Bp Priest bu satten sonra bitmiştir...

SessizCogunlugunSesi

Üye
yok be kardeşim olmuyor kısa durum şu Warior skıll basınca 3.1 k atağı oluyor canı 8k - magede 3 nova ve silah düşürme skili var 5k civarı canı var -- int priestte 10k can var -- asas ve okçudan bahsetmiyorum yakalama şansın yok -- BP priestin ap si max 2.3 oda bende full itemim daha üstü yok bu atacla kimi kesecezde 5 sn de bir ölümsüzlük alacaz eski hali bile içler acısı bir durumken 30 sn yapacağınıza direk kapatsalardı skili bizde bp leri silseydik 65 lvl den sonra bp nin işine yarayan 1 tane bile skill yok master desen 30 damage fazla vuruyor vurdugum damage warior 700 800 - asas 800-900 mage 1000k civarı kimi nasıl kescez böyle devam ederse salarım zaten herkez 75 olsun daha bir anlaşılır olacak bp nin çöp olduğu onuda geçtim okçular 3 ay teror estirdi bişey yapılmadı mageler oyun basında teror estırdı bısey yapılmadı biz 2 gün teror estirdik diye 1 günde nurflediler karakteri oda dv de herkez görev yapıyor adamlar buflı oynuyor lvl ları düşük o kadarda olsun.. Adamların verdiği cevap ilerleyen günlerde incelenecek diyorlar. ( 2 gündür oyunda pk mı dönüyor sanki nasıl bir inceleme yapıp düşürdünüz nurfleniz karakteri -NOT : güncelleme dediğin düzeltmedir bunlar bozuyorlar
Diğer konular hakkında yorum yapmayacağım ama böyle bir skilin en baştan konması hata.Bence hiç olmamalı,bir mage partinin içine girsen hepsini kesersin,bu arada mage oynamıyorum hiç bir zamanda oynamadım.5 saniye ölümsüzlük çok uzun bir süre.

priesttt

Üye
okçunun nerflenmesi yerindeydi, hem zıplaması hem ultra hızlı koşması, ve sürekli atak yapması adil bi oyun ortamını oluşturmuyordu. Yeni skiller oyuna eklenecek oyunun dengeye oturana kadar birisi nerflenecek birisi buflanacak yapacak birşey yok. BP kill aldıktan sonra ölümsüz olabilir ancak atak yapınca ölümsüzlüğü gidebilir, veya kil alınca canı maximum seviye dolabilir. Ancak ölümsüz olup takır takır birilerini kesip karşı tarafın bu duruma önlem almasını veya savunma yapamaması makul kabul edilebilir bir savaş ortamı olmaz. 8 bp priest magelerin arasına girdiğinde hangi birine silah düşürme atabilir ki ?

Özetle, Alternatifler

A-) Kill aldıktan sonra otomatik Maximum can seviyesi dolması,
B-) Kill aldıktan sonra ölümsüz olma ancak atak yaptığında ölümsüzlüğü gitmesi
C-) Kill aldığında %200 defansında artış yaşanması ( belli bir süre warriorden bir tık fazla olabilir)

emrdrc

Üye
Ya arkadaşlar, oyunda şu ana kadar bp'ler herkese kafa tutarken, kral gibi gezerken slotlarda bizlerle dalga geçerken , adamın dediklerine bakın yaaa..!!! Yemin ederim yazık yazık... Bencillik ötesi...!!!! 7 aydır warrior oynuyorum, farm atamıyorum çünkü bp'lerden slot almak imkansız, dv'lerde kapışamıyordum çünkü sadece db 4 skiilini atıp 2 kere vuruyordu, exp kasamıyordum çünkü 3 tane bp gelip slotlara çöküyorlardı..!!! Ne oldu da şimdi ağlamaya zırlamaya başladınız? Bence çok daha fazla nörf gelmeliydi size..!!! Sizin master skilinizde 5 saniye ölümsüzlük var, bizde ne var kardeşim??? Sadece yüzde 10 atak fazlalaşıyor... zaten 500 vuruyorduk şimdi 550 vururuz..!!! Sizin yaptığınız hak aramak değil, terbiyesizliğin danişkası....

feelfree

Üye
Ya arkadaşlar, oyunda şu ana kadar bp'ler herkese kafa tutarken, kral gibi gezerken slotlarda bizlerle dalga geçerken , adamın dediklerine bakın yaaa..!!! Yemin ederim yazık yazık... Bencillik ötesi...!!!! 7 aydır warrior oynuyorum, farm atamıyorum çünkü bp'lerden slot almak imkansız, dv'lerde kapışamıyordum çünkü sadece db 4 skiilini atıp 2 kere vuruyordu, exp kasamıyordum çünkü 3 tane bp gelip slotlara çöküyorlardı..!!! Ne oldu da şimdi ağlamaya zırlamaya başladınız? Bence çok daha fazla nörf gelmeliydi size..!!! Sizin master skilinizde 5 saniye ölümsüzlük var, bizde ne var kardeşim??? Sadece yüzde 10 atak fazlalaşıyor... zaten 500 vuruyorduk şimdi 550 vururuz..!!! Sizin yaptığınız hak aramak değil, terbiyesizliğin danişkası....
beterin beteri vardır kozunu oynadı arkadaş geçmiş olsun

Geoo

Üye
okçunun nerflenmesi yerindeydi, hem zıplaması hem ultra hızlı koşması, ve sürekli atak yapması adil bi oyun ortamını oluşturmuyordu. Yeni skiller oyuna eklenecek oyunun dengeye oturana kadar birisi nerflenecek birisi buflanacak yapacak birşey yok. BP kill aldıktan sonra ölümsüz olabilir ancak atak yapınca ölümsüzlüğü gidebilir, veya kil alınca canı maximum seviye dolabilir. Ancak ölümsüz olup takır takır birilerini kesip karşı tarafın bu duruma önlem almasını veya savunma yapamaması makul kabul edilebilir bir savaş ortamı olmaz. 8 bp priest magelerin arasına girdiğinde hangi birine silah düşürme atabilir ki ?

Özetle, Alternatifler

A-) Kill aldıktan sonra otomatik Maximum can seviyesi dolması,
B-) Kill aldıktan sonra ölümsüz olma ancak atak yaptığında ölümsüzlüğü gitmesi
C-) Kill aldığında %200 defansında artış yaşanması ( belli bir süre warriorden bir tık fazla olabilir

orda yazdıgın gibi bir pozisyon 1 kere denk gelir sürekli iş yapman mümkün deil aksam pk sınında 1-2 sc basıp pk çıkmanı öneririm

Geoo

Üye
sen nasıl warior ounuyorsun be kardeşim oyundan haberin yok sanırım skil basınca 3k ap oluyor sende 6-7k canın olcak 2. si wariorsun 60-44 combosunu bilen warıor bp yi keser yapamıyorsan başka 3 warioruz 3 bp slot alıyor diyorsun oyunla alakan olsa zaten bunu yazmazdın bu neyin kıyaslaması acaba warior bp mi kıyaslıyoruz ?? her birinin farklı durumlarda farklı güçleri var wariorda nova atsın asas db atıp teklesin senin yazdığın buna çıkıyor karakter dengesinden bahsediyoruz burda job kıyaslaması için başka konu açabilirsin iyi günler dilerim

Zbam

Üye
Exp kasamıyormuş nerde kasacaktın expi warriorla solo acaba

Geoo

Üye
Herkeze kafa tutuyor sözünüde şöyle açıklayalım dv çıkmadığın belli oyundan bi habersin kardeşim gerçekten diyorum madem dediğin gibi akşam pksında 1 tane bile bp yok bana bunun cevabını ver açıklamalı bir şekilde hesabımı sana verip salacam oyunu dediğin gibi çok güçlü olsalardı dv de herkezde bp olması gerekmiyormuydu ??

emrdrc

Üye
DV ye cıkmadıgım ıcın simge var bende kardesımm
aynen öyleee
hee heeee

emrdrc

Üye
Sen oyundan o kadar uzaksaın kı kardesım sana laf anlatılmaz, gerçeklerler yalanı birbirine karıstırma, bende 32k np var, en düşük np zaten 27k.!!!! gir bak rise ın sitesine..!!!

ayrıca bu np sağ taraftaki, soldaki np 100k üzerinde :)

kanka, saldıran tek kısı sensın :D Bende de bp war :D merak etme :D

Adam 1.5m bp 'm var diyor, acaba mükemmel oynadığı için mi yoksa bp güçlü olduğu içinmi :D

Geoo

Üye
Sen oyundan o kadar uzaksaın kı kardesım sana laf anlatılmaz, gerçeklerler yalanı birbirine karıstırma, bende 32k np var, en düşük np zaten 27k.!!!! gir bak rise ın sitesine..!!!
wariorsun bp için yorum yapman mantıksız 1.5 m bpm var ve sürekli bp oynuyorum salda derdimizi anlatalım yakında pk atacak priest bulamayacaksın olan kendinede olacak böyle saldırmaya devam edersen.

Asherah

Üye
Nerf diyorsun priestin o ölümsüzlük skili bildiğin oyunu oynanmaz hala getiriyordu gayet mantıklı oldu böyle olması her kestiğinde sıfırlansın süresi bütün ırkı kes o zaman kimsede sana vuramasın öyle saçma şey mi olur gayet yerinde oldu dengeleme. Okçular için ağladınız ağladınız okçu sınıfını çöp ettiniz şimdi kendinize dönünce yok bozdular ettiler gayet yerinde ölümsüzlük skili için gelen güncelleme

Geoo

Üye
Nerf diyorsun priestin o ölümsüzlük skili bildiğin oyunu oynanmaz hala getiriyordu gayet mantıklı oldu böyle olması her kestiğinde sıfırlansın süresi bütün ırkı kes o zaman kimsede sana vuramasın öyle saçma şey mi olur gayet yerinde oldu dengeleme. Okçular için ağladınız ağladınız okçu sınıfını çöp ettiniz şimdi kendinize dönünce yok bozdular ettiler gayet yerinde ölümsüzlük skili için gelen güncelleme
sen kralsın kankam çok iyisiniz sen diyorsan doğrudur konu kapanmıştr beyler daha yazmayın iyi oyunlar cümleten...

priesttt

Üye
ölümsüz mod aktifken silahı bile düşmüyor BP priestin, hiç birşey yapılmıyor, hangi mantıkla bu skill koyulmuş acaba ? bu skili koyan neyi amaçladı, yoksa öyle olsun koyalım gitsin mi denildi. Bari silahı düşseydi hiç bir skil vurulmuyor adama.
Kil alınca canı fullenip defansı %200 artsa misal warrior kadar artsa dersinki eyw. bu nedir aga ? :D

Alkoer

Üye
ölümsüz mod aktifken silahı bile düşmüyor BP priestin, hiç birşey yapılmıyor, hangi mantıkla bu skill koyulmuş acaba ? bu skili koyan neyi amaçladı, yoksa öyle olsun koyalım gitsin mi denildi. Bari silahı düşseydi hiç bir skil vurulmuyor adama.
Kil alınca canı fullenip defansı %200 artsa misal warrior kadar artsa dersinki eyw. bu nedir aga ? :D
Bp Priestin pk da aktif olabilmesi için çok mantıklı bir özellikti.

Sizin dediğiniz gibi def artma ve hp fulleme gibi özellikte olabilirdi test edilmesi lazım.

Şuan bu skilin bu şekil nerflenmesi tamamen iptal etti BP yi. Çok aşırıya kaçtı.

Geoo

Üye
sorunda o zaman kill alabiliyormu diye sorgulamak lazım önce master 10 tamamen gereksiz bir skill su an tekrarlayacağım 65 lvl dan sonra bp nin işine yarayan 1 tane skill yok maalesef o kadar iyi olsaydı heryer bp dolardı ama dv de yalnızca 1-2 tane bp görüyoruz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt