılıyor.
Dv de okçudan başka sınıf yok hala ağlıyor.

Uzaktan uzaktan vur herkesi öldür oyunun kralı ol. 5 ok atınca 5 kişi ölsün istersen!

MaRaKeSH

Üye
Dv de okçudan başka sınıf yok hala ağlıyor.

Uzaktan uzaktan vur herkesi öldür oyunun kralı ol. 5 ok atınca 5 kişi ölsün istersen!

onu engelleyemezsin dostum bu oynama stiliyle alakalı bişey ona yapacak bişey yok bizde çok rahatsız oluyoruz bu durumdan. Bundan ne keyif alıyolar onuda bilmiyorum çekirge sürüsü gibi dolanıyolar hiç keyifli ve mert bir oyun tarzı değil. ama bütün avantaj onlarda ve maalesef çözümü de olmayacak. tek çözüm rangeleri düşürmek gibi duruyor çünkü orantısız uzak vuruyolar. lup leri de var içlerine giremiyosun ve kimse madal okumasın hepsi macro

TheZK

Üye
Ben de bir bp olarak konuya dahil olayım bari,
Arkadaşlar en önemli faktörlerden biri lvl cap'i. Herkesin stattları şu an eksik kimisi ap kısıp hp veriyor kimisi carını hybrit yapıyor. Tank yapan asas var düşünün durumu. Lvl cap'i arttıkça bu dengeler tabi ki de değişecek. HP stattları herkesin şu an eksik olduğu için asasların canı sc ile ortalama 3-3.5k arası zaten db de %25 silince 1k kadar bir can kalıyor, bp true damage çıkaran bir job olduğu için asasları db sonrası teklemesi çok normal. Asaslarda biraz uyanık olsun pri ile beraber elini kaldırsın savage vurucam diye battal gazi gibi charın dibine girmesinler. Kendine cc almayan çok fazla asas var. CC almazsan ölürsün bu kadar basit. Bir de güzel yanı, db yedin diyelim ölmeden CC'ni alabildin canın direkt doluyor bu da bir yandan güzel bir özellik. PK atmayı bilmeyip farm slotlarından çıkmayan +7 kryss +8 Spike lı adamlar da bir zahmet tek yesin yani. Ben +7 Tabarise takıcam elit takı dizicem, ee asas görev elit zırhı ve pazardan 10m 'ye aldığı +8 spike ile beni kesicek. O kadar da değil. Asas da istiyor vurayım ölsün. Yok öyle bir şey. Diz itemini ezik kalma sen de bp karşısında.

Videodaki arkadaşa gelince, statt dağılımı nasıldır bilmiyorum ancak int bp de yapmış olabilir. eğer o şekildeyse herkesin bildiği üzere int bp'de ap çok büyük bir faktör değildir özellikle karşı taraf bir pislik (db tor vb.) yemişse, Ayrıca bu videoda gördüğüm kadarıyla arkadaş exp kasan ptlerin arasına dalmış, yani lvl ortalaması 60 olan bir party, ya bırakın int priesti 65 lvl elinde +7 kryss ya da +8 spike olan bi asası koyun bu pt'nin içine 10 sn'de 8 kill alır o yüzden kıyaslama olayları şu an için çok erken, bi lvl cap'leri tamamlansın, bi item dengesi gelsin oyuna.

+6 Hatred takıyorum 100 ap oynar alt üstü diyorsun da, bu tarz MMORPG oyunlarında 100 ap çok değerli, özellikle asas jobunda, malum oyunda 2 dex arttırmak için 4-5k para harcıyosun bir adet takı +3 olsun diye, ya da 2 dex için günlerce exp kasıp reb atlıyorsun. öncelikle bi jobu öğren derim. Biraz senin deneyimsizliğin de var işin içinde.

Magelere gelince, hocam mageler 200 300 vuruyor diyorsunuz da bana solo oynayan bir adet mage gösterin. 6 7 Mage birden oynuyorsunuz zaten, hadi diyelim damageleriniz 200 civarı 7 mage 1400 vuruyor staffla, nova atıyorsunuz minimum hasar 500 zaten 7 mage vurunca 3,500 hasar demek oluyor. Nova yiyip de ayakta kalan pt göremezsiniz kolay kolay.

Uzun lafın kısası, henüz 3-4 aylık bir oyunda bu tarz "dengesizlik"lerin olması çok normal zaman içerisinde her char belli oranlarda nerf ve buff yiyecektir. Skill ve stattlar tamamlanınca her şey belli olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt